Ze ging naar haar zoon toe en vroeg om een appel. Zijn antwoord maakte haar erg verdrietig…

Dit verhaal gebeurde toen mijn kind bijna 6 jaar werd. Ik merkte dat mijn zoon in de woonkamer op de bank zat en twee grote appels vasthield. Ze waren mooi rood, roken heerlijk en zagen er heel lekker uit. Ik ging naar hem toe en vroeg: “Wil je mama ook een appel geven?”

Ik wilde er niet echt een, ik wilde gewoon zien wat zijn reactie zou zijn – zou hij zonder problemen delen of zou hij zich verzetten.

honestmum.com

boy-eat-apple


Tot mijn verbazing keek hij me met zijn grote ogen aan en nam snel een hapje uit een van de appels. Ik trok een erg teleurgesteld gezicht, want dat was niet wat ik hem mijn hele leven had geleerd. Ik vertelde hem altijd dat hij dingen met anderen moest delen. Hij had daar blijkbaar niet naar geluisterd en nam een hapje van de tweede…

two-apple


Ik voelde me erg teleurgesteld door wat ik zojuist zag. Ik voelde me echt heel verdrietig. Ik zat naast hem en keek hoe hij op beide stukken kauwde. Ze waren te groot voor zijn mond en een stukje belandde naast hem op de bank. Na een tijdje stak hij een van zijn handen naar me uit en zei: “Alsjeblieft, deze is veel zoeter.”

red-apple

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Ze stopte na een zware hartaanval met het drinken van Coca-Cola. Wat er daarna met haar lichaam gebeurde is ongelooflijk!
De 29-jarige Kira Walker uit Chatham-Kent was verslaafd aan het drinken van Coco-Cola. Ze dronk tot wel twee liter per dag, waardoor haar lichaam meer dan 2000 calorieën binnen kreeg! Ze besloot met deze drank te stoppen na een zware hartaanval, die4 hulpeloze puppies die met teer aan het asfalt vastzaten, wachtten op de dood. De politie is niet van plan om het te onderzoeken
Dierenrechtenactivisten in Roemenië waren onlangs getuige van een afschuwelijke daad van dierenmishandeling. Iemand had vier kleine puppies met teer overgoten en hen op de weg in de buurt van een supermarkt achtergelaten. De dieren zaten vastgepakt

Al deze honden hebben een groot probleem! Deze angst is pluizig en zacht, maar kan heel erg… vervelend zijn. Wat is het?
De meesten van ons denken dat grote honden erg dapper zijn. Ze redden mensen, zijn gidsen, werken voor de politie. Maar soms zijn al deze honden bang voor… katten! Zelfs voor een grote hond is een pluizig katje op de weg soms een onoverkomelijk

Om Een Depressie Te Overwinnen Besloot Hij Een Zeer Moedige Stap Te Zetten! Bekijk De Gevolgen Van Zijn Daden! WOW!
Michael Loffer vocht tegen een depressie door te reizen en prachtige foto’s te maken. Veel mensen gaven commentaar op zijn reizen door te beweren dat alleen iemand die rijk was zich zo’n reis kon veroorloven. Maar dat is niet waar! Michae