Ze sneed aardappels in plakjes en legde ze in een muffinvorm. Toen ik zag hoe het eruit zag wilde ik direct hetzelfde doen!

Aardappelen zijn een van de meest favoriete groenten ter wereld. Er bestaan een heleboel recepten voor gerechten gemaakt van aardappelen, maar hier zal iedereen zeker verliefd op worden.

Geserveerd in de vorm van mooie, knapperige rozen, zullen ze een fantastische decoratie voor zelfs de meest saaie gerechten zijn. Kijk hoe eenvoudig het is om te maken!


Benodigde Ingrediënten:

– 400 g aardappelen voor de puree
– eigeel – 550 g kleine, rauwe aardappels
– 3 eetlepels olie
– een snufje zout en peper
– een muffinvorm.


roze-z-ziemniakow1. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Doe ze in een pot met zout water en kook het.

12. Laat het gedurende 15 – 20 minuten koken. Wanneer ze klaar zijn, stamp ze fijn  en maak er puree van.

33. Laat de aardappelpuree afkoelen, voeg er een eerdooier aan toe, meng het en zet het apart.

8bron : tipy.interia.pl

Facebook Comment
Elk jaar creëren de drie broers hun eigen tuin met sneeuw in geheel iets ordinair! Bekijk het tot het einde!
Austin, Connor en Trevor Bartz zijn drie broers wonen in New Brighton in Minnesotcie die graag hun eigen achtertuin winter sneeuw ongewone sculpturen te creëren. Wat interessant is, er zijn geen afgoden, en anderen, om echt opmerkelijk wezens te creEen Kleine Jongen Wilde Afscheid Nemen Van Een Overleden Vriend. Hij Koos Een Nogal Ongebruikelijk Manier.
In het leven hebben we soms te maken met de dood van een geliefde. Soms is het een familielid, een vriend of een huisdier. Deze jongen wilde goed afscheid nemen van zijn geliefde vis. Hij bereidde zelfs een zeebegrafenis voor – althans op zijn

Ben jij op zoek naar de zin van het leven? Luister dan naar het advies van een oude man, die ons eraan herinnert dat het leven wispelturig is.
Het leven is het kostbaarste geschenk, dat slechts één keer wordt gegeven. Je kunt de tijd niet terugdraaien, het verleden veranderen of iets nog eens beleven, waardoor elke dag heel belangrijk is. Een oude Kroatische man herinnert ons eraan dat wi

Archeologiestudenten vonden een pot met zaden die 800 jaar geleden verborgen werd. Toen ze ze plantten, konden zij niet geloven wat eruit groeide!
Een archeoloog wijdt soms zijn hele leven aan opgravingen zonder iets te vinden dat duidelijk maakt hoe mensen eeuwen geleden hebben geleefd. Amerikaanse studenten waren daarom bijzonder gelukkig toen ze aan het begin van hun professionele carrière