Een hond zat aan de oever van een rivier en wachtte. Wat zij deed breekt je hart…

Deze hond ging met haar eigenaren varen over de Chao Phraya rivier in de buurt van Bangkok, Thailand. Sommige mensen denken dat de hond uit de boot viel en erin slaagde om naar de Rama V pier te zwemmen. De omstandigheden van het ongeluk zijn niet helemaal duidelijk. Mogelijk wilden de eigenaren van de hond zich ervan ontdoen en hebben ze de hond overboord gegooid.

De trouwe hond zat een maand lang aan de oever van de rivier. Ze verloor de hoop niet en wachtte tot de eigenaren terug zouden komen en haar weer mee naar huis zouden nemen. Maar dat is nooit gebeurd. Niemand weet waarom de familie niet voor de hond terug is gekomen. Misschien dachten ze dat ze was verdronken, of misschien wilden ze de hond gewoon niet meer. De tweede mogelijkheid is waarschijnlijker, omdat de informatie over de achtergebleven hond op grote schaal in de media werd verspreid.

river


De hond staarde vele dagen lang hulpeloos uit over de rivier, kijkend naar de passerende boten. Op een of andere manier slaagde ze erin voedsel te vinden. Soms vertrouwde ze op de vriendelijkheid van vreemden, die het dier te eten gaven.
dog-waited-for-familyGelukkig was er uiteindelijk iemand die besloot het dier een thuis te geven. De hond werd Tha Ruea genoemd, wat vertaald kan worden met Pier.
Op de volgende pagina vind je de rest van dit bericht! 

dog-waited-for-family1

dog-waited-for-family2bron : thedodo.com

Ze nam een koelbox die iemand langs de weg had achtergelaten. Als ze maar eerder had geweten wat erin zat.
We moeten erg voorzichtig zijn wanneer we met de auto reizen en we moeten ons alleen op het rijden concentreren. We zouden geen dingen moeten doen die onze aandacht gedurende langere tijd in beslag kunnen nemen. Als we onze ogen even van de weg halenEen Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!
Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht. Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :). En een

Ze hebben geen idee hoe dicht zij bij de dood waren! Hun staaltjes van verbijsterend!
Er zijn een aantal mensen met een saai leven. Zij hebben een injectie met spanning nodig om elke dag te kunnen leven! Het is een ware zoekerssensatie, welke van alles is afgestapt. Enkele die ontspannen! Na het zien van deze foto’s ga je je ech

Eten dat in een magnetron is opgewarmd is ongezond. Het betekent een langzame dood op eigen verzoek
In bijna elk huishouden is er wel een magnetron, en de mensen warmen er zo’n beetje van alles in op – van koud eten tot water en babyvoeding. Misschien moet je eerst even nadenken of hem echt wel zo vaak moet gebruiken, omdat de effecten erva