Deze vrouw aarzelde niet om hulp te bieden aan een stervend kind

Er wordt gezegd dat de eenentwintigste eeuw de eeuw van het kind is. Alles in de wereld draait om de jongsten. Maar niet overal. In onderontwikkelde landen worden kinderen nog steeds niet erg op prijs gesteld. Hun gezondheid en zelfs hun leven wordt voortdurend bedreigd. De armoede waarin ze geboren worden heeft helaas grote invloed op het hoge sterftecijfer onder kinderen.

Gelukkig zijn er mensen voor wie het lot van kinderen erg belangrijk is en die niet aarzelen om een helpende hand uit te steken.Anja Ringgren Loven is een Deense die in Nigeria als vrijwilligster werkt. Reizend door de straten van de stad zag ze een kleine jongen die was uitgehongerd, naakt en zonder enige verzorging.

1


Zoals later bleek, hadden de ouders het twee jaar oude kind verlaten, vanwege een bijgeloof! Ze zagen in hem een tovenaar.

2


De jongen liep al acht maanden lang door de straten – het is een wonder dat hij zo lang had overleefd zonder verzorging.

3bron : boredpanda.com

Deze ouders imiteren perfect de foto’s van hun dochter.
Iedereen zal het eens zijn met de stelling dat elke familie uniek is ;) Niemand kan je beter advies geven over jongens dan je oudere zus en niemand kan je zo irriteren als je jongere broer. Er zijn families waar de ouders ook veel gevoel voor humor hDeze Film Kan Je Manier Van Leven Veranderen!
Kun je wat tips gebruiken over hoe je gelukkig moet zijn? Bekijk deze film en je zult je leven heel anders bekijken! Alan Watts stelt vragen die we ons elke dag zouden moeten stellen!   Wat kun je doen om direct gelukkig te zijn? Wat wil je? Sch

15 verschillen tussen moeder en vader. No. 8 is het meest schokkend!
Het is algemeen bekend dat er grote verschillen zijn tussen de aanpak van mama en papa bij het opvoeden van kinderen. Meestal moeders zijn degenen die controle hebben, kijken wat er aan de hand is, weten waar hun kind moet trainen, in welke klas ze n

Deze Vriendschap Zou Niet Moeten Bestaan, Maar Werd Wel Een Feit. Ontmoet Ingo En Poldiego En Die Glimlach Zal Tot Het Eind Van De Dag Niet Meer Van Je Gezicht Verdwijnen!
C Honden zijn vaak de beste vrienden van mensen – dieren geven met heel hun hart en houden van hun baasjes en hun levensgezellen. Maar de Duitse herder Ingo vond een opmerkelijke vriend die je doet twijfelen aan alles wat we tot nu toe dachten