Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!

Coca-Cola is de meest populaire drank ter wereld. Hoewel er veel over de schadelijkheid ervan is gezegd, kunnen veel mensen zich nog steeds geen leven zonder voorstellen. Het verschijnt op vrijwel elke feestje! Zowel kinderen als volwassenen houden van Coca-Cola.

Vandaag stellen we voor hoe je gekleurde Coca-Cola kunt maken, wat zeker het middelpunt van elke feestje gaat worden!


Je hebt nodig:

  • – een halve liter fles Coca-Cola
  • – gelatine en kleurstof (je kunt dit vervangen door gekleurde gelatine)
  • – plakband
  • – schaar
  • – een scherp mes

771. Kook een glas of een half glas water in een pan en los er een beetje gelatine in op (de hoeveelheid gelatine per liter water volgens het recept op de verpakking). Voeg wat kleurstof naar wens toe.

12. Neem een fles Coca-Cola, giet de drank eruit en verwijder dan het label, maar probeer het niet te beschadigen. Knip de fles doormidden en sluit hem weer heel goed af met plakband. De vloeistof moet er niet uit kunnen lopen!

4bron : youtube.com

12 stuks onveilig voedsel en producten die mensen over de hele wereld eten. Zij riskeren hun gezondheid en hun leven!
Mensen houden ervan risico’s te nemen, en dat komt tot uiting in verschillende aspecten van het leven. Sommige mensen houden ervan snel te rijden, of aan extreme sporten te doen, terwijl anderen liever genieten van de risico’s van het gokken. HetZie je de afstand? De nieuwsgierige jongen kom in de diepte en je raad nooit wat hij vond!
Reddit gebruiker plaatste zijn fantastische avonturen, hij bezocht zoal de Antelope Canyon in Arizona. Hij was daar wel eens eerder, maar de laatste keer besloot haar naar beneden te gaan. Zo keerde hij terug naar een bug op te lossen, het is verbazi

3 echte verborgen schatten die je over de hele wereld kan zoeken.
Ondanks de onbeperkte macht van de moderne technologie, zijn er in de wereld nog plaatsen waar echte schatten verborgen zijn. Als je de kennis en het geduld hebt om te zoeken, is het tijd voor een buitengewone reis! Het klinkt een beetje onwerkelijk,

In plaats van honden houden ze wolven! Kijk hoe het leven er uit ziet met deze wilde dieren!
In 2009 vond houtvester Oleg Selekh uit Zacherevye (Rusland) vier wolfpups. Hij besloot ze te houden. Na enige tijd waren de dieren helemaal tam! Vandaag zijn het volwassen wolven. Desondanks speelt zijn dochter Alisa heel nonchalant met ze, en behan