Een Vrouw Moest Snel En Vastberaden Een Besluit Nemen… Het Is Bewonderenswaardig Wat Ze Deed!

Een inwoonster van Milltown (Wisconsin) hoorde ‘s nachts een wanhopige schreeuw om hulp uit het bos. Ze aarzelde geen moment! Ze besloot om het uit te zoeken!

Ze kon niet geloven wat ze zag… Ze zag de kop van een beer uit de stam van een grote boom steken!


1‘s Ochtends kwam ze terug naar de plek, om te zien wat er precies gebeurd was. Ze vond de arme beer in dezelfde positie. Het arme dier kon niet eens bewegen. Ze belde meteen de politie.
Verraste politieagenten konden hun ogen niet geloven, temeer nadat hun iets anders opviel…

2bron : thedodo.com

Een geredde puppy vond een thuis bij een vriend. Wie? Kijk zelf maar en ontmoet een paar van de liefste jonge dieren ter wereld!
Het runnen van een kennel vereist van de eigenaar passie en liefde voor dieren. Helaas worden er elke dag door duizenden mensen op een onverantwoorde manier honden gefokt, wat leidt tot illegale kennels die alleen gericht zijn op winst. Het voor veel13 rare dingen die camera’s in de buurt van het bos vastlegden. Vooral nummer 12 is angstaanjagend!
Het geloof in geesten en paranormale activiteiten is vrij algemeen. Er zijn heel veel mensen die diep geloven in het bestaan van wezens die niet van deze wereld zijn. Ooggetuigenverklaringen waarin hardnekkig wordt beweerd een verschijning te hebben

Waarom zijn katten bang voor komkommers? Het antwoord is belachelijk eenvoudig!
Allemaal zijn we wel ergens bang voor. Sommige mensen houden niet van spinnen, anderen zijn bang in het donker, terwijl weer anderen niet van ratten en slangen houden. Het blijkt dat katten ook hun fobieën kennen en in paniek raken bij de aanblik va

Iemand maakte een foto van een bijzonder moment tussen een maatschappelijk werker en leerling. De foto veroverde het internet.
De vrouw van Jason Heckman plaatste een foto van haar man op Facebook. Er zou niets bijzonders mee zijn behalve dan dat de man aan het werk was en een volledig onbekend kind troostte. Ze legde alles uit in een emotioneel bericht, waarmee ze niet alle