Een paar fantastische manieren om kerstboomverlichting gebruiken. Zie hoe het ook kan!

5. Een feestdecoratie.

De lichten werken prima als een aanvulling op die van de verschillende feestjes, zoals verjaardagen of Oudejaarsavond. Het ziet er ook fantastisch uit met cirkels of hula-hoops in verschillende maten.

(buzzfeed.com)

6

6. Een decorvariant van de slaapkamer.

Je hebt alleen maar een paar takken nodig (berk ziet er het mooist uit) en versiert ze met verlichting.

(homedit.com)

57. Een kerstpotje dat anders is dan alle andere.

In dit geval moet je een paar wat kleinere lampen kopen en ze in enkele potten doen. De bodem kun je het best versieren met dennenappels en twijgen. Het resultaat? Sensationeel!

(vk.com)

48. Een verlichte mand.

De verlichting kan met zowel levende als kunstmatige planten worden gemaakt. In beide gevallen zal het er net zo goed uit zien.

(homedit.com)

3
Facebook Comment
10 giftige en gevaarlijke Chinese producten! Wees voorzichtig met wat je in je winkelwagen doet!
4. Verwerkte champignons Net als de appels, zijn ook deze besmet met chemicaliën en pesticiden. Het is beter om iets meer te betalen en ze op de markt te kopen van een vertrouwde verkoper of van een eco-boerderij. sybaritica.me 5. Chinese knoflook DZe Maakte Een Selfie… En Wat Zagen Ze… Daar Krijg Je Kippenvel Van! No. 4 Is Echt Eng!
4. Ze maakten een selfie tijdens een nachtelijk uitje… iemand had zich bij hen aangesloten… (Social 24)   5. Er was niemand op de trap… tenminste niemand die leeft… (Imgur) 6. Twee meisjes en een kind waren in huis, wie z

Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat telt is hoe oud je je voelt! Deze foto’s bewijzen het!
Vijftig jaar samen en de wilde ideeën blijven komen! Samen zwemmen ;) Het beste samenspel!

Dankzij de snelle reactie van deze hond leeft deze twee jaar oude jongen nog!
De bewusteloze jongen werd in het ziekenhuis naar een intensive care unit gebracht, waar ze begonnen te  vechten voor het leven van de jongen. De artsen stelden de ouders op de hoogte, dat er een grote kans was dat de jongen nooit meer terug naar hu