Een Verblijf Hier Zal Je Een Echte Unieke Ervaring Geven!

Dit huis is de perfecte plek om iemand van hoogtevrees te genezen… of hem zich voor de rest van zijn leven getraumatiseerd te laten voelen.

Het hangt aan de rand van een klif en ziet eruit als een zeer gevaarlijke plaats. Maar schijn bedriegt, de bewoners hoeven niet voor hun leven te vrezen.

niebezpieczny-dom1

 

Dit huis, ontworpen door Modscape Concept, word het Cliff House (het huis op de klif) genoemd. Het heeft 5 verdiepingen en is ontworpen voor de kustgebieden in het zuidwesten van Victoria (Australië). De lift maakt verplaatsen tussen de verdiepingen mogelijk. Hoewel dit object nog steeds in de projectfase verkeert, ziet het er echt solide uit. Het zal worden gebouwd in modules, ingericht en verankerd in de hellingen door stalen staven, zoals bij de constructie van de romp van een schip. Zou je de nacht op zo’n plaats door willen brengen?

niebezpieczny-dom2

niebezpieczny-dom3
Toen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!
Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deelNa de Amerikaanse Burgeroorlog bleef naast de slagvelden nog iets anders liggen! Kijk hier wat het is!
In de jaren 1861-1865 verloren, als gevolg van de burgeroorlog, bijna 620.000 soldaten hun leven. Geen wonder dat er in deze periode veel verhalen over dode dwalende soldaten ontstonden of over angstaanjagende geschreeuw, afkomstig van plaatsen strij

Dit meer verbergt een verschrikkelijk verhaal. Je zult niet geloven wat onder het oppervlakte ligt!
In 1942 ontdekte men een ijsberg in een meer in Uttarakhand in India. Het is gelegen op een hoogte van 5029 meter, wat verklaart waarom een gebeurtenis van meer dan 1200 jaar geleden nu pas werd ontdekt. Gelegen in de bergen werd het Skelettenmeer in

Voors en tegens van een ouder zijn. Denk twee keer na voordat je besluit een kind te krijgen!
Plan je samen met je partner een groot gezin? Misschien is er al zo’n lieve schattige peuter onderweg? Bereid je maar voor op het feit dat het ouderschap een mooie, maar uitdagende weg is, die niet altijd over rozen gaat. Er zijn een heleboel dinge