Een 14-jarige vraagt een oudere vrouw ten dans. Wat hij met haar deed overtreft het menselijk begrip!

Sommige jongens, vooral in hun adolescentie, zijn meestal erg verlegen. Op schooldansen leunen ze tegen de muren en zijn te verlegen om een meisje ten dans te vragen. Ze staan en kijken hoe leuk hun potentiële partners het hebben. Soms is dit te wijten aan hun verlegenheid en soms als gevolg van hun twijfelachtige dansvaardigheden.

De tiener in onderstaande video kent dergelijke problemen zeker niet. Zonder aarzeling loopt hij naar een aantrekkelijke oudere vrouw en vraagt haar ten dans. Even later zijn ze het middelpunt van de aandacht en zijn de ogen van alle aanwezigen juist op hen gericht. Hoewel er veel mensen op de dansvloer zijn, kun je deze twee niet missen!

8


Kijk maar hoe hij zich beweegt! Je kunt zien dat het dansen in zijn bloed zit. Zijn partner moet compleet in shock zijn geweest, want wie zou gedacht hebben dat een 14-jrige de muziek op zo’n manier kan aanvoelen! Wat is de conclusie? Weiger nooit een onopvallende partner, want je zou bijv. kunnen mislopen om van de ene dag op de andere een YouTube-ster te worden (deze video is al door meer dan 11 miljoen internetgebruikers bekeken) :).

Pagina 1 van 1


bron : Pauly Paredes

Toen Ik Zag Wat Deze Man Kon Doen, Kon Ik Mijn Lachen Niet Inhouden! Hij Is Geweldig!
Na een lange winter willen de meeste van ons wel enkele kilo’s verliezen. Deze video zal jullie allemaal inspireren! Een man besloot om zijn spieren te oefenen, dus hij sloot zich aan bij een aerobics groep. Het lukte hem zelfs om het beter teEén snelle beweging kan een peuter van verstikking redden. Iedereen zou dit moeten weten!
Kinderen hebben de neiging om onvoorspelbaar te zijn en je moet ogen achter in je achterhoofd hebben om ze onder controle te houden en hen tegen de vele gevaren te beschermen. Ze zijn erg nieuwsgierig naar de wereld, en om nieuwe dingen te leren en o

Zij voegden een paar druppels van slangengif om een schotel met menselijk bloed. Ik kreeg de rillingen, toen ik zag hoe het experiment bleek!
Niet zo lang geleden werd een experiment uitgevoerd met behulp van menselijk bloed en het gif van de Daboia adder. Deze slang is zeer gevaarlijk. Hij komt voor in Zuidoost-Azië. Slechts een paar druppels gif zijn genoeg om een volwassen mens te dode

Sommigen bespotten haar en anderen wensen haar veel succes. Dit is Madeleine – een model met het syndroom van Down!
De achttienjarige Madeleine Stuart besloot onlangs dat ze een model wilde zijn. Daar is niets vreemd aan, anders dan het feit dat het meisje lijdt aan het syndroom van Down. Madeleine is een zeer getalenteerd en energiek meisje, ze houdt van dansen e