Ze ging naar haar zoon toe en vroeg om een appel. Zijn antwoord maakte haar erg verdrietig…

Dit verhaal gebeurde toen mijn kind bijna 6 jaar werd. Ik merkte dat mijn zoon in de woonkamer op de bank zat en twee grote appels vasthield. Ze waren mooi rood, roken heerlijk en zagen er heel lekker uit. Ik ging naar hem toe en vroeg: “Wil je mama ook een appel geven?”

Ik wilde er niet echt een, ik wilde gewoon zien wat zijn reactie zou zijn – zou hij zonder problemen delen of zou hij zich verzetten.

honestmum.com

boy-eat-apple


Tot mijn verbazing keek hij me met zijn grote ogen aan en nam snel een hapje uit een van de appels. Ik trok een erg teleurgesteld gezicht, want dat was niet wat ik hem mijn hele leven had geleerd. Ik vertelde hem altijd dat hij dingen met anderen moest delen. Hij had daar blijkbaar niet naar geluisterd en nam een hapje van de tweede…

two-apple


Ik voelde me erg teleurgesteld door wat ik zojuist zag. Ik voelde me echt heel verdrietig. Ik zat naast hem en keek hoe hij op beide stukken kauwde. Ze waren te groot voor zijn mond en een stukje belandde naast hem op de bank. Na een tijdje stak hij een van zijn handen naar me uit en zei: “Alsjeblieft, deze is veel zoeter.”

red-apple

Pagina 1 van 1Zelfs De Buren Had Geen Idee Wat Er Verborgen Was In Het Huis! Het Is Moeilijk Te Geloven Dat Het Nu Te Koop Staat!
Als je op zoek bent naar je eigen plekje, hebben we een echte kans voor je! Het huis dat je hier ziet staat eindelijk te koop! Oppervlakkig gezien ziet het er heel normaal uit, maar zodra je de drempel overgaat voel je je als in een sprookje. MomenteDe liefde van een vader voor zijn dochters is nergens mee te vergelijken. Hier zijn een paar mooie tekeningen die de unieke relatie tussen vaders en hun kleine prinsesjes laten zien
De aanblik van een man die voor kinderen zorgt is voor een vrouw altijd ontroerend en maakt ze in hun ogen nog mannelijker. Zonder twijfel is een vader die met zorg en toewijding voor zijn dochtertje zorgt de droom van elke moeder. Voor meisjes zijn

Ware liefde is voor eeuwig en kan zelfs door de dood niet beëindigd worden, zoals deze ontroerende bekentenis van een acteur bewijst
Liefde geeft betekenis aan het leven en maakt de wereld beter en mooier. Een droom van miljoenen mensen over de hele wereld is om iemand te ontmoeten die hele veel van hen zal houden. Een uitstekende acteur, Liam Neeson, had het geluk om de liefde va

Een deel van ede schedel kwijtgeraakt… Bekijk hier hoe het eruit ziet!
Met de hulp van de dokters en presentatie van de moderne medicatie na het verliezen van 1/4 deel van Jake zijn schedel, iemand die zijn toekomst niet helemaal zit, kan toch gewoon normaal leven! Tot een paar jaar geleden was de toekomst erg somber. T