Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.

Op een dag maakte een inwoner met haar huisdier een wandeling langs de Engelse kust. Plotseling rende de hond op een paar flinke ballen af die een erg aparte geur hadden. In eerste instantie dacht de vrouw dat het een kwal was, maar toen ze van dichterbij keek, trok ze het dier meteen uit de buurt van de verdachte substantie. Het bleek een grote hoeveelheid palmolie te zijn.

Dit fenomeen is steeds vaker te zien op de stranden van Hengistbury Head, Friar’s Cliff, en Barton. De stof bestaat uit olie die in het riool terecht komt en in de buizen stolt en vervolgens naar buiten komt als een witte afscheiding met een karakteristieke geur.

2


Het ziet er afschuwelijk uit en het is uiterst giftig. Het bevat een heleboel bacteriën die gevaarlijk zijn voor mens en dier. Honden en kinderen zijn bijzonder gevoelig voor vergiftiging omdat ze nieuwsgierig zijn en naar het spul lopen om te kijken wat het is. Ik vraag me af waarom de olie zo dicht bij de oceaan werd ontdekt en niet in een zuiveringsinstallatie?

1

4bron : boredomtherapy.com

Ze vond een gewonde hond op het strand terwijl ze op vakantie was. Ze deed vervolgens een gedurfde stap. Ik ben onder de indruk!
Toen ze op vakantie naar Thailand ging, had Jamie Smith niet verwacht dat ze een souvenir mee terug zou brengen die haar leven zou veranderen! WTijdens het wandelen op het strand zag ze een arme, kleine hond, die zijn verlamde lichaam over het zand sHij dumpte afval in het bos en reed weg. Tot zijn verbazing bracht iemand alles terug naar zijn huis!
De Franse stad Laigneville in Picardië heeft een slimme burgemeester die orde op zaken stelde toen iemand de omgeving vervuilde. Maar laten we bij het begin beginnen. Een man maakte een wandeling in het bos om van de schone lucht en de prachtige nat

De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde z

Ik ben lui, maar deze dieren verslaan me met overmacht!
Lang geleden waren de voorouders van onze honden en katten wilde roofdieren, die voortdurend waakzaam en actief waren. Kijkend naar deze dieren lijkt het erop dat ze door de jaren heen een beetje lui zijn geworden… Bekijk de honden en katten di