Een jongen ruilde zijn fles met dit kleine meisje. Ze dronk iets wat ze haar hele leven had gemist!

Je hoort veel over sociale ongelijkheid in de wereld. Er zijn landen waar rijkdom in contact komt met extreme armoede, moderne wolkenkrabbers met verwoeste huizen, overvolle borden met lege magen. Er is al veel over gezegd, maar er is nog maar weinig gedaan. Veel mensen leven in armoede, sommigen hebben niet eens toegang tot schoon water. Er wordt geschat dat het bijna een miljard mensen zijn!

Het gebrek aan drinkwater is vooral slecht voor kinderen. Door verontreinigd water te drinken, krijgen ze ernstige ziekten waardoor ze vaak sterven. De volgende video toont twee kinderen, uit totaal verschillende werelden. We zien een dag uit hun leven. Ze worden ’s ochtends wakker, kleden zich aan, ontbijten en gaan naar school. Ze nemen een fles water mee naar school. De jongen haalt het uit de kraan, het meisje uit de smerige rivier… Het water is zo vervuild dat de fles lichtbruin wordt. Kijk wat er daarna gebeurt.


88


Soms moet je je ogen openen om de barre omstandigheden te zien waarin mensen leven. We zijn niet alleen in deze wereld, dus behandel de buren met respect en aarzel niet hen te helpen.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

10 slimme tips van Stephen King over het leven.
Stephen King is auteur van vele internationale bestsellers, dus hij hoeft niet te worden geintroduceerd. Op elk boek wordt door miljoenen lezers gewacht, en de auteur is in de loop van de tijd gewoon gegroeid. En zijn fortuin ook ;) King maakte er biDeze eenvoudige oefening zal je helpen gewicht te verliezen en de juiste houding te krijgen! Het duurt slechts 5 minuten!
Japanners staan bekend om hun gezonde levensstijl, levensduur en gezondheid. In Japan is het probleem van overgewicht verwaarloosbaar in vergelijking met de landen in Europa of Amerika. Dat is het gevolg van frequente en kleine maaltijden en lichaams

De Droom Van Elk Kind En De Nachtmerrie Van Diabetici Werd Eindelijk Realiteit! Bekijk Het Meest Funky Zwembad Ter Wereld!
De zanger Donovan besloot om een beetje te rocken! Hij vulde zijn zwembad in Californië met Diet Coke! Hij gebruikte hiervoor meer dan 100.000 liter van deze drank!  Amerikaanse kunstenaar Mike Bouchet was verantwoordelijk voor de organisatie van d

Na de dood van hun zoon vonden ze zijn wens in zijn dagboek geschreven! Je zult niet geloven wat deze jongen wilde bereiken!
Ouders zouden nooit het verlies van hun kinderen moeten hoeven meemaken. Voor ouders die een dergelijk lot toch hebben meegemaakt, is het een enorm trauma waarvan ze vaak niet kunnen herstellen. De pijn is te groot, vooral als het hun enige kind was.