Hij hielp een oude vrouw met een lekke band. Toen hij thuis kwam, ontdekte hij pas wat er echt was gebeurd…

Een man reed op een klein weggetje en zag een oudere vrouw in een Mercedes. Ze had een lekke band en zat in de auto zonder te weten wat ze moest doen. Zonder aarzelen stopte de man en liep naar haar toe. De oude vrouw was bang en bezorgd. In plaats van de man te begroeten, vroeg ze: “Gaat het pijn doen?”

Ze moet gedacht hebben dat ze beroofd of in elkaar geslagen zou worden. Ze was tenslotte op onbekend terrein en niemand zou haar kunnen helpen. Bovendien zag de vreemdeling er niet geweldig uit. Hij was slordig en moest zich nodig scheren.
old-woman


De angstige oude dame sprong uit de auto. Het begon te regenen en ze werd behoorlijk nat.

“Mijn naam is Bryan Anderson. Ik ben hier alleen om u te helpen. Waarom gaat u niet weer in de auto zitten? Het is warm daarbinnen,” zei de vreemdeling.

De man haalde de krik en een reservewiel tevoorschijn en ging aan het werk. Toen hij klaar was bedankte de oude dame hem en bood hem geld aan. Dat weigerde hij en zei alleen:

“Als u ooit iemand ziet die hulp nodig heeft, bied dan hulp aan. Vergeet mij niet. Mijn naam is Bryan Anderson”.

tool


De man kon het geld zeker gebruiken, want hij was niet bepaald rijk, maar hij voelde dat hij van deze vrouw niets kon aannemen, omdat hij geen werk had gedaan. Het was normaal om iemand anders helpen.
Ga naar de volgende pagina om erachter te komen wat er toen gebeurde!

roadbron : virealno.com

Heb je hoofdpijn? Neem dan geen pil, gebruik alleen DIT! Je zult versteld staan hoe snel het kan helpen!
Veel mensen lijden aan hardnekkige en chronische hoofdpijn. Dat kan hun hele dag verpesten en het moeilijk maken om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Om maar even van de pijn af te zijn en normaal te kunnen functioneren, neemt men vaak zijn tIedereen sprak over wat de soldaat had gedaan. Het was geweldig!
Josh Hargis was in Afghanistan in een gevecht had hij bijna een dodelijke wond. Hagins was samen met de rangers, vier soldaten van zijn eenheid werden vermoord. De foto hieronder beschreven die in het ziekenhuis toen hij ontving de medaille “Pa

Op het eerste gezicht lijkt het een afval hoop in de oceaan. Maar er is meer, zie het zelf!
Hoewel het een eiland vol met afval drijvend op de oceaan lijkt is een eiland genaamd Migingo, een klein vissers dorp! Het ligt op Lake Victoria, de grootste meer van Afrika. Er zijn zoveel vissen die op het kleine eiland leven met meer dan 100 mense

Dit eiland werd gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je zult niet geloven wat er er nu gebeurt!
Okunoshima is een klein eiland gelegen in de Indische Oceaan in de buurt van Japan. Het eiland is alleen toegankelijk via de veerboot. Okunoshima speelde een belangrijke rol tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen een gifgasfabriek nodig was voor veel v