Wilde katten zijn echte roofdieren, maar deze leeuwin handelde tijdens de jacht tegen haar natuur in

De dierenwereld wordt geregeerd door een absolute regel: doodt of je zult gedood worden. De instincten van roofdieren kennen geen mededogen, en vechten vol overgave om hun prooi en krijgen meestal wat ze willen, omdat de sterkste altijd wint. Leeuwen behoren tot de vijf gevaarlijkste dieren van het Afrikaanse continent.

Ze zijn sterk, wendbaar en alert, en vormen een grote bedreiging op de savanne. Het is meestal de jagende leeuwin die bijvoorbeeld antilopen en gazellen als prooi kiest. Eén zo’n leeuw werd met de camera vastgelegd, maar verraste iedereen.

hunting-lioness-mini-p


Als we de leeuwin in de bosjes in de buurt van de gnoes op de loer zien liggen, verwachten we slechts één scenario: een snelle achtervolging van het zwakste individu, gevolgd door een sprong, de keel dichtbijten en het verslinden van de prooi. De kans dat dit lukt wordt nog groter wanneer de jonge prooidieren worden omringd door volwassen dieren, zodat ze geen kans hebben om aan de behendige leeuw en leeuwin te ontsnappen. Zo’n weerloos kalf zag zich geconfronteerd met een hongerige leeuw, die de aanval inzette. Op de savanne moet je altijd goed opletten, anders loop je kans de maaltijd van iemand anders te worden!

hunting-lioness-1


De jonge gnoe te pakken nemen was voor de jager geen probleem. Maar toen de leeuwin alleen met het slachtoffer was, stopte ze met de aanval. Ze begon het pasgeboren kalf, dat nog maar nauwelijks op zijn voeten kon staan, te likken en ging naast hem liggen. Blijkbaar had haar moederinstinct het overgenomen. Is de leeuwin nog van gedachte veranderd en heeft ze uiteindelijk besloten de kleine gnoe toch op te eten?

Bekijk de video om het antwoord te ontdekken.
De dierenwereld zal nooit ophouden ons te verrassen!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Verbazingwekkende combinaties van hondenrassen die opmerkelijke resultaten opleveren
Mensen kiezen vaak rashonden omdat ze dan zeker weten wat het resultaat zal zijn, en welk soort gedrag ze kunnen verwachten. Mensen die graag mooie kleine honden willen, kiezen de kalme en rustige rassen. Actievere personen kiezen vaak voor honden waHet vinden van een schat is eenvoudig! Deze mensen weten dat heel goed!
Zou het niet leuk zijn om een aantal waardevolle dingen op de zolder of in de kelder te vinden? Misschien een relikwie, die op een rommelmarkt werd gekocht en in feite iets onbetaalbaar blijkt te zijn? Deze mensen vonden, voornamelijk dankzij een gro

Deze Mensen Kwamen Op Vreemde Plaatsen Vast Te Zitten! Als Ik Naar Deze Foto’s Kijk Kan Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Veel mensen raken hun verbeelding en gezond verstand kwijt. Ze beseffen soms niet dat de pret kan eindigen in een tragedie.  Zie mensen die vast kwam te zitten op de vreemdste plaatsen. Gegarandeerd een glimlach! :) 1. Een wasmachine. Deze jonge man

Hierom schrijven gelukkige koppels op sociale media niet over hun relatie
We leven in een tijd waarin voor sommigen de status van hun relatie op sociale media belangrijker is dan wat er in de echte wereld gebeurt. We beoordelen het leven van anderen op basis van foto’s die iemand op sociale netwerksites plaatst.  Wa