Ze ging naar haar zoon toe en vroeg om een appel. Zijn antwoord maakte haar erg verdrietig…

Dit verhaal gebeurde toen mijn kind bijna 6 jaar werd. Ik merkte dat mijn zoon in de woonkamer op de bank zat en twee grote appels vasthield. Ze waren mooi rood, roken heerlijk en zagen er heel lekker uit. Ik ging naar hem toe en vroeg: “Wil je mama ook een appel geven?”

Ik wilde er niet echt een, ik wilde gewoon zien wat zijn reactie zou zijn – zou hij zonder problemen delen of zou hij zich verzetten.

honestmum.com

boy-eat-apple


Tot mijn verbazing keek hij me met zijn grote ogen aan en nam snel een hapje uit een van de appels. Ik trok een erg teleurgesteld gezicht, want dat was niet wat ik hem mijn hele leven had geleerd. Ik vertelde hem altijd dat hij dingen met anderen moest delen. Hij had daar blijkbaar niet naar geluisterd en nam een hapje van de tweede…

two-apple


Ik voelde me erg teleurgesteld door wat ik zojuist zag. Ik voelde me echt heel verdrietig. Ik zat naast hem en keek hoe hij op beide stukken kauwde. Ze waren te groot voor zijn mond en een stukje belandde naast hem op de bank. Na een tijdje stak hij een van zijn handen naar me uit en zei: “Alsjeblieft, deze is veel zoeter.”

red-apple

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Toen haar man hier naar toe wilde verhuizen, dacht ze dat hij gek was. Ze veranderde van gedachten toen ze naar binnen keek!
Nooit meer huur betalen, wakker worden en luisteren naar het prachtige getjilp van vogels, en tegelijk je eigen huis hebben – voor veel mensen een droom. Helaas kan niet iedereen zich veroorloven een huis te bezitten vanwege de hoge kosten. MinEen kamer vol ballonnen hebben deze mensen een levensles gegeven!
Wat jij geef, komt altijd terug’. Dat zeggen we (en hopen dat het de waarheid is). Na het lezen van deze tekst, wil je juist het aan andere geven zoveel je kan. Want uiteindelijk is iedereen blij. Wij willen zijn zoals de Scrooge van “A C

Een briljante gebruik van de extra gaatjes in sportschoenen! Wist jij waar dit gat voor is?
De meeste sportschoenen hebben kleine gaatjes waar de veters doorheen gaan. Aan het eind kun je het laatste “oogje” zien. Meestal besteden we er weinig aandacht aan, en behandelen het gaatje als een onnodige toevoeging. Het blijkt echter

Een paar redenen waarom je dagelijks gember zou moeten eten. Je zult versteld staan welke veranderingen er in je lichaam plaats zullen vinden!
Gember is voor Aziaten een must voor veel gerechten en een effectieve remedie voor verschillende ziekten. De helende eigenschappen ervan zijn enorm! Het verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de concentratie en geneest hoofdpijn en verkoudheid. Als j