Dit paard ligt op de grond en doet alsof hij dood is. Je zult niet geloven waarom het zich zo gedraagt!

Ieder van ons gebruikt soms een excuus om onder verantwoordelijkheden uit te komen. Als kind hebben wij diverse trucjes gebruikt om niet naar school te hoeven of te voorkomen dat onze ouders ons een taak zouden gegeven. Het meest voorkomende excuus was natuurlijk ziekte en verschillende soorten problemen. Ouders werden vaak voor de gek gehouden, maar als ze erachter kwam, zouden we strenge straffen krijgen zodat we de volgende keer niet graag dit soort leugens vertellen.
Met kinderen is het gemakkelijk, met dieren is het moeilijker, omdat die geen verbale argumenten begrijpen en soms koppiger zijn dan mensen. Een paard in Zuid-Korea is bijzonder sluw in het vermijden van werk, door op de grond te gaan liggen en te doen alsof hij dood gaat (soms krijgt hij zelfs stuiptrekkingen :p). Hij staat alleen op wanneer de eigenaar hem een sappige wortel geeft en valt dan weer neer en doet alsof hij dood is.
Zijn verzorger maakt zich geen zorgen om de ongewone manier waarop het dier zich gedraagt. Je kunt zien dat hij hem goed kent en heel goed weet waartoe hij in staat is.

kon

Als je dit bericht leuk vond, deel het dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
15 interessante tatoeages, dat zal nooit saai worden! Nummer 10 is echt geniaal!
Je droomt van een tatoeage, maar weet niet helemaal zeker wat je moet kiezen? Kijk naar de volgende galerij met echt geweldig afbeeldingen op het lichaam, iets waar je moeilijk onverschillig tegenover kunt staan. Misschien zal een daarvan als inspiraZie je de afstand? De nieuwsgierige jongen kom in de diepte en je raad nooit wat hij vond!
Reddit gebruiker plaatste zijn fantastische avonturen, hij bezocht zoal de Antelope Canyon in Arizona. Hij was daar wel eens eerder, maar de laatste keer besloot haar naar beneden te gaan. Zo keerde hij terug naar een bug op te lossen, het is verbazi

Terwijl Ze Deed Alsof Ze Sliep Filmde Ze Haar Baby! Dit Is Waarschijnlijk De Grappigste Film Die Ik Tot Nu Toe Heb Gezien!
Deze kleine baby is erg druk en kan er niet tegen als hij niet genoeg aandacht krijgt. Zijn moeder, Esther Anderson, besloten zijn gedrag te filmen. Ze lag naast hem met de telefoon in haar hand en ze deed alsof ze sliep. De peuter probeerde ten kost

Artsen waren geschokt toen ze deze strak gevlochten vlecht zagen. Ze kon niet geloven wat ze zagen!
Kate Lucas en haar man waren de gelukkige ouders van twee geweldige kinderen. Toen ze besloten er nog een te krijgen, hadden ze helemaal niet verwacht dat dat een tweeling zou worden. Ze waren erg blij toen tijdens het maken van de echo de dokter zei