Hij Nam Een Blikje Red Bull En Goot Het In Een Glas Melk. Het Resultaat Van Het Experiment Kan Je Schokken!

In een glas melk schonk hij een beetje Red Bull. Al na een paar seconden kun je zien wat er gebeurt met melk… het zien ervan maakt me ziek. Stel je voor dat je na het drinken van Red Bull zoiets is in je maag hebt.
Het experiment kan je in feite ontmoedigen om een heel populair energiedrankje te drinken.
Een overmatige consumptie is vooral gevaarlijk voor kinderen. Het bevat cafeïne dat inwerkt op het calciummetabolisme. Dit leidt tot verstoringen in de opbouw van je botten!

Als je geschokt bent door dit experiment, deel het dan met je vrienden op Facebook! 
De meeste mensen kunnen het verschil niet zien tussen deze twee eierdooiers. Als je moest kiezen voor de meest gezond uitziende, welke zou je dan kiezen?
De donkere dooier aan de linkerkant is waarschijnlijk de gezondste. Met bijna 100% zekerheid kun je concluderen dat het afkomstig is van een scharrelkip en rijk is aan xanthofylen (biologische, plantaardige kleurstoffen). De eieren met een heldere doDeze vrouw gebruikte de uniform van zijn overleden zoon in de oorlog met een ultimate doel. Dit is zo aangrijpend!
De beren worden vastgenaaid aan de uniformen van de soldaten… De kinderen zullen in staat zijn om de vaders dichtbij te voelen.

Ging deze moeder te ver? Hoe ze haar dochter leerde haar kamer op te ruimen veroorzaakte nogal een storm op het web
Alice Velasquez uit Bargersville (Verenigde Staten) had er genoeg van om haar dochter voortdurend te vragen haar kamer op te ruimen. Op een dag kon ze het niet meer aan en gebruikte een nogal ongebruikelijke methode om het meisje te leren hoe je een

Heb je je ooit afgevraagd wat deze symbolen op plastic containers betekenen? Kijk welke plastic aangeeft dat schadelijk is voor jouw gezondheid!
1 – PET, PETE Dit label is vaak te zien op verpakkingen voor eenmalig gebruik, zoals op flessen mineraalwater. Helaas hebben recente studies bevestigden dat het mineraalwater in deze verpakkingen onbekende ingrediënten bevat die vergelijkbaar