Neem dit drankje een week lang op een lege maag en zie hoe je buik krimpt. Eenvoudig, goedkoop en effectief!

Vechten tegen die extra pondjes is niet zo eenvoudig. Aankomen is gemakkelijk genoeg, maar het wegwerken ervan vereist een behoorlijke inspanning. Een bijzonder lastig onderdeel is de buik. Met strakke kleding zie je het perfect, en daarom voelen we ons vaak in verlegenheid gebracht als we iets dragen dat de vorm van ons lichaam aangeeft.

Als je die buik kwijt wilt raken, hebben we een fantastisch recept voor een afslankend drankje voor je. Het is eenvoudig en goedkoop, en nog belangrijker – effectief. Als je alle instructies opvolgt, kun je in één week tot wel 7 pond kwijt raken.

slimming-drinkAfslankdrankje met peterselie en citroen

Ingrediënten:

  • 1 citroen
  • 1 bosje peterselie
  • 1 glas water
  • Optioneel: 1 kleine verse komkommer

parsley


Aanwijzingen (hoe je het moet bereiden):

Hak de peterselie fijn en doe het in het glas water (kan worden gemixt). Voeg daarna het citroensap en eventueel de geraspte komkommer toe. Meng het grondig.

Op de volgende pagina kun je tips vinden over hoe en wanneer je het drankje kunt drinken. 

lemon-parsleybron : mejoratuvida.org

De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!
Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn velerAls je ziet wat er mis is met deze foto, zal het al te laat zijn!
Het internet wordt overspoeld met foto’s. Blijkbaar worden er dagelijks overal ter wereld meer gemaakt dan in de hele vorige eeuw. Het zijn er inmiddels miljarden. Mensen delen van alles met de wereld, en niet alleen met hun familieleden. ̶

Disney prinsessen als hotdogs!
Disney’s cartoons zijn over de hele wereld erg populair en bekend. We hebben Disney prinsessen gezien, welke onrealistische haar en een ideale taille hebben. Een op voedsel gerichte website genaamd Lucky Peach besloot om met de trend mee te gaa

Toen ik deze Koreaanse zonder make-up zag, kon ik mijn ogen niet geloven. Klaar voor een schok?
Make-up doet wonderen. Door het gebruik van de juiste cosmetica kun je gelaatstrekken veranderen, wenkbrauwen accentueren, onvolkomenheden verbergen of de ogen en de mond benadrukken. Met een beetje oefening kunnen we nog mooier worden dan we in werk