Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!

Coca-Cola is de meest populaire drank ter wereld. Hoewel er veel over de schadelijkheid ervan is gezegd, kunnen veel mensen zich nog steeds geen leven zonder voorstellen. Het verschijnt op vrijwel elke feestje! Zowel kinderen als volwassenen houden van Coca-Cola.

Vandaag stellen we voor hoe je gekleurde Coca-Cola kunt maken, wat zeker het middelpunt van elke feestje gaat worden!


Je hebt nodig:

  • – een halve liter fles Coca-Cola
  • – gelatine en kleurstof (je kunt dit vervangen door gekleurde gelatine)
  • – plakband
  • – schaar
  • – een scherp mes

771. Kook een glas of een half glas water in een pan en los er een beetje gelatine in op (de hoeveelheid gelatine per liter water volgens het recept op de verpakking). Voeg wat kleurstof naar wens toe.

12. Neem een fles Coca-Cola, giet de drank eruit en verwijder dan het label, maar probeer het niet te beschadigen. Knip de fles doormidden en sluit hem weer heel goed af met plakband. De vloeistof moet er niet uit kunnen lopen!

4bron : youtube.com

Facebook Comment
Een geweldige hond kalmeert haar eigenaar toen ze zich druk maakte over een bruiloft!
Er zijn soms momenten in het leven die je zenuwen tot het uiterste belasten. Bij vrouwen is dat bijvoorbeeld hun trouwdag. Natuurlijk willen ze dat het de mooiste en beste herinnering wordt, maar wat als er iets mis gaat? De catering die niet kan komDeze Kat Krijgt Er Elke Minuut Nieuwe Fans Bij! Waarom? Kijk Maar Hoe Uniek Hij Is!
De zwart-witte kater genaamd Ake is zo populair dat hij zijn eigen Facebook fanpagina kreeg. Hij heeft al meer dan 21.000 fans! Hij woont in Nederland en heeft een zeer ongebruikelijke gewoonte. De eigenaar van deze unieke kat gaf toe dat ze geen ide

Hond probeert wanhopig zijn vriend die door een auto is geraakt tot leven te wekken
Als je een hond hebt, dan weet je heel goed dat het erg loyale huisdieren zijn. Ze kunnen heel veel voor hun meester doen, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Talloze verhalen op onze website tonen dat aan. Honden blijken niet alleen voor mensen

Deze man heeft stiekem zijn gekke kat gefilmd. De resultaten zullen je doen huilen van het lachen!
Luna, met een gewicht van 7 pond, is een pluizige kat die zich meestal rustig gedraagt, maar er zijn momenten dat je de indruk krijgt dat ze een of ander mysterieus soort… kattenkruid heeft gegeten! Op een dag besloot de eigenaar om een homevid