Een voorbijganger zag dat er iets uit een grote pijp stak. Gelukkig besloot hij het te controleren!

Het hele proces bleek moeilijker dan ze eerst hadden verwacht, maar eindelijk slaagden ze erin om hem te bevrijden. De kat werd overgedragen aan een organisatie die dieren helpt (“Laat dieren leven”). Gelukkig is hij nu veilig en gezond!

3

5 6 7 8 9 10

Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook.
Deze Magische Plaats Ziet Eruit Als Iets Uit Een Droom, Maar Hij bestaat Echt!
Het is een spectaculair uitzicht om meer dan 4,5 miljoen bloemen te zien. Dus als je ooit naar Japan gaat, zorg er dan voor dat het Hitachi Seaside Park op je lijst staat van plaatsen om te bezoeken. Bron: Ituki Kadiwara Bron: Les Taylor Bron: SyotaHij nam een zak mee naar huis die hij tussen de rommel had gevonden. Iedereen was geschokt door wat er in zat!
Pui werd meteen een lokale held. Bijna alle websites op het internet begon over zijn gelukkige vondst te schrijven. De viervoeter kreeg van het Rode Kruis een lederen halsband en een medaille toegekend. Het dier kreeg ook een beloning van 300 dollar!

Kun je de film herkennen door alleen maar naar deze foto’s te kijken?
Als je van animatiefilms van Disney en Pixar houdt, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een kleine quiz gemaakt waardoor je aan de mooiste animatiefilms wordt herinnerd en erover na kunt denken. Het spel is erg eenvoudig en alles wat je hoef

Deze foto raakte miljoenen internetgebruikers! Kijk eens wat een discipline deze honden in de Chinese politieacademie hebben!
“Een goede politiehond moet voldoen aan vier voorwaarden: hij moet er goed uitzien, een goede eetlust hebben, dapper en bezitterig zijn.” zegt de trainer van politiehonden van de basis Hangzhou. Dit is niet de eerste foto van deze aard. D