Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.

Op een dag maakte een inwoner met haar huisdier een wandeling langs de Engelse kust. Plotseling rende de hond op een paar flinke ballen af die een erg aparte geur hadden. In eerste instantie dacht de vrouw dat het een kwal was, maar toen ze van dichterbij keek, trok ze het dier meteen uit de buurt van de verdachte substantie. Het bleek een grote hoeveelheid palmolie te zijn.

Dit fenomeen is steeds vaker te zien op de stranden van Hengistbury Head, Friar’s Cliff, en Barton. De stof bestaat uit olie die in het riool terecht komt en in de buizen stolt en vervolgens naar buiten komt als een witte afscheiding met een karakteristieke geur.

2


Het ziet er afschuwelijk uit en het is uiterst giftig. Het bevat een heleboel bacteriën die gevaarlijk zijn voor mens en dier. Honden en kinderen zijn bijzonder gevoelig voor vergiftiging omdat ze nieuwsgierig zijn en naar het spul lopen om te kijken wat het is. Ik vraag me af waarom de olie zo dicht bij de oceaan werd ontdekt en niet in een zuiveringsinstallatie?

1

4bron : boredomtherapy.com

Rijdend Met De Auto Zag Hij Iets Zich Verbergen In Een Rotsige Schuilplaats. Hij Werd Overweldigd Door Het Uitzicht!
Peter Mather was toevallig getuige van een buitengewone gebeurtenis. Tijdens het autorijden in de buurt van de Yukon in Canada, zag hij de kleine beer en zijn moeder. De man besloot zich op een veilige afstand te verbergen en een paar foto’s teDe 20 Gekste Cakejes Die Je Ooit Heb Gezien!
Ongeacht of je jouw verjaardag viert of niet, ik weet zeker dat je snapt dat een taart een integraal onderdeel van deze viering is. Hij kan bescheiden en eenvoudig zijn, maar dat hoeft niet beslist. Vooral bij kinderen gebeurt het steeds vaker dat er

Hij loste ‘s werelds grootste Rubik’s kubus op in meer dan 7 uur! Kijk maar eens hoe hij het deed.
Een eenvoudige Rubik’s kubus is geen uitdaging voor u? Misschien is het tijd voor iets extremer. De standaard kubus heeft afmetingen van 3x3x3. Deze man loste deze monsterlijk grote 17x17x17 kubus op in meer dan 7 uur. Zou jij het sneller kunne

Hoe dit fenomeen ontstaat is nog steeds niet helemaal duidelijk. Maar één ding is zeker, het is indrukwekkend!
Dit mysterieuze fenomeen op het strand, zoals dat plaatsvindt op het strand van Dorset, Engeland, wordt strandknobbels genoemd. Een van de redenen om ze “mysterieus” te noemen is omdat wetenschappers nog niet zeker weten hoe ze ontstaan.