Een man vond tijdens een ommetje een raar pakje in het bos. Wanneer hij zag wat erin zit, verstijfde hij…


Zubiak droomde nooit van 20 honden, maar hij wist dat hij die kleintjes niet in het bos kon laten omdat ze aan hongersnood of koud konden sterven of door de coyotes opgegeten konden worden.

znalezisko-w-lesie3

 


De lokale schuilplaats voor honden kon niet alle pups opnemen. Maar toen de informatie over de kleintjes verspreidde, kwamen er vrijwiligers met hulp en enkele pups vonden nieuwe huizen.

znalezisko-w-lesie4
Vriendschap tussen een kind en een dier is geweldig. Deze foto’s bewijzen dat zonder enige twijfel.
5. Geef een kusje/h2> 6. De kapitein en zijn metgezellen gaan op weg voor een belangrijke missie 7. En een theelepeltje voor mama 8. Een schattig dutjeDeze jongen werd met maar een been geboren, maar dat weerhield hem er niet van om een speciaal iemand te worden!
Hier speelt Nico in een wedstrijd en scoort. Op de volgende pagina kun je een film van zijn verhaal vinden vanaf het begin tot tegenwoordig.

Het sterkste zelfgemaakte antibioticum. Het doodt een infectie in het lichaam in maar een paar dagen!
Ingrediënten: 2 eetlepels kurkuma in poedervorm of twee stuks kurkumawortels 700 ml appelazijn – het is belangrijk om de organische te gebruiken ¼ fijngesneden knoflook ¼ fijngesneden ui 2 verse pepers ¼ geraspte gember 2 eetlepels geraspte

Een anonieme informant bracht een man naar een gat tussen de gebouwen. Hij kon niet geloven wat hij daar vond!
Het gebrek aan beweging zorgde ervoor dat de spieren van de makaak langzaam waren begonnen te verdwijnen. Hij kreeg geen regelmatige maaltijden. Hij heeft het alleen maar overleefd doordat passerende mensen hem waren begonnen te voeden en voedsel tus