Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.

Op een dag maakte een inwoner met haar huisdier een wandeling langs de Engelse kust. Plotseling rende de hond op een paar flinke ballen af die een erg aparte geur hadden. In eerste instantie dacht de vrouw dat het een kwal was, maar toen ze van dichterbij keek, trok ze het dier meteen uit de buurt van de verdachte substantie. Het bleek een grote hoeveelheid palmolie te zijn.

Dit fenomeen is steeds vaker te zien op de stranden van Hengistbury Head, Friar’s Cliff, en Barton. De stof bestaat uit olie die in het riool terecht komt en in de buizen stolt en vervolgens naar buiten komt als een witte afscheiding met een karakteristieke geur.

2


Het ziet er afschuwelijk uit en het is uiterst giftig. Het bevat een heleboel bacteriën die gevaarlijk zijn voor mens en dier. Honden en kinderen zijn bijzonder gevoelig voor vergiftiging omdat ze nieuwsgierig zijn en naar het spul lopen om te kijken wat het is. Ik vraag me af waarom de olie zo dicht bij de oceaan werd ontdekt en niet in een zuiveringsinstallatie?

1

4bron : boredomtherapy.com

Zelfs het hart van volwassen, dappere mannen brak, toen ze dit kleine meisje zagen.
 Mannen die op hoogte op grote bouwplaatsen werken, worden verondersteld stalen zenuwen te hebben. Hard werken en het voortdurende gevaar maken hen hard, of misschien lijkt het alleen maar zo. Tijdens het werken op een bouwplaats, zagen deze mannenDeze Beelden Zullen Je Van Oor Tot Oor Doen Glimlachen! Bekijk Deze Grappige Gifs Met Dieren!
Ben je op zoek naar iets dat je zal doen glimlachen? Dit is een perfecte keuze! Deze gekke dieren zullen je in een goed humeur brengen! Huisdieren kunnen je soms verrassen! Als je het niet verwacht, kunnen ze je flink voor de gek houden! We laten de

Deze gigantische hoop puin drijft nog in Spirit Lake! Het zorgt ervoor dat niemand de tragedie vergeet die meer dan 30 jaar geleden heeft plaatsgevonden!
Heb je ooit gehoord van de Saint Helens vulkaan? Als dat zo is, dan zul je zeker weten wat er in de volgende foto’s wordt getoond. Zijn spectaculaire uitbarsting op 18 mei 1980 was een van de eerste die werd voorspeld door vulcanologische diens

Ze Kocht Sprite En Goot Het Over Een Aantal Gekleurde Jellies! Kijk Wat Ze Maakte!
Ik ken niemand die de heerlijke en kleurrijke gummies niet lust. Zij doen ons denken aan onze kindertijd en doen ons weer voelen als kinderen. Ze zijn erg verslavend! Zodra je ze proeft wil je het hele pak. Hun populariteit en de heerlijke smaak zorg