Hij Nam Een Blikje Red Bull En Goot Het In Een Glas Melk. Het Resultaat Van Het Experiment Kan Je Schokken!

In een glas melk schonk hij een beetje Red Bull. Al na een paar seconden kun je zien wat er gebeurt met melk… het zien ervan maakt me ziek. Stel je voor dat je na het drinken van Red Bull zoiets is in je maag hebt.
Het experiment kan je in feite ontmoedigen om een heel populair energiedrankje te drinken.
Een overmatige consumptie is vooral gevaarlijk voor kinderen. Het bevat cafeïne dat inwerkt op het calciummetabolisme. Dit leidt tot verstoringen in de opbouw van je botten!

Als je geschokt bent door dit experiment, deel het dan met je vrienden op Facebook! 
Deze trucjes maken het leven voor elke vrouw makkelijker. Truc nummer 6 is het meest nuttig!
2. Met een gewone hoofdband kun je de taille van spijkerbroeken vastzetten. Deze truc is nuttig voor zwangere vrouwen en vrouwen met een appelvormig lichaam.Deze foto’s zijn op het perfecte moment genomen. Neem een kijkje!
Is het een helm, en waar is zijn hoofd? (vasi.net)   Iemand voelt zich niet goed. (vasi.net)       Kind op het juiste moment gepakt. (vasi.net)

Als jij ooit besluit om af te vallen, dan zal dit echtpaar jou inspiratie geven! Hoe dan ze het?
De tijd gaat langzaam voorbij en ze zijn nog steeds hetzelfde. Het was voor hun erg moelijk om hun levensstijl te verlaten. In 2012 begonnen ze zich te realiseren dat zij te dik waren om normaal met hun kinderen te kunnen spelen… Ze wilden wat het

Twee Allerbeste Vrienden In De Wereld. Ze Zijn Zo Schattig Dat Je Niet Kunt Stoppen Met Glimlachen
Het varkentje is heel erg intelligent en vriendelijk gezelschap. Als het varkentje uit het zicht van het meisje verdwijnt, gaat ze onmiddellijk naar haar op zoek.     Deze beste vrienden hebben een geweldige tijd samen. Libby’s moeder