De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!

Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde zoon!

De zoon van Mevrouw Wang leed aan nierfalen en zonder donor zou hij de binnenkort dood zijn. Zijn moeder kon donor zijn, maar vanwege haar zware obesitas werd zij afgewezen – de overblijvende nier zou niet goed genoeg kunnen functioneren in het lichaam van de enorm grote vrouw.

8Omdat er geen donor verscheen en de toestand van de jongen met de dag erger werd, vertelde de arts van de jongen de vrouw dat “zijn tijd begon te dringen.”
Om haar zoon te redden en om hem een nier te kunnen geven, begon mevrouw Wang wel 20 kilometer per dag te lopen en veranderd haar dieet volledig. Toen ze zich 3 maanden later opnieuw woog, kon de dokter niet geloven wat hij zag.
De vrouw had erg veel gewicht verloren en ze was in staat om haar zoon te helpen! Bekijk de inspirerende video die echt je hart zal beroeren. Niets is onmogelijk!

Vond je het leuk? Deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1Magische dingen gemaakt door mensenhanden. Dit moet je zien!
Ellen Jawett maakt prachtige sculpturen. Bij nadere inspectie ziet men steeds nieuwe details. Ze verweeft dierlijke personages met bloemen en twijgen. Sommige zijn hybriden. De auteur beweert dat ze is geïnspireerd wordt door biologische verhalen, eHoe trek je een knuffel uit een automaat? Je zult niet geloven hoe deze populaire machines werken!
Knuffels uit een speelgoedmachine halen is niet zo eenvoudig. Afhankelijk van het type en de grootte van het apparaat, doen we er een munt in en proberen de teddybeer te grijpen die we het liefst willen hebben. En zelfs als dat bij de eerste poging n

De briljante manier van Albert Einstein om problemen op te lossen! Door deze methode zullen jouw problemen tot het verleden behoren!
Het leven van iedere volwassene bestaat uit obstakels die zijn of haar wil en analytisch denken vormgeven. Elk dilemma en de manier waarop het wordt opgelost, leert ons iets. Voordat je een probleem probeert op te lossen is het de moeite waard om ero

Dit Meisje Heeft Een Geweldige Talent. En Wat Ze Doet In 02:29 Is Echt Duizelingwekkend!
Deze gebruiker van YouTube, ‘isopuppy’ maakte een ongewone video, waarin ze haar vaardigheden in het gebruik van twee hoelahoeps laat zien. De manier waarop ze dat doet is echt geweldig! Ik benijd haar talent! WOW! Hieronder is de video w