Een Verblijf Hier Zal Je Een Echte Unieke Ervaring Geven!

Dit huis is de perfecte plek om iemand van hoogtevrees te genezen… of hem zich voor de rest van zijn leven getraumatiseerd te laten voelen.

Het hangt aan de rand van een klif en ziet eruit als een zeer gevaarlijke plaats. Maar schijn bedriegt, de bewoners hoeven niet voor hun leven te vrezen.

niebezpieczny-dom1

 

Dit huis, ontworpen door Modscape Concept, word het Cliff House (het huis op de klif) genoemd. Het heeft 5 verdiepingen en is ontworpen voor de kustgebieden in het zuidwesten van Victoria (Australië). De lift maakt verplaatsen tussen de verdiepingen mogelijk. Hoewel dit object nog steeds in de projectfase verkeert, ziet het er echt solide uit. Het zal worden gebouwd in modules, ingericht en verankerd in de hellingen door stalen staven, zoals bij de constructie van de romp van een schip. Zou je de nacht op zo’n plaats door willen brengen?

niebezpieczny-dom2

niebezpieczny-dom3
Een foto van een bang kind die de hele wereld raakte. Dit gebaar zegt meer dan duizend woorden!
Een lid van het Rode Kruis – Rene Schult Hoff, die in het kamp voor Syrische vluchtelingen in Jordanië verbleef, zag een klein meisje dat alleen tussen de gebouwen liep. Hij besloot zijn camera te pakken en een foto te maken. De reactie van heTwee soorten Coca-Cola gekookt. Dit is wat er gebeurde en ik ben ervan geschrokken! Ik weet al wat ik ga drinken!
De meeste onder ons realiseren zich niet hoeveel suiker er in frisdranken zit! Deze experiment laat het verschil zien tussen normale Coca-Cola en Coca-Cola Zero.

3 heerlijke recepten voor desserts zonder suiker en bloem! Smaakt geweldig, zonder je lichaam te belasten!
Mensen zijn verdeeld in twee fundamentele groepen: mensen die van desserts houden en degenen die gek zijn op desserts :) Dit wordt vergemakkelijkt door de magie van de maag waar zelfs geen kleine aardappel meer in past, maar nog wel ruimte heeft voor

Toen deze baby uit een hoge boom viel, had niemand verwacht dat hij zou overleven. Na een paar weken was het uitgegroeid tot iets heel liefs.
Dit kleine schepsel werd door een hond gevonden. Het was uit een hoge boom gevallen, en wekte de interesse van het huisdier. Hij deed het gelukkig geen pijn, maar waarschuwde Steve en Terri Irwin. Ze wisten meteen dat het hulp nodig had. Ze brachten