Deze vrouw aarzelde niet om hulp te bieden aan een stervend kind

Er wordt gezegd dat de eenentwintigste eeuw de eeuw van het kind is. Alles in de wereld draait om de jongsten. Maar niet overal. In onderontwikkelde landen worden kinderen nog steeds niet erg op prijs gesteld. Hun gezondheid en zelfs hun leven wordt voortdurend bedreigd. De armoede waarin ze geboren worden heeft helaas grote invloed op het hoge sterftecijfer onder kinderen.

Gelukkig zijn er mensen voor wie het lot van kinderen erg belangrijk is en die niet aarzelen om een helpende hand uit te steken.Anja Ringgren Loven is een Deense die in Nigeria als vrijwilligster werkt. Reizend door de straten van de stad zag ze een kleine jongen die was uitgehongerd, naakt en zonder enige verzorging.

1


Zoals later bleek, hadden de ouders het twee jaar oude kind verlaten, vanwege een bijgeloof! Ze zagen in hem een tovenaar.

2


De jongen liep al acht maanden lang door de straten – het is een wonder dat hij zo lang had overleefd zonder verzorging.

3bron : boredpanda.com

Zonder het doorzettingsvermogen van een wanhopige hond, zou niemand deze pup hebben geholpen. Hij werd pas na 48 uur gered!
Puppies komen natuurlijk vaak in de problemen omdat ze nieuwsgierig zijn, en hun snuit overal in willen steken. Een al te intensieve verkenning van de wereld kan leiden tot gevaarlijke situaties, waar een kleine pup niet meer uit kan komen. Een puppy5 heerlijke desserts die je in 15 minuten kunt bereiden!
Soms hebben we uit verveling en soms ongewild, een verlangen om iets lekkers te proeven. Niet iedereen heeft het talent van een banketbakker die vanuit het niets de heerlijkste lekkernijen bereidt. Maar daar is een oplossing voor! Bekijk maar eens de

Ze lieten een duiker naar de bodem van het meer afdalen. Angstaanjagend wat hij er vond!
Onderin waterreservoirs kun je vaak een heleboel interessante dingen vinden. De zeeën en oceanen zitten vol met onontdekte wrakken, waarin schatten en kostbaarheden liggen. Gouden munten, juwelen en staven goud brengen veel avonturiers in de verleid

Grappige bijbelse verboden die wij regelmatig overtreden. Sommigen ervan zijn geweldig!
De Bijbel is een van de belangrijkste pijlers van onze cultuur. Het wordt beschouwd als een heilig boek, een drager van ideeën en morele principes die de patronen vormen van het menselijk gedrag. Het is ongetwijfeld een bron van kennis over de werel