Een vader brengt zijn dochter in slaap. Let op wat hij met zijn handen doet!

Er zijn een heleboel manieren om een kind in slaap te brengen. Een van de meest populaire is natuurlijk schommelen of ze in je armen nemen. Wanneer een baby erg dwars is, dan is een laatste redmiddel een ritje in een auto. Het is nogal een onconventionele methode, maar het levert heel goede resultaten op.
Sommige kinderen vallen bij voorkeur aan slaap in de armen van hun ouders. Er is waarschijnlijk ook geen veiliger plaats in huis. Ze voelen zich er prettig bij en kalmeren snel. Wat extra knuffelen, aaien en de rug strelen troost hen. Wanneer de baby eraan gewend raakt, is het lastig om ze op een andere manier in slaap te brengen, dus wees voorzichtig met wat je beslist om te gaan doen.

1Meestal zijn het de moeders die specialist zijn in het tot rust en in slaap brengen van kinderen, maar het komt ook voor dat vaders er erg goed in zijn. De volgende video is daar het beste bewijs van. Het laat zien hoe een klein meisje gewiegd wordt in de armen van haar vader. Als de man probeert zijn handen omhoog te doen, geeft ze duidelijk aan dat hij daar direct mee moet stoppen. Bekijk een van de liefste opnames in de hele wereld! Ik ben er helemaal weg van!

Pagina 1 van 1


bron : SlideShow ForFun

Man laat een droog stuk brood op de keukentafel liggen. De reactie van de hond is super grappig!
Dog vs biscuit – wie zal deze confrontatie winnen? Als je nieuwsgierig bent, en je hebt zin om te lachen – neem dan een kijkje op de video hieronder :)11 kamers waar je zo naar toe zou willen verhuizen, nu direct!
De meesten van ons wonen in steden, waar het uitzicht soms de muur van een bijgebouw of een stuk van een plein is. Een enkeling heeft een beter uitzicht op een landschap, behalve dan wanneer je op een hogere etages woont. Daarom willen we als we naar

De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde z

Deze wereldwijd geliefde chocolade is gevaarlijk voor je gezondheid! Denk twee keer na voordat je er één neemt of aan een kind geeft!
Een paar dagen geleden kondigde een Duitse organisatie voor voedsel kwaliteitscontrole – Foodwatch – verontrustende informatie aan. Het blijkt dat de populaire, en door bijna alle kinderen geliefde, Kinder chocolade schadelijke stoffen be