Een jongen ruilde zijn fles met dit kleine meisje. Ze dronk iets wat ze haar hele leven had gemist!

Je hoort veel over sociale ongelijkheid in de wereld. Er zijn landen waar rijkdom in contact komt met extreme armoede, moderne wolkenkrabbers met verwoeste huizen, overvolle borden met lege magen. Er is al veel over gezegd, maar er is nog maar weinig gedaan. Veel mensen leven in armoede, sommigen hebben niet eens toegang tot schoon water. Er wordt geschat dat het bijna een miljard mensen zijn!

Het gebrek aan drinkwater is vooral slecht voor kinderen. Door verontreinigd water te drinken, krijgen ze ernstige ziekten waardoor ze vaak sterven. De volgende video toont twee kinderen, uit totaal verschillende werelden. We zien een dag uit hun leven. Ze worden ’s ochtends wakker, kleden zich aan, ontbijten en gaan naar school. Ze nemen een fles water mee naar school. De jongen haalt het uit de kraan, het meisje uit de smerige rivier… Het water is zo vervuild dat de fles lichtbruin wordt. Kijk wat er daarna gebeurt.


88


Soms moet je je ogen openen om de barre omstandigheden te zien waarin mensen leven. We zijn niet alleen in deze wereld, dus behandel de buren met respect en aarzel niet hen te helpen.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

In plaats kinderen te leren hoe ze goed moeten drinken, VERGIFTIGEN deze bekers hen! Kijk hoe onverantwoord fabrikanten zijn!
De markt zit vol met gadgets en producten die worden verondersteld om het voor kleine kinderen gemakkelijker te maken nieuwe dingen te leren. Ongetwijfeld maakt de populaire Sippy beker deel uit van deze gadgets. Helaas denken fabrikanten die op winsDit mysterieuze bos telt 400 kromme bomen. Onderzoekers worden geintrigeerd door dit grote mysterie!
In het Poolse Voivodeship staat een klein dennenbos met 400 bijzondere bomen. Elk van hen is vervormd doordat de stam een kleine boog vormt. Bijna allemaal zien ze er hetzelfde uit! Vermoedelijk werden deze pijnbomen geplant in de jaren 1930 op een t

Hij Bracht Anderhalf Jaar Door In Totale Wildernis, Op Zoek Naar Goud… Je Zal Echt Onder De Indruk Zijn Als Je De Reden Hoort Waarom Hij Er Naartoe Ging!
John Greenwood had een briljant idee! Hij besloot de Schotse bergen in te gaan op zoek naar goud. Hij wilde de vrouw die hij liefhad imponeren! Hij besloot om dit edelmetaal te gebruiken voor trouwringen! :) Toen Morag Shearer zijn huwelijksaanzoek a

Als Je Ziet Hoe De Hond Haar Verlamde Eigenaar Helpt, Zul Je Tot Tranen Toe Geroerd Zijn! Ik Heb Nog Nooit Eerder Zoiets Gezien!
Een inwoner van China, de 68 jaar oude Laoma Yen, is verlamd vanaf zijn middel. Als kind kreeg hij polio. Sindsdien beweegt hij zich voort op een geïmproviseerde rolstoel, die door hemzelf is gemaakt. Elke dag moet hij meer dan een halve kilometer a