De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!

Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde zoon!

De zoon van Mevrouw Wang leed aan nierfalen en zonder donor zou hij de binnenkort dood zijn. Zijn moeder kon donor zijn, maar vanwege haar zware obesitas werd zij afgewezen – de overblijvende nier zou niet goed genoeg kunnen functioneren in het lichaam van de enorm grote vrouw.

8Omdat er geen donor verscheen en de toestand van de jongen met de dag erger werd, vertelde de arts van de jongen de vrouw dat “zijn tijd begon te dringen.”
Om haar zoon te redden en om hem een nier te kunnen geven, begon mevrouw Wang wel 20 kilometer per dag te lopen en veranderd haar dieet volledig. Toen ze zich 3 maanden later opnieuw woog, kon de dokter niet geloven wat hij zag.
De vrouw had erg veel gewicht verloren en ze was in staat om haar zoon te helpen! Bekijk de inspirerende video die echt je hart zal beroeren. Niets is onmogelijk!

Vond je het leuk? Deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1Zelfs De Buren Had Geen Idee Wat Er Verborgen Was In Het Huis! Het Is Moeilijk Te Geloven Dat Het Nu Te Koop Staat!
Als je op zoek bent naar je eigen plekje, hebben we een echte kans voor je! Het huis dat je hier ziet staat eindelijk te koop! Oppervlakkig gezien ziet het er heel normaal uit, maar zodra je de drempel overgaat voel je je als in een sprookje. MomenteDeze blinde hond heeft zijn eigen gids, die hem helpt een normaal leven te leiden. Het lot is echter niet altijd rooskleurig…
Glen en Buzz zijn twee bijna tien jaar oude honden, die bevestigen dat ware vriendschap niet alleen tussen mensen kan bestaan, maar ook bij dieren. Ze zijn al lange tijd samen, en als iemand ze probeert te scheiden, reageren ze angstig en worden onru

Je Weet Niet Hoe Je Droombruiloft Moet Financieren? Soms Heb Je Alleen Maar Een Passende Naam Nodig!
Een populaire achternaam helpt veel in het dagelijks leven. Het kan leiden tot nieuwe carrièremogelijkheden, politieke perspectieven of een aantal onverwachte cadeaus opleveren.   Een Amerikaans echtpaar was er direct van overtuigd. Luister naar he

Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat telt is hoe oud je je voelt! Deze foto’s bewijzen het!
Het is nooit te laat om veel plezier hebben. Iedereen weet dat gekte en plezier wordt geassocieerd met de jeugd. Maar niet elke ouder wordende persoon wordt chagrijnig en bitter of, nog erger, gek! Ze behouden hun gevoel voor humor en accepteren hoe