Een paar fantastische manieren om kerstboomverlichting gebruiken. Zie hoe het ook kan!

5. Een feestdecoratie.

De lichten werken prima als een aanvulling op die van de verschillende feestjes, zoals verjaardagen of Oudejaarsavond. Het ziet er ook fantastisch uit met cirkels of hula-hoops in verschillende maten.

(buzzfeed.com)

6

6. Een decorvariant van de slaapkamer.

Je hebt alleen maar een paar takken nodig (berk ziet er het mooist uit) en versiert ze met verlichting.

(homedit.com)

57. Een kerstpotje dat anders is dan alle andere.

In dit geval moet je een paar wat kleinere lampen kopen en ze in enkele potten doen. De bodem kun je het best versieren met dennenappels en twijgen. Het resultaat? Sensationeel!

(vk.com)

48. Een verlichte mand.

De verlichting kan met zowel levende als kunstmatige planten worden gemaakt. In beide gevallen zal het er net zo goed uit zien.

(homedit.com)

3
Facebook Comment
Een geweldige villa verscholen in de heuvels. Wil jij er wonen?
Voor die ene muur is een terras aangelegd, waarmee men comfortabel in de schaduw van de bergen kan rusten of een bad nemen in de badkuip. En ook kun je er gemakkelijk hout opbergen voor de brandstof. Het interieur van het twee verdiepingen tellende h27 ongebruikelijk gevormde groenten die eruit zien als iets totaal anders.
4. Een aardbei die eruit ziet als een kip.  5. Wortelen die eruit zien als mensen die knuffelen.  6. Aardappel-beer.  7. Deze radijs ziet eruit als een menselijke voet.

Maak kennis met de grootste tiener ter wereld! Kun je je voorstellen hoeveel hij eet?
Hij kan geen sportieve carrière hebben omdat hij ernstige pijn in zijn botten heeft, omdat die zo snel zijn gegroeid. Hij moet schoenen dragen die speciaal voor hem zijn gemaakt. In kinderwinkels zijn geen schoenen voor hem beschikbaar. Tot nu toe h

Toen ze deze monumenten zagen… konden ze zich niet inhouden. Bekijk de foto’s welke nooit saai zullen worden!
2. Selfie heeft een langer geschiedenis dan we zouden verwachten.