Een vader probeert de nagels van zijn dochtertje te knippen. Deze scene zal je van oor tot oor doen lachen.

Voordat hun dochter geboren word, denken ouders vaak aan de mooie momenten in hun leven zodra hun kleine engel ter wereld is gekomen. Vaak hebben ze een sprookjesachtige voorstelling zoals in commercials. Uitgeruste en lachende ouders buigen zich over hun lieve kleine baby.

De realiteit blijkt vaak volledig anders zijn. Gebrek aan slaap en constante vermoeidheid plagen zelfs de meest volhardende ouders. Jonge vaders die nog niet gewend zijn geraakt aan de nieuwe regels zitten in een bijzonder slechte situatie. Ze denken vaak dat hun leven 180 graden is veranderd. Ze zijn bang voor de verantwoordelijkheid die op hen rust en hebben problemen met zelfs de eenvoudigste taken.De video hieronder laat een vader uit Sao Paulo zien die probeert om de nagels van zijn dochter bij te knippen.

 

1


Als hij alleen maar zijn schaar dichter naar haar vinger brengt, schreeuwt de kleine het uit en dwingt hem zijn hand terug te trekken, waarna ze in schaterend gelach uitbarst.

2


Ik denk dat veel actrices jaloers op haar talent zullen zijn. Dit is waarschijnlijk het schattigste wat ik ooit heb gezien :).

3


Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1Dit meisje offerde haar lange haren op om een pruik voor kankerpatiënten te maken! Niet iedereen was bereid om haar nieuwe look te accepteren!
Jetta Fosburg van Dayton is een tienjarig meisje met een groot hart. Ze had mooi, lang haar, dat in een periode van jaren was gegroeid. Ze besloot om het te doneren aan de stichting “Pruiken voor Kinderen”, die pruiken maakt voor kinderenRealistische tekeningen. Zie wat je kan doen met een simpele potlood!
Bekijk hier het werk van Nestor Canavarro, een tekenaar uit Argentinië. Met wat behulp van wat kleurpotloden en maximale concentratie hij maakt uiteindelijk iets wat je nooit met je ogen zal geloven. Zijn dit afbeeldingen of foto’s, bekijk het

Hij zag een klein bundeltje in een sloot liggen terwijl hij naar zijn werk ging. Wat hij daar vond veranderde zijn leven!
Rail Marin Ceja Jalisco uit Mexico wandelt elke dag op dezelfde manier naar zijn werk. Op 2 mei van dit jaar verliet hij zoals altijd zijn huis om 9:30 in de ochtend, en nam zoals gewoonlijk zijn bekende route. Plotseling zag hij een klein bundeltje

5 stuks van het meest giftige kookgerei! Zorg ervoor te controleren of je ze niet toevallig in de keuken hebt!
Keukengerei lijkt volkomen veilig te zijn. Wij geloven dat, omdat het te koop is en dus geen schadelijke verbindingen mag bevatten die de gezondheid zou kunnen schaden. De werkelijkheid blijkt soms heel anders zijn, en wat op het eerste gezicht onsch