Een snelle intelligentietest. Probeer alle punten met elkaar te verbinden met slechts 4 lijnen

Blijkbaar zijn mentale oefeningen net zo belangrijk als fysieke, dus is het de moeite van de tijd waard om te trainen en je hersenen te dwingen actiever te worden. Vandaag laten we een erg korte test zien, waarmee je jouw slimheid kunt evalueren en of je geest werkt zoals het hoort. Leun achterover, relax en begin met de pret!

Op het eerste gezicht lijkt de opdracht gemakkelijk genoeg, maar wanneer we proberen hem op te lossen, blijkt dat niet zo eenvoudig te zijn als het lijkt. De regels van het spel zijn erg eenvoudig! De bedoeling is om de negen punten in een vierkant met vier rechte lijnen met elkaar te verbinden. Het is belangrijk om je pen niet van het papier te halen!


11Als hint vertellen we je dat de opdracht vier antwoorden heeft (afhankelijk van door welke cirkels we de eerste rechte lijn trekken). Vergeet niet dat geen enkele cirkel kan worden overgeslagen!

Het antwoord is op de volgende pagina te vinden.

2bron : youtube.com

De kleine gaat het zwembad in
Wat een slimmerik…. Kijk zelf :). Als je lacht, deel deze film dan met je vrienden! :)Deze dieren zijn echt slim! Hun sluwheid verbaast me gewoon!
Onze huisdieren hebben manieren om te krijgen wat ze willen. Hun favoriete chips, extra porties snacks – het krijgen van dit lekkers is voor hen gemakkelijk. Lieve ogen en je bent verkocht. Deze dieren hebben een manier om te krijgen wat ze wil

Een meisje vertelde haar vriendje deze hond weg te doen! Hij zette een advertentie op het internet. Je zult niet geloven wat hij schreef! :)
Deze grappige advertentie werd in één nacht een sensatie op het Internet. Een anonieme gebruiker van Roanoke (Virginia) zette hem op Craigslist. Na een relatie van vier jaar, besloot het vriendje om met zijn vriendin onder één dak te gaan wonen.

Welkom in Australische grootste stad dat…. nooit heeft bestaan!
In de staat New South Whales, Australie zijn de ruïnes wat ooit de stad environ had moeten zijn. Dit gebied is ontwikkeld in de late jaren ’20. De twintigste eeuw. Alhoewel de druk van de Grote Depressie heeft besloten dat de ontwikkelaars ges