Een jongen gaf over de radio zijn adres aan een man die hij niet kende. De afloop van dit verhaal zal niet alleen jou verrassenDe jonge beller was erg beleefd: hij verontschuldigde zich dat hij zich het werk onderbrak en vroeg of de chauffeur tijd had om een gesprekje met hem te hebben. Zijn behoefte om met iemand anders te praten was ontroerend en begrijpelijk. Het kind had het moeilijk omdat hij de dood van zijn vader moest verwerken, maar hij was ook bezorgd over zijn moeder, die hem wel vertelde dat alles goed zou komen, maar ook nachten huilend doorbracht. Zijn vader had hem daarnaast ook een ritje in zijn grote 18-wieler beloofd, maar kon zijn belofte niet meer nakomen.

De dood van een ouder zet de wereld van een kind altijd op zijn kop en verandert het hele gezin.
djecak


Toen de vrachtwagenchauffeur naar woorden van het kind had geluisterd, kon hij niet voorkomen dat hij ontroerd was en ook naar zijn eigen zoon verlangde. Hij voelde dat hij de jongen moest ontmoeten, hem omhelzen, en met hem praten om weer een glimlach op zijn gezicht te brengen, ook al zou dat maar voor een kort moment zijn. Hij vroeg naar zijn adres en het kind antwoordde vol vertrouwen: 229 Jackson Street. Toen hij daar aankwam, bleek dat niet alleen hij naar de radiofrequentie had geluisterd waarop de jongen had uitgezonden, want de hele straat was gevuld met vrachtwagens. De vrachtwagens die hem bezochten waren een geweldige gebeurtenis in zijn leven.

kamioni


De kleine weesjongen had de harten van vele geharde truckers geraakt. Hun aanwezigheid was een grote verrassing voor het kind, en de mogelijkheid om in een vrachtwagen te rijden was een droom die uitkwam. De moeder van de jongen kon niet geloven dat ze zo’n ongelooflijk bezoek zouden krijgen en bedankte de bestuurders oprecht via de radio toen ze weer naar de wegen terugkeerden. Dit verhaal toont aan dat het de moeite waard is te geloven in mensen, in hun onbaatzuchtige vriendelijkheid en de gevoeligheid van hun hart.

Goed doen en hulp brengen maakt onze levensweg veel leuker.
road-940233_960_720bron : virealno.com

Surfen door Google Street View kan verbazingwekkende situaties laten zien!
#3. Een vlinder die op de Google camera land. Bron: Imgur   #4. Gevolgen van een  meeslepende gebeurtenis. Bron: LifeBuzz   #5. De mens en zijn….. aap. Bron: LifeBuzz   #6. Nee, dat is geen ontploffing van een gebouw. Dit is het resultaaMensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?
De gevonden resten worden nog uitvoerig bestudeerd door specialisten, die geloven dat de overledene uit een gegoede familie van handelaren kwam, zoals duidelijk wordt door andere voorwerpen, waarvan er vele in haar omgeving werden gevonden. In zo’n

Wist je dat deze planeet kleurvol is van boven? Nee? Neem een kijkje!
Hier het Zhangye Danxia Geological Park. Het ziet er geweldig uit!

Op Het Eerste Gezicht Is Dit Een Oude Verwaarloosde Tafel… Maar Na Zonsondergang Verandert Hij In Iets Fantastisch! Kijk Zelf Maar!
Wil je net zo een hebben? Bekijk de video op de volgende pagina! Soms hoef je alleen maar een beetje geluk te hebben om zoiets moois te maken.