Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.

Op een dag maakte een inwoner met haar huisdier een wandeling langs de Engelse kust. Plotseling rende de hond op een paar flinke ballen af die een erg aparte geur hadden. In eerste instantie dacht de vrouw dat het een kwal was, maar toen ze van dichterbij keek, trok ze het dier meteen uit de buurt van de verdachte substantie. Het bleek een grote hoeveelheid palmolie te zijn.

Dit fenomeen is steeds vaker te zien op de stranden van Hengistbury Head, Friar’s Cliff, en Barton. De stof bestaat uit olie die in het riool terecht komt en in de buizen stolt en vervolgens naar buiten komt als een witte afscheiding met een karakteristieke geur.

2


Het ziet er afschuwelijk uit en het is uiterst giftig. Het bevat een heleboel bacteriën die gevaarlijk zijn voor mens en dier. Honden en kinderen zijn bijzonder gevoelig voor vergiftiging omdat ze nieuwsgierig zijn en naar het spul lopen om te kijken wat het is. Ik vraag me af waarom de olie zo dicht bij de oceaan werd ontdekt en niet in een zuiveringsinstallatie?

1

4bron : boredomtherapy.com

Facebook Comment
20 gedachten die jou tot een gelukkig mens zullen maken!
Soms gebeurt er iets in het leven waar we geen controle over hebben en waar we ons veel zorgen over maken. Op zulke momenten moet je niet vergeten dat het maar tijdelijk is en dat je gewoon de positieve dingen moet zoeken die je zullen helpen er doorDe leeuwen hadden hun broer, die in een val terecht was gekomen, al jarenlang te eten gegeven. Zonder hun hulp zou het dier zijn gestorven van de honger!
In 2009 kwam in Tanzania een klein leeuwenwelpje in een val van een stroper terecht. De welp kwam met zijn kop in een strik van ijzerdraad voor antilopen. Toeristen zag het gewonde dier en meldden het incident snel aan parkmedewerkers. Hoewel ze veel

Een dakloze vrouw vroeg in een restaurant naar wat restjes. Iedereen negeerde haar en plotseling gebeurde er iets magisch.
Een meisje genaamd Carmen ging op een dag met haar vriend naar een restaurant. Tijdens het wachten op hun bestelde maaltijd, merkte ze een dakloze vrouw op, die bezoekers vroeg om restjes. Iedereen negeerde haar en deed alsof ze haar niet opmerkten.

Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledem