Neem dit drankje een week lang op een lege maag en zie hoe je buik krimpt. Eenvoudig, goedkoop en effectief!

Vechten tegen die extra pondjes is niet zo eenvoudig. Aankomen is gemakkelijk genoeg, maar het wegwerken ervan vereist een behoorlijke inspanning. Een bijzonder lastig onderdeel is de buik. Met strakke kleding zie je het perfect, en daarom voelen we ons vaak in verlegenheid gebracht als we iets dragen dat de vorm van ons lichaam aangeeft.

Als je die buik kwijt wilt raken, hebben we een fantastisch recept voor een afslankend drankje voor je. Het is eenvoudig en goedkoop, en nog belangrijker – effectief. Als je alle instructies opvolgt, kun je in één week tot wel 7 pond kwijt raken.

slimming-drinkAfslankdrankje met peterselie en citroen

Ingrediënten:

  • 1 citroen
  • 1 bosje peterselie
  • 1 glas water
  • Optioneel: 1 kleine verse komkommer

parsley


Aanwijzingen (hoe je het moet bereiden):

Hak de peterselie fijn en doe het in het glas water (kan worden gemixt). Voeg daarna het citroensap en eventueel de geraspte komkommer toe. Meng het grondig.

Op de volgende pagina kun je tips vinden over hoe en wanneer je het drankje kunt drinken. 

lemon-parsleybron : mejoratuvida.org

Hij kwam in een gele jurk op de begrafenis! Als je er achter komt, krijg je er helemaal tranen van…
Kevin Elliot en Barry Delaney waren beste vrienden. Kevin was op een missie in Afhanistan. Voor het vertrek het was in een pact met Barry! Elliot kwam erachter dat hij overlijden in actie, Barry kwam naar de begrafenis in de lelijkste jurk die hij koOm een lucifer aan te steken hoef je de kop niet tegen de zijkant van een luciferdoosje te strijken. Doe het gewoon ZO!
De ontdekking van vuur was een van de grootste verworvenheden van onze voorouders. Aanvankelijk werd vuur gemaakt door twee stukken hout zo tegen elkaar te wrijven dat de schurende vezels spontaan ontbrandden. In de loop der tijden zijn de methoden v

Kijk naar deze foto’s en je hersenen zullen je iets heel anders laten zien… Deze ongelooflijke illusies zullen je geest voor de gek houden!
Optische illusies houden onze geest voor de gek. De geest interpreteert niet alleen de beelden, maar ook de beweging verkeerd. Alles wat je nodig hebt is het juiste contrast, kleur en perspectief om je hersenen te bedotten en ze iets heel anders te l

Op Het Eerste Gezicht Is Dit Een Oude Verwaarloosde Tafel… Maar Na Zonsondergang Verandert Hij In Iets Fantastisch! Kijk Zelf Maar!
In oude houten meubels zitten vaak lelijke scheuren en schaafplekken die niet goed tonen. Een man besloot de natuurlijke afwijkingen te gebruiken en creëerde iets fantastisch. Ben je benieuwd hoe hij het deed? Lees op de volgende pagina! Waarschijnl