20 Fouten in films die je zullen doen glimlachen als je ze ziet. Hoe kan iemand dat soort fouten maken?

Op een filmset werken vergt maximale concentratie en aandacht voor de kleinste details, maar dat gebeurt niet altijd. Soms moet een scene een paar keer over worden gedaan en worden in de volgende scenes kleine en onbelangrijke details of rekwisieten vergeten.

Zie hier een paar grappige fouten die in beroemde en populaire films voorkwamen. Had je er een van opmerkt?1. Pirates of the Caribbean.

Captain Jack Sparrow zou een Nike bandana op zijn hoofd moeten hebben. Tegenwoordig weet niemand  meer of het productreclame was of gewoon een ongeluk.

12. The Lord of the Rings.

In deze scene kun je zien dat Gandalf een horloge om heeft. Een tovenaar kan natuurlijk alles doen wat hij wil :).

43. Troy.

De hoofdpersoon met een vliegtuig in de achtergrond :).

3


bron : epicful.com, millionpictures.co, film.onet.pl

Facebook Comment
Een Zwerfhond Besloot De Man Die Hem Had Geschopt Een Lesje Te Leren! Een Groep Vrienden Kwam Hem Helpen!
Op een dag vond een Chinese bestuurder een zwerfhond liggend op zijn parkeerplaats. Hij besloot hem weg te jagen en schopte hem pijnlijk. Hij besefte niet dat de hond trouwe vrienden had die meteen kwamen om hem te helpen. PNa enige tijd kwam de gewoDat is wat er gebeurde in het Italiaanse dorp, het is tragisch! Ik dacht niet dat zo’n schilderachtig landschap zonder donker geschiedenis verbergt!
60 jaar geleden in een klein dorpen in het Noordenvan Italië in Graun verdween het uit het gezicht van de wereld. Ben jij benieuwd wat er is gebeurd? Laat het me het je uitleggen! In dit gebied, werd besloten om een kunstmatig meer (Lake Resia) te c

Een test van 2 minuten van een gerenommeerd psycholoog! Kies een personage uit deze boom en ontdek jouw emotionele toestand!
De volgende test werd ontwikkeld door de psycholoog Pip Wilson en het doel was om de integratie van een groep kinderen van een Britse lagere school te bestuderen. Het werd al snel duidelijk dat hij ook goed werkt bij volwassenen. Met behulp hiervan k

Ongelooflijk toestel! Zie wat het kan doen!
Deze bijzonder broodrooster kan een echte orginele toast maken! Hoewel hij onopvallend eruitziet, kan hij echte wonders toveren. Als je jouw vrienden toasts met jouw imago te eten wil geven, dan is het een toestel voor jou! Bron: mashable.com