Een jongen gaf over de radio zijn adres aan een man die hij niet kende. De afloop van dit verhaal zal niet alleen jou verrassenDe jonge beller was erg beleefd: hij verontschuldigde zich dat hij zich het werk onderbrak en vroeg of de chauffeur tijd had om een gesprekje met hem te hebben. Zijn behoefte om met iemand anders te praten was ontroerend en begrijpelijk. Het kind had het moeilijk omdat hij de dood van zijn vader moest verwerken, maar hij was ook bezorgd over zijn moeder, die hem wel vertelde dat alles goed zou komen, maar ook nachten huilend doorbracht. Zijn vader had hem daarnaast ook een ritje in zijn grote 18-wieler beloofd, maar kon zijn belofte niet meer nakomen.

De dood van een ouder zet de wereld van een kind altijd op zijn kop en verandert het hele gezin.
djecak


Toen de vrachtwagenchauffeur naar woorden van het kind had geluisterd, kon hij niet voorkomen dat hij ontroerd was en ook naar zijn eigen zoon verlangde. Hij voelde dat hij de jongen moest ontmoeten, hem omhelzen, en met hem praten om weer een glimlach op zijn gezicht te brengen, ook al zou dat maar voor een kort moment zijn. Hij vroeg naar zijn adres en het kind antwoordde vol vertrouwen: 229 Jackson Street. Toen hij daar aankwam, bleek dat niet alleen hij naar de radiofrequentie had geluisterd waarop de jongen had uitgezonden, want de hele straat was gevuld met vrachtwagens. De vrachtwagens die hem bezochten waren een geweldige gebeurtenis in zijn leven.

kamioni


De kleine weesjongen had de harten van vele geharde truckers geraakt. Hun aanwezigheid was een grote verrassing voor het kind, en de mogelijkheid om in een vrachtwagen te rijden was een droom die uitkwam. De moeder van de jongen kon niet geloven dat ze zo’n ongelooflijk bezoek zouden krijgen en bedankte de bestuurders oprecht via de radio toen ze weer naar de wegen terugkeerden. Dit verhaal toont aan dat het de moeite waard is te geloven in mensen, in hun onbaatzuchtige vriendelijkheid en de gevoeligheid van hun hart.

Goed doen en hulp brengen maakt onze levensweg veel leuker.
road-940233_960_720bron : virealno.com

Facebook Comment
Hij Deed Een Ei In Een Mouw, En Toen Deed Hij Iets Dat Niemand Had Verwacht! Kijk Maar Hoe Je Jouw Ontbijt Aantrekkelijker Kunt Maken!
En dit is het resultaat! Ben je benieuwd hoe het gebeurt? Bekijk de video op de volgende pagina. Kijk goed naar het experiment! Vond je het leuk? Deel het dan met je vrienden.Koop jij wel eens kleren en doet ze dan direct aan? Als je dit gelezen hebt zullen je deze gewoonte wel veranderen!
3. De kleding in de winkel kan daar soms zelfs wel een aantal  maanden liggen Kleding wordt naar de winkels verstuurd voordat het seizoen begint, zodat ze er tot wel een half jaar hangen. In die tijd is er stof op gekomen. Zij vallen meer dan eens o

15 verbazingwekkende feiten over het leven van Elvis Presley. Veel details zullen je zeker verrassen!
4. Hij was verlegen. Na het zien van zijn bewegingen op het podium is dat maar moeilijk te geloven! 5. Hij had Indiaanse wortels. Hij schaamde zich er niet voor. Hij heeft vaak gezegd dat zijn overgrootmoeder uit de stam van de Iroquois kwam. 6. Hij

Elke hond verdient een tweede kans. Dat zegt de oprichter van het ongebruikelijke opvanghuis voor gehandicapte dieren
Vanaf het begin heeft zij voor haar beweging de steun gehad van Ana Maria Guerrero, die zorgde voor de vaccinatie en sterilisatie van honden die in de stad rond zwerven. Helaas moest ze later helemaal alleen verder met haar project, maar ze gaf het n