Deze stacaravan ziet er beter uit dan een heleboel huizen. Ontdek wie besloot erin te gaan wonen en waarom

Mensen werken meer dan de helft van hun leven om geld te verdienen voor hun eigen appartement of huis, en dat is voor velen de ultieme droom. Vaak is de noodzaak om een geschikt huis te kopen gekoppeld aan het hebben van een gezin en de wens om ze comfortabele leefomstandigheden te kunnen bieden. Maar heeft het zin om een groot huis te houden nadat de kinderen zijn vertrokken en hun eigen gezin beginnen?
Het is de moeite waard om na te denken over een alternatief voor deze mogelijkheid. Situaties waarin kinderen vertrekken en de ouders de enige twee mensen zijn in een ruime woning, zijn niet ongebruikelijk. Dit is om vele redenen geen ideale situatie, om economische en emotionele redenen. Wat moet je doen om het probleem te voorkomen om op latere leeftijd met een te groot huis te zitten en ervoor te moeten zorgen? Michelle J. Boyle bedacht een interessante oplossing, door al voor die tijd een oude stacaravan te kopen en deze in de loop der tijd te repareren.
Door de inspanningen van Michelle veranderde een eenvoudige stacaravan in een buitengewoon huis.


Toen Michelle besloot een stacaravan te kopen dacht ze al ver vooruit aan de toekomst.

dom-1


Ze dacht aan het feit dat de kinderen een paar jaar later zouden zijn opgegroeid en hun eigen gezin zouden willen beginnen, en dat ze dan alleen in een groot huis zou zitten. Met een comfortabele stacaravan die op dat moment klaar zou zijn om in te wonen, zou ze een ruim stenen huis aan de kinderen kunnen achterlaten dat aan hun behoeften zou voldoen. Zo kunnen alle familieleden op een manier wonen die het meest geschikt zou zijn voor hun situatie. De verbouwing van de stacaravan kostte veel tijd, maar zo konden ze er een gezellige woning van maken.

dom-2bron : curioctopus.it

Hoeveel ben jij waard? Denk na voordat je antwoordt!
Hier is een kort verhaal over de zoektocht naar jouw eigenwaarde en een gebrek aan zelfvertrouwen, die je leven kan beïnvloeden. Het zal je er heel anders naar doen kijken.   Er kwam eens een jongeman naar een oude wijze man en zei: “Meester,7 enorme pitbulls kwamen de achtertuin van deze kat binnen. De babysitter was doodsbang toen ze hun bek zag ze na de confrontatie met de kat
Sommige mensen zeggen dat katten achterbaks en egoïstisch zijn, en niet in staat tot genegenheid. Zij hebben liever honden als huisdieren en laten katten links liggen. De discussie over welke soort beter is, bestaat al jaren en men is het er nog nie

12 Redenen Tot Glimlachen. Heel Lief :)
Kijkend naar deze gifs vraag ik me af hoe iemand niet van dieren kan houden. Kijk eens hoe lief de wezens op onderstaande foto’s zijn.

Wrede Inwoners Lieten Deze Wolf In Een Kooi! Ze Wilde Dat Hij De Ezel Zou Opeten! De Reactie Van De Dieren Was Geweldig!
Eén van de mooiste dingen die kan gebeuren in het leven is vriendschap! Dit gevoel wordt nog mooier als het om dieren gaat… en zelfs om twee verschillende soorten! In het Albanese dorp Patok, vond in 2007 een wrede gebeurtenis plaats. Verschil