20 Fouten in films die je zullen doen glimlachen als je ze ziet. Hoe kan iemand dat soort fouten maken?

Op een filmset werken vergt maximale concentratie en aandacht voor de kleinste details, maar dat gebeurt niet altijd. Soms moet een scene een paar keer over worden gedaan en worden in de volgende scenes kleine en onbelangrijke details of rekwisieten vergeten.

Zie hier een paar grappige fouten die in beroemde en populaire films voorkwamen. Had je er een van opmerkt?1. Pirates of the Caribbean.

Captain Jack Sparrow zou een Nike bandana op zijn hoofd moeten hebben. Tegenwoordig weet niemand  meer of het productreclame was of gewoon een ongeluk.

12. The Lord of the Rings.

In deze scene kun je zien dat Gandalf een horloge om heeft. Een tovenaar kan natuurlijk alles doen wat hij wil :).

43. Troy.

De hoofdpersoon met een vliegtuig in de achtergrond :).

3


bron : epicful.com, millionpictures.co, film.onet.pl

Hij sneed een gat in een aardappel en zette er een stengel in. Een paar weken later kreeg hij iets heel moois!
Rozen zijn prachtige bloemen die we vaak in de tuin planten. Ze zien er geweldig uit, geuren heerlijk en hun blaadjes zijn eetbaar. Ze passen mooi bij gladiolen, lelies en allerlei vaste planten. Hun unieke uitstraling zet aan tot het maken van diverDit IJs Verbetert De Stemming Van Elke Vrouw. Maak Kennis Met Een Nieuwe Manier Om PMS Tegen Te Gaan ;)
Er zijn dagen in de maand waarop een vrouw zich gedraagt alsof ze haar verstand verloren had. Parker Jones, een grafisch ontwerper uit Texas ontwierp de verpakking van haar favoriete product voor vrouwen tijdens deze dagen.  Samen met het ijsbedrijf

16 Creatieve en goedkope manieren om de rommel in huis te verbergen
Verminder rommel in huis met 16 goede ideeën! 1. Het voer van de hond en waterbak verbergen in de la   2. Lelijke airco? Verstop het achter een schrijfbord (uitkijken dat de luchtstroom niet word geblokkeerd).

Ze Maakte Met Nagellak Een Patroon Op Het Wateroppervlak. Dan Doet Ze Haar Vinger Erin… Het Resultaat Is Verbluffend!
Heb je er genoeg van om je nagels op de traditionele manier te beschilderen en ben je op zoek naar iets alternatiefs?  De ideeën van Cute polish, een bekende youtube gebruiker, zou wel eens bij jouw smaak kunnen passen! In de film die we vandaag vo