Een vader brengt zijn dochter in slaap. Let op wat hij met zijn handen doet!

Er zijn een heleboel manieren om een kind in slaap te brengen. Een van de meest populaire is natuurlijk schommelen of ze in je armen nemen. Wanneer een baby erg dwars is, dan is een laatste redmiddel een ritje in een auto. Het is nogal een onconventionele methode, maar het levert heel goede resultaten op.
Sommige kinderen vallen bij voorkeur aan slaap in de armen van hun ouders. Er is waarschijnlijk ook geen veiliger plaats in huis. Ze voelen zich er prettig bij en kalmeren snel. Wat extra knuffelen, aaien en de rug strelen troost hen. Wanneer de baby eraan gewend raakt, is het lastig om ze op een andere manier in slaap te brengen, dus wees voorzichtig met wat je beslist om te gaan doen.

1Meestal zijn het de moeders die specialist zijn in het tot rust en in slaap brengen van kinderen, maar het komt ook voor dat vaders er erg goed in zijn. De volgende video is daar het beste bewijs van. Het laat zien hoe een klein meisje gewiegd wordt in de armen van haar vader. Als de man probeert zijn handen omhoog te doen, geeft ze duidelijk aan dat hij daar direct mee moet stoppen. Bekijk een van de liefste opnames in de hele wereld! Ik ben er helemaal weg van!

Pagina 1 van 1


bron : SlideShow ForFun

Toen ze vanachter de muur een luide schreeuw hoorde, belde ze de politie. Wat die ontdekte zal ook jou iets doen!
Het is soms erg moeilijk te zeggen waarom we zo weinig tijd doorbrengen met onze dierbaren. Pas wanneer ze er niet meer zijn gaan we de kennis van onze opa of het koken van onze oma waarderen. Maar dan is het te laat. Vorige week werd de politie in ADe echte invasie van het Kerst eiland! Bekijk het!
De Kerst eiland is een kleine gebied op de Indische Oceaan. Deze plek herdenkt de bijbelse paradijs overdekt met een tropische vegatie, vol met een magische uitkijk. Echter is het voor een inwoners een keer per jaar een echte nachtmerrie! Kijk hier w

Bekijk De Vreemdste Beelden Die Door Google Street View Zijn Gemaakt! Misschien Ben Jij Er Een Van?
Met Google Street View kunnen we verre plaatsen over de hele wereld verkennen en bezoeken. Niets is beter dan het adembenemend uitzicht op verschillende delen van de wereld dat voor onze ogen verschijnt. Maar het beeld is niet altijd aangenaam. Soms

Ze sneed een stuk uit een plastic fles en zette het tegen een strijkijzer. Het resultaat maakte me sprakeloos. Geweldig idee!
De meeste vrouwen houden van sieraden. Het kan onze verschijning veranderen, waardoor het een uniek karakter krijgt. Sommigen van ons willen bescheiden accessoires, terwijl anderen prachtige ornamenten kiezen, die heel erg de aandacht trekken. Hoe da