Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.

Op een dag maakte een inwoner met haar huisdier een wandeling langs de Engelse kust. Plotseling rende de hond op een paar flinke ballen af die een erg aparte geur hadden. In eerste instantie dacht de vrouw dat het een kwal was, maar toen ze van dichterbij keek, trok ze het dier meteen uit de buurt van de verdachte substantie. Het bleek een grote hoeveelheid palmolie te zijn.

Dit fenomeen is steeds vaker te zien op de stranden van Hengistbury Head, Friar’s Cliff, en Barton. De stof bestaat uit olie die in het riool terecht komt en in de buizen stolt en vervolgens naar buiten komt als een witte afscheiding met een karakteristieke geur.

2


Het ziet er afschuwelijk uit en het is uiterst giftig. Het bevat een heleboel bacteriën die gevaarlijk zijn voor mens en dier. Honden en kinderen zijn bijzonder gevoelig voor vergiftiging omdat ze nieuwsgierig zijn en naar het spul lopen om te kijken wat het is. Ik vraag me af waarom de olie zo dicht bij de oceaan werd ontdekt en niet in een zuiveringsinstallatie?

1

4bron : boredomtherapy.com

Hij vereeuwigde kinderen uit de hele wereld en hun speelgoed op foto’s. De eerste twee zullen je tot tranen beroeren
Er is waarschijnlijk geen kind ter wereld die niet graag speelt. Vrijwel elk kind heeft wel een geliefd speeltje zonder welke zijn wereld in duigen zou vallen en er tranen in hun ogen zouden verschijnen. Ieder van jullie herinnert zich nog wel de pluBinnenin een stuk bamboe vond hij een aantal eitjes. Toen hij ze in zijn handen nam gebeurde er iets ongelooflijks!
Iedereen die ooit de kans heeft gehad om Hawaii te bezoeken, weet dat het een fantastische plek is, en dat het moeilijk is om weer afscheid te moeten nemen. De gastvrijheid van de Hawaïiaanse bewoners, het fantastische weer en het unieke landschap d

Toen ik besefte wat er op deze plank lag, kon ik niet meer ophouden met lachen. Ik vraag me nog steeds wel eens af hoe dit kon!
Terwijl hij langs de rivier wandelde, zag een voorbijganger iets vreemds. Hij zag een surfplank op de stroom langsdrijven. Hij keek nog eens wat beter… Hij pakte zijn camera en begon er opnames van te maken. In eerste instantie zag hij niet iets sp

Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 
70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet. Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijd