Een gigantische olifant die in IJsland uit de oceaan komt. Je moet dit gezien hebben!

Waarschijnlijk hoeft niemand eraan herinnerd te worden dat onze planeet mooi en vol diversiteit zit. Haar schoonheid kan bijna elke dag worden gezien in de vorm van schilderachtige landschappen, prachtige zonsondergangen, of originele planten- en diersoorten. Er zijn zelfs vandaag nog een heleboel mooie plaatsen die je graag zou willen bezoeken.
Een daarvan is het eiland Heimaey, in het noorden van IJsland. Het is het grootste schiereiland van de Vestmannaeyjar archipel, die uit nieuwe eilanden bestaat die zijn gevormd door vulkaanuitbarstingen. Heimaey is beroemd doordat het een rots heeft met een ongelooflijke vorm. Het ziet eruit als een olifant of een grote mammoet die uit het water komt. Het werd gevormd door de vulkaan Eldfell, die in 1973 uitbarstte.
Op dat moment werd een deel van het eiland door een gigantische stroom lava verwoest en was het een directe bedreiging voor de baai. De bewoners, die probeerden een tragedie te voorkomen, pompten zeewater op de hete lava, die langzaam afkoelde en de olifantsrots creëerde. Vandaag de dag is de olifantsrots een grote attractie, die zelfs veel toeristen in de regio aantrekt. En jij, zou jij het met je eigen ogen willen zien?

1

2 3

Als dit bericht jou interesseerde, deel het dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : curbed.com

Dit dieet geeft ongelooflijke resultaten. Hiermee kun je in een week tot wel 8 kilo verliezen!
Eten is een groot genoegen, en daarom kunnen mensen hun lichaamsgewicht niet altijd onder controle houden. Soms loopt de situatie uit de hand, en is het aantal extra kilo’s niet alleen een kwestie van esthetiek, maar een bedreiging voor de gezondheWeet je waar dat kleine gaatje naast de camera op je telefoon voor is?
Bij aankoop van een smartphone weet je dat je een stukje techniek in je hand hebt waarin alles zorgvuldig is doordacht en het is onmogelijk dat iets ergens per ongeluk zit. Er zijn twee soorten mensen, degenen die gewoon een telefoon willen hebben, e

Leeuwinnen jaagden op een baviaan, terwijl een jong zich aan haar vastklampte. Wat ze daarna deden is moeilijk te verklaren!
Fotograaf Evan Schiller en zijn vrouw Lisa Holzwarth, die ook fotograaf is, zijn altijd gepassioneerd geweest over het leven van de grote katten. Ze besteden veel tijd aan het documenteren van hun leven. Tijdens hun reizen over de wereld hebben ze me

Een verzorger moet weer nieuwe weesjes gaan helpen, maar de reactie van deze kleine kangoeroe zal je hart raken
Australië heeft een groot probleem met kangoeroes die de weg op springen. Ondanks hun kracht en flexibiliteit hebben de dieren helaas in veel gevallen geen enkele kans tegen de snel rijdende auto’s. Het gebeurt vaak dat de volwassen kangoeroes jon