20 Fouten in films die je zullen doen glimlachen als je ze ziet. Hoe kan iemand dat soort fouten maken?

Op een filmset werken vergt maximale concentratie en aandacht voor de kleinste details, maar dat gebeurt niet altijd. Soms moet een scene een paar keer over worden gedaan en worden in de volgende scenes kleine en onbelangrijke details of rekwisieten vergeten.

Zie hier een paar grappige fouten die in beroemde en populaire films voorkwamen. Had je er een van opmerkt?1. Pirates of the Caribbean.

Captain Jack Sparrow zou een Nike bandana op zijn hoofd moeten hebben. Tegenwoordig weet niemand  meer of het productreclame was of gewoon een ongeluk.

12. The Lord of the Rings.

In deze scene kun je zien dat Gandalf een horloge om heeft. Een tovenaar kan natuurlijk alles doen wat hij wil :).

43. Troy.

De hoofdpersoon met een vliegtuig in de achtergrond :).

3


bron : epicful.com, millionpictures.co, film.onet.pl

Een achtergelaten kat vond een nieuw tehuis en nieuwe, bijzondere broers en zussen! Nu denkt hij dat hij een fret is!
Komori is een 5 weken oude kitten die eenzaam en alleen in de kou naar buiten werd gezet. Gelukkig werd hij gevonden door een gezin, dat besloot hem op te nemen. De kleine kitten had vast niet gerekend op wat hij zou daar zou vinden. Hij zou niet allJe moet zien hoe dapper deze tiener is die vecht tegen kanker! Een ongewone jongen!
In 2013 Michael Tatelovich had een zeldzame kanker in zijn botten. Ewing-sarcoom is een uiterst kwaadaardige bewezen! Met behulp van Instagram besloot de jongen zijn ziekte te delen met de wereld. Zijn strijd vereeuwigd in foto’s die continu op

Ben jij op zoek naar de zin van het leven? Luister dan naar het advies van een oude man, die ons eraan herinnert dat het leven wispelturig is.
Het leven is het kostbaarste geschenk, dat slechts één keer wordt gegeven. Je kunt de tijd niet terugdraaien, het verleden veranderen of iets nog eens beleven, waardoor elke dag heel belangrijk is. Een oude Kroatische man herinnert ons eraan dat wi

Wat deed de man in zijn vrouw haar kast, het was zijn grootste drama.
Een man opende de kast met kleren van zijn vrouw. Binnen zeg hij kleding dat zij een paar keer had gedragen, ook voor speciale aangelegenheden. Toen opende hij een doos met sieraden. Daarin vond hij een ketting en oorbellen wat zijn vrouw nooit had g