Een vader probeert de nagels van zijn dochtertje te knippen. Deze scene zal je van oor tot oor doen lachen.

Voordat hun dochter geboren word, denken ouders vaak aan de mooie momenten in hun leven zodra hun kleine engel ter wereld is gekomen. Vaak hebben ze een sprookjesachtige voorstelling zoals in commercials. Uitgeruste en lachende ouders buigen zich over hun lieve kleine baby.

De realiteit blijkt vaak volledig anders zijn. Gebrek aan slaap en constante vermoeidheid plagen zelfs de meest volhardende ouders. Jonge vaders die nog niet gewend zijn geraakt aan de nieuwe regels zitten in een bijzonder slechte situatie. Ze denken vaak dat hun leven 180 graden is veranderd. Ze zijn bang voor de verantwoordelijkheid die op hen rust en hebben problemen met zelfs de eenvoudigste taken.De video hieronder laat een vader uit Sao Paulo zien die probeert om de nagels van zijn dochter bij te knippen.

 

1


Als hij alleen maar zijn schaar dichter naar haar vinger brengt, schreeuwt de kleine het uit en dwingt hem zijn hand terug te trekken, waarna ze in schaterend gelach uitbarst.

2


Ik denk dat veel actrices jaloers op haar talent zullen zijn. Dit is waarschijnlijk het schattigste wat ik ooit heb gezien :).

3


Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1De tijd heeft hier stil gestaan! Het is moeilijk te geloven dat hier ooit mensen woonden!
Dichtbij Bakhchysarai (West Krim) is de plaats van een oude stad genaamd Eski Kermen. Het is beroemd om zijn meer dan 300 grotten, die al sinds de zesde eeuw werden bewoond. Het was in de middeleeuwen een schuilplaats voor mensen. Verschillende rotsgHij deed specie in een rubberen handschoen. Als je ziet wat hij daarmee maakte, zult je versteld staan!
Tuinliefhebbers hebben op warmere dagen vaker de neiging in de tuin te werken. Het is een goed moment voor het zaaien van zaad, de grond te schoffelen of de plantenresten na de winter te verwijderen. Hoewel de komende weken veel werk zullen brengen,

Wandelend Door Het Bos Zag Hij Een Gat In De Grond! Gelukkig Keek Hij Naar Binnen!
Een inwoner van Finland wandelde van tijd tot tijd door de bossen. Lopend tussen de bomen zag hij vaak een leuke hond die wanhopig op zoek was naar voedsel. Toen hij probeerde hem te benaderen was het dier bang en rende weg. Op een dag besloot hij om

Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!
Verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben verschillende benaderingen als het om het vervoeren van dieren in een vliegtuig gaat. Bij sommigen is dit geen probleem, maar andere hebben niet eens de mogelijkheid. Vooral goedkope luchtvaartmaatschappi