De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!

Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde zoon!

De zoon van Mevrouw Wang leed aan nierfalen en zonder donor zou hij de binnenkort dood zijn. Zijn moeder kon donor zijn, maar vanwege haar zware obesitas werd zij afgewezen – de overblijvende nier zou niet goed genoeg kunnen functioneren in het lichaam van de enorm grote vrouw.

8Omdat er geen donor verscheen en de toestand van de jongen met de dag erger werd, vertelde de arts van de jongen de vrouw dat “zijn tijd begon te dringen.”
Om haar zoon te redden en om hem een nier te kunnen geven, begon mevrouw Wang wel 20 kilometer per dag te lopen en veranderd haar dieet volledig. Toen ze zich 3 maanden later opnieuw woog, kon de dokter niet geloven wat hij zag.
De vrouw had erg veel gewicht verloren en ze was in staat om haar zoon te helpen! Bekijk de inspirerende video die echt je hart zal beroeren. Niets is onmogelijk!

Vond je het leuk? Deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 125 schokkende beelden die laten zien dat de wereld door een ernstig gevaar wordt bedreigd. Laten we eindelijk beginnen aandacht te schenken aan wat er om ons heen gebeurt!
Ecologie en de bescherming van het milieu zijn de laatste tijd erg populair geworden, waar bijna iedereen wel van heeft gehoord, maar slechts weinigen weten hoe milieubescherming moeten worden gedaan. De toestand van het milieu is erg slecht geworden22 jaar geleden raakte zijn partner ernstig gewond. Sindsdien heeft deze hardnekkige ooievaar de harten van mensen over de hele wereld gestolen
Elk jaar vindt er op 25 maart een opmerkelijke gebeurtenis plaats in een klein Kroatisch dorp. Inwoners gaan erop uit om een ooievaar te zoeken die elk jaar op dezelfde tijd naar zijn gewonde partner terugkeert. Het begon allemaal in 1993. Dat jaar v

12 meisjes met veel te veel make-up! No. 7 is een horror!
Het is geen geheim dat vrouwen make-up gebruiken om sommige dingen te verdoezelen en andere te benadrukken. Als het vakkundig gedaan wordt is het effect altijd goed. Delicate accenten op de vorm van de mond en het vergroten van de ogen zijn nuttig tr

Dit kleintje werd van de straat gehaald. Ze hadden niet verwacht dat het zou uitgroeien tot zoiets!
Hoewel een volwassen kat wel kans heeft om alleen op straat en zonder verzorging te overleven, is dat voor zo’n klein katje niet mogelijk. De natuur is daar ongevoelig voor. Daarom zorgen zoogdieren zo’n lange tijd voor hun jongen. Wat katten ded