Neem dit drankje een week lang op een lege maag en zie hoe je buik krimpt. Eenvoudig, goedkoop en effectief!anwijzingen (hoe/wanneer je het moet drinken):

AJe moet het drankje zes dagen lang in de ochtend, op een lege maag drinken. Het is belangrijk het niet te vergeten en het elke dag in te nemen.

Na de 6e dag moet je het tien dagen lang onderbreken. Het verbetert de spijsvertering en versnelt de stofwisseling. Ook verwijdert het overtollig water en zorgt dat je maag minder opgeblazen is.

losingweightdone.com

slimming-drink-with-parsley-and-lemon


Belangrijk!

Gedurende de tijd dat je het drankje inneemt moet je een gezond dieet volgen en zoete dingen, zoute snacks en frisdrank vermijden. Je moet ook niet vergeten heel veel water te drinken.
waterbron : mejoratuvida.org

Een vrouw in de winkel had geen geld meer… ze had beslist niet verwacht, wat er even later gebeurde
Er ontbreekt nog 51 cent – ze de kassiere droogjes. Het spijt me, dat heb ik niet – zei de oude dame, in verlegenheid gebracht. De verkoopster vertelde haar een dat ze een product terug moest leggen. De vrouw wist niet wat ze moest kiezen. Ze bes21 Optische illusies, ronduit verbijsterend. Nummer 4 – wervelwind!
#2. De waarheid over deze rehthoeken is niet echt duidelijk.  

Deze Bestuurder Negeerde Zijn Gezonde Verstand. En Zie De Gevolgen Van Zijn Onbezonnenheid
De houding van sommige mensen tegenover het verkeer is (op zijn zachtst gezegd) nogal losjes. Jammer genoeg voor hen zijn er wetten die niet zo gemakkelijk kunnen worden gebroken… de universele wet van de zwaartekracht bijvoorbeeld.  Kijk naar

Als ik naar deze jurken kijk, besef ik: ik zal nooit trouwen! Zie 16 van de lelijkste trouwjurken op aarde!
Alweer borsten… Maar deze zijn wel bescheiden te noemen.   Dit lijkt meer op wc-papier.   Let op! Hier komt de koningin! Heren, hoeden af!