Deze stacaravan ziet er beter uit dan een heleboel huizen. Ontdek wie besloot erin te gaan wonen en waarom

Mensen werken meer dan de helft van hun leven om geld te verdienen voor hun eigen appartement of huis, en dat is voor velen de ultieme droom. Vaak is de noodzaak om een geschikt huis te kopen gekoppeld aan het hebben van een gezin en de wens om ze comfortabele leefomstandigheden te kunnen bieden. Maar heeft het zin om een groot huis te houden nadat de kinderen zijn vertrokken en hun eigen gezin beginnen?
Het is de moeite waard om na te denken over een alternatief voor deze mogelijkheid. Situaties waarin kinderen vertrekken en de ouders de enige twee mensen zijn in een ruime woning, zijn niet ongebruikelijk. Dit is om vele redenen geen ideale situatie, om economische en emotionele redenen. Wat moet je doen om het probleem te voorkomen om op latere leeftijd met een te groot huis te zitten en ervoor te moeten zorgen? Michelle J. Boyle bedacht een interessante oplossing, door al voor die tijd een oude stacaravan te kopen en deze in de loop der tijd te repareren.
Door de inspanningen van Michelle veranderde een eenvoudige stacaravan in een buitengewoon huis.


Toen Michelle besloot een stacaravan te kopen dacht ze al ver vooruit aan de toekomst.

dom-1


Ze dacht aan het feit dat de kinderen een paar jaar later zouden zijn opgegroeid en hun eigen gezin zouden willen beginnen, en dat ze dan alleen in een groot huis zou zitten. Met een comfortabele stacaravan die op dat moment klaar zou zijn om in te wonen, zou ze een ruim stenen huis aan de kinderen kunnen achterlaten dat aan hun behoeften zou voldoen. Zo kunnen alle familieleden op een manier wonen die het meest geschikt zou zijn voor hun situatie. De verbouwing van de stacaravan kostte veel tijd, maar zo konden ze er een gezellige woning van maken.

dom-2bron : curioctopus.it

Dit huisdier heeft miljoenen internetgebruikers gecharmeerd. Maak kennis met Thor – een oosterse kater met een fraai gevlekte vacht
De Bengaalse kat is een geweldig ras dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Bengaalse katten zijn kruisingen tussen een huiskat en een wilde Bengaalse kat. Ze worden geclassificeerd als een van de mooiste harige wezens ter wereld en daar is geen tEen hond liet mensen zien wat ware liefde en loyaliteit betekent.
Vriendschap is erg belangrijk en waardevol, want het zijn onze vrienden die ons uit de problemen helpen, ons weer op onze voeten helpen na een val, en een gebroken hart helpen genezen. Je moet niet vergeten dat, terwijl je altijd op je vrienden kunt

Zij kregen een tweede kans… na 70 jaar!
Chuck Lewis en Sandy Gutting in de zomer van 1945, zij waren tijdens de voorjaarsvakantie naar de Oceanside Pier in Californië en… werden verliefd. Het was liefde op het eerste gezicht. Het waren tieners, maar zij wisten dat zij voor elkaar be

Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.