Een paar fantastische manieren om kerstboomverlichting gebruiken. Zie hoe het ook kan!

9. Foto’s ophangen.

Het is niet alleen een alternatief voor de traditionele lijstjes, maar ook een perfecte manier om licht en vrede in de kamer te brengen en lege muren op te vullen.

(buzzfeed.com)

210. Stralende schelpen.

Als je ooit op het strand bent geweest, dan heb je er waarschijnlijk heel veel gezien. Je kunt de schelpen met vislijn of een dunne draad aan de kabel bevestigen en het geheel op een rand of op een basis van piepschuim plaatsen. Je kunt ook grotere schelpen, zand, of een zelfgemaakte  zeester toevoegen.

(completely-coastal.com)

1
Facebook Comment
17 meest belachelijk dure versies van alledaagse voorwerpen. Serieus, $ 1.300.000 voor wc-papier?
Shirt: prijs – $ 250.000 t-shirt met goud. Hotdog: prijs- $ 2,300 per 230 mm hot dog in een van de duurste restaurants ter wereld.. Zulke Selfies Zouden Verboden Moeten Worden! Zie De Meesters Van Stupiditeit In Actie!
7. Het is heel moeilijk om hier commentaar op te geven… 8. Maak kennis met mijn artsen… een vertederende selfie rechtstreeks uit de operatiekamer! Een ramp! Vond je het grappig? Deel deze foto dan met je vrienden op Facebook!

Kijk hoe verschillend mensen $100 waarderen
4. Clyde, 77-jaar oud, gepensioneerd Hij gaf veel geld uit aan snoep, want daar houdt hij van. 5. Erica, 32, getrouwd en heeft 3 kinderen, ze studeert en voedt kinderen op Erica wijst erop dat het grootste deel van het huishoudbudget opgaat aan luier

21 Optische illusies, ronduit verbijsterend. Nummer 4 – wervelwind!
#3. Aan welke kant is het masker?