Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!

Coca-Cola is de meest populaire drank ter wereld. Hoewel er veel over de schadelijkheid ervan is gezegd, kunnen veel mensen zich nog steeds geen leven zonder voorstellen. Het verschijnt op vrijwel elke feestje! Zowel kinderen als volwassenen houden van Coca-Cola.

Vandaag stellen we voor hoe je gekleurde Coca-Cola kunt maken, wat zeker het middelpunt van elke feestje gaat worden!


Je hebt nodig:

  • – een halve liter fles Coca-Cola
  • – gelatine en kleurstof (je kunt dit vervangen door gekleurde gelatine)
  • – plakband
  • – schaar
  • – een scherp mes

771. Kook een glas of een half glas water in een pan en los er een beetje gelatine in op (de hoeveelheid gelatine per liter water volgens het recept op de verpakking). Voeg wat kleurstof naar wens toe.

12. Neem een fles Coca-Cola, giet de drank eruit en verwijder dan het label, maar probeer het niet te beschadigen. Knip de fles doormidden en sluit hem weer heel goed af met plakband. De vloeistof moet er niet uit kunnen lopen!

4bron : youtube.com

10 posities waarin een kat slaapt met de mensen slaapt.
Toen ik vanmorgen deze tekeningen zag, moest ik lachen. Ik heb ook een kat en die doet precies wat er op de tekeningen staat. Ze komt ‘s nachts of vlak voor de ochtend en zoekt een comfortabele positie. Persoonlijk hou ik er wel van dat ze dat doetWat deze chauffeur deed, is echt mooi! Bravo!
Buschauffeur Andre Grandin tijdens een van zijn reizen zag iets wat hem onrust maakte. Hij stopte bus en liep op… Passagiers waren verbaasd, maar ze vonden dat niet erg. Hij maakte het voor een goed doel! Grandin zag een huilend meisje op voetp

Sterren en beroemdheden zijn ook maar gewone mensen, met dezelfde onvolkomenheden als wij. Het bewijs zijn hun foto’s zonder make-up
Filmsterren van het toneel en de televisie zien er meestal perfect uit: altijd goed gekleed, gekamd, make-up, superstrakke huid en prachtig glanzend haar. Hun uiterlijk is iets om jaloers op te zijn, maar vraag jezelf eens af: is het echt? De zorg vo

Je Gelooft Niet Wat Je Allemaal Kunt Doen Met Een Oude Schoolbus! Deze Mensen Zijn Erin Geslaagd Om Iets Fantastisch Maken!
Dit is een van de meest charmante minihuizen die ik ooit heb gezien. Het werd ontworpen en gebouwd door Jeremy en Mira Thomson. Ze trouwden met hun hoofden vol gekke ideeën. Ik moet toegeven dat ze erin geslaagd zijn om iets buitengewoons te maken!