Ze ging naar haar zoon toe en vroeg om een appel. Zijn antwoord maakte haar erg verdrietig…

Dit verhaal gebeurde toen mijn kind bijna 6 jaar werd. Ik merkte dat mijn zoon in de woonkamer op de bank zat en twee grote appels vasthield. Ze waren mooi rood, roken heerlijk en zagen er heel lekker uit. Ik ging naar hem toe en vroeg: “Wil je mama ook een appel geven?”

Ik wilde er niet echt een, ik wilde gewoon zien wat zijn reactie zou zijn – zou hij zonder problemen delen of zou hij zich verzetten.

honestmum.com

boy-eat-apple


Tot mijn verbazing keek hij me met zijn grote ogen aan en nam snel een hapje uit een van de appels. Ik trok een erg teleurgesteld gezicht, want dat was niet wat ik hem mijn hele leven had geleerd. Ik vertelde hem altijd dat hij dingen met anderen moest delen. Hij had daar blijkbaar niet naar geluisterd en nam een hapje van de tweede…

two-apple


Ik voelde me erg teleurgesteld door wat ik zojuist zag. Ik voelde me echt heel verdrietig. Ik zat naast hem en keek hoe hij op beide stukken kauwde. Ze waren te groot voor zijn mond en een stukje belandde naast hem op de bank. Na een tijdje stak hij een van zijn handen naar me uit en zei: “Alsjeblieft, deze is veel zoeter.”

red-apple

Pagina 1 van 119 dingen die je waarschijnlijk verkeerd doet!
Soms doen we in het leven dingen op een bepaalde manier als gewoonte, niet realiserend dat we het verkeerd doen. Dit zijn 19 dingen die je waarschijnlijk niet goed doet. Maar dat verandert na vandaag. 1. Als je een houten lepel bij het koken van soepEen 7-jarige jongen redde een 2-jarige van de verdrinkingsdood! Het kind overleefde alleen dankzij zijn dapperheid
Voor een klein kind zorgen vraagt van een volwassene veel aandacht en zorg, omdat nieuwsgierige baby’s zich niet bewust zijn van de risico’s die hen omringen en zich onbewust in gevaar begeven. Deze Amerikaanse ouders waren dat helaas vergete

Een Expert In Luiheid! Bekijk De Mensen Die Luiheid Hebben Opgevoerd Tot Een Nieuw Niveau.
Denk je dat jij lui bent? Bekijk deze foto’s die laten zien dat de mensheid vertegenwoordigers op alle gebieden heeft.  Sommigen zeggen dat luiheid zijn nut heeft, omdat de luie mensen altijd de makkelijkste manier vinden om een probleem op te

Hij besloot om te rusten in de boezem van de natuur! Zulke bezoeken had ik zeker niet verwacht!
Bent u ook zo’n natuurliefhebber? Geniet u ook van het kijken naar dieren in een natuurrijke omgeving? Pas op! Voordat u uw vakantie pland kijk eerst wat deze kerel doet! Dierlijke aanbidder – Drew Hamilton, hij plaatsen zijn kamp in de buurt