Hij Nam Een Blikje Red Bull En Goot Het In Een Glas Melk. Het Resultaat Van Het Experiment Kan Je Schokken!

In een glas melk schonk hij een beetje Red Bull. Al na een paar seconden kun je zien wat er gebeurt met melk… het zien ervan maakt me ziek. Stel je voor dat je na het drinken van Red Bull zoiets is in je maag hebt.
Het experiment kan je in feite ontmoedigen om een heel populair energiedrankje te drinken.
Een overmatige consumptie is vooral gevaarlijk voor kinderen. Het bevat cafeïne dat inwerkt op het calciummetabolisme. Dit leidt tot verstoringen in de opbouw van je botten!

Als je geschokt bent door dit experiment, deel het dan met je vrienden op Facebook! 
Dit varken is bekender dan alle dansers op YouTube!
Wanneer er een nieuwe hit van een bekende zanger is, loopt het aantal views van zo’n hit in de miljoenen. Zo’n treffer is meestal gebaseerd op een nietszeggende, korte tekst die wordt aangevuld met een videoclip. Dat voorkomt echter niet dat zo3 schadelijke stoffen die niet in nagellak zouden moeten zitten. Zorg ervoor dat je de ingrediënten controleert!
3. Tolueen Dit oplosmiddel geeft nagellak zijn gladde samenhang. Bij gebruik op de nagel verdampt het tolueen, waardoor de laklaag opdroogt. Dit ingrediënt is schadelijk voor de luchtwegen, en het kan de huid en de ogen irriteren. Het tast het endoc

Internet tegen de realiteit. Zie hier hoe teleurstellend online winkelen kan zijn
2. Prinsessen jurk… maar met een ander verhaal.

Wiskundetrucjes die het tellen eenvoudiger maken. Ik vraag me af waarom ze het niet op school onderwijzen?
4. Als je wilt vermenigvuldigen met 6, 7, 8 en 9 kun je je handen gebruiken. Hoewel je de vermenigvuldigingstafel uit het hoofd zou moeten kennen! 5. Zo moet je Fahrenheit omrekenen naar Celsius en andersom. Uiteraard is het gemakkelijker om het op e