Ze ging naar haar zoon toe en vroeg om een appel. Zijn antwoord maakte haar erg verdrietig…

Dit verhaal gebeurde toen mijn kind bijna 6 jaar werd. Ik merkte dat mijn zoon in de woonkamer op de bank zat en twee grote appels vasthield. Ze waren mooi rood, roken heerlijk en zagen er heel lekker uit. Ik ging naar hem toe en vroeg: “Wil je mama ook een appel geven?”

Ik wilde er niet echt een, ik wilde gewoon zien wat zijn reactie zou zijn – zou hij zonder problemen delen of zou hij zich verzetten.

honestmum.com

boy-eat-apple


Tot mijn verbazing keek hij me met zijn grote ogen aan en nam snel een hapje uit een van de appels. Ik trok een erg teleurgesteld gezicht, want dat was niet wat ik hem mijn hele leven had geleerd. Ik vertelde hem altijd dat hij dingen met anderen moest delen. Hij had daar blijkbaar niet naar geluisterd en nam een hapje van de tweede…

two-apple


Ik voelde me erg teleurgesteld door wat ik zojuist zag. Ik voelde me echt heel verdrietig. Ik zat naast hem en keek hoe hij op beide stukken kauwde. Ze waren te groot voor zijn mond en een stukje belandde naast hem op de bank. Na een tijdje stak hij een van zijn handen naar me uit en zei: “Alsjeblieft, deze is veel zoeter.”

red-apple

Pagina 1 van 110 prachtige foto’s van de National Geographic Photo Contest. Kies je favoriet!
De National Geographic Photo Contest trekt elk jaar veel fotografen. De winnaar krijgt $10.000 en een reis naar Washington voor een seminar over fotografie. Daarentegen krijgen de drie winnaars in de categorieën: Mensen, Plaatsen, Dieren $2500 en de15 ongelooflijke situaties die modellen overkwamen. Je komt niet meer bij van het lachen!
Als je denkt dat het werken als model leuk en makkelijk is, dan vergis je je heel erg! Het is zweet, bloed en tranen vanwege de gênante situaties die op de catwalk gebeuren. Meestal is de oorzaak van zulke pijnlijke en vernederende slippertjes schoe

Heb je ooit een kat uit een hoge boom naar beneden gehaald? Bekijk hoe het in Rusland wordt gedaan!
Dieren komen, ondanks hun aangeboren sluwheid, soms in de problemen. Dan moet er een dapper iemand komen om hen te redden. Helaas doen ze het soms verkeerd. Kijk hoe deze Russische soldaat een kat uit een boom haalt. Hij heeft zeker geen gebrek aan c

Toen Ik Deze Hamsters In Actie Zag, Kon Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Waarschijnlijk heb je al vele malen een hamster zien ronddraaien. Het is één van de meest populaire spellen voor hamsters die hen in staat stelt om uren lang rond te rennen. Maar dit wiel is wel even iets anders. In deze winkel is het wiel erg snel