19 dingen die je waarschijnlijk verkeerd doet!

Soms doen we in het leven dingen op een bepaalde manier als gewoonte, niet realiserend dat we het verkeerd doen.

Dit zijn 19 dingen die je waarschijnlijk niet goed doet. Maar dat verandert na vandaag.1. Als je een houten lepel bij het koken van soep op de pan legt zal het nooit overkoken.

[Aunt Emilie]

12. Steek een rietje door het lipje van het blikje, en het zal op zijn plaats blijven en er nooit meer uitvallen.

[ckfoxtrot]

23. Zorg dat je een paar wc-ontstoppers hebt, een voor het toilet en de andere voor de gootsteen. De meesten van ons hebben er maar één voor alles.

[Amancay Maahs]

34. Het enige wat je hoeft te doen is het bakje omdraaien om fruit aan de yoghurt toe te voegen, je hoeft het niet af te breken.

[children.pixnet]

4
Een vrouw nam een zeehond in een plastic handtas mee van het strand, en daardoor stierf dit kleine schepsel! Deze vorm van domheid komt steeds vaker voor!
Ieder van ons doet wel eens iets doms. Het resultaat daarvan kan verschillen, en soms is het beschamend en pijnlijk tegelijk, maar soms kunnen de gevolgen heel ernstig zijn. Denk eraan dat zelfs de beste bedoelingen niet altijd begrepen zullen worden12 Redenen Tot Glimlachen. Heel Lief :)
Kijkend naar deze gifs vraag ik me af hoe iemand niet van dieren kan houden. Kijk eens hoe lief de wezens op onderstaande foto’s zijn.

Wist je dat er kleurrijke kippen waren? Nee? Wat een gezicht! Dat je zoiets nog eens mag zien!
Deze foto’s zijn niet gephotoshopped! Deze kippen bestaan echt! Je vraagt je waarschijnlijk af hoe dit mogelijk is? Dit effect wordt verkregen door injecties met waterstofperoxide, ammoniak, of gekleurde pigmenten in de eieren. Blijkbaar is het

Hij Maakte Iets Uit Niets Op Het Strand, Met Alleen Een Hark. Het Resultaat Is Verbluffend!
De kunstenaar Andres Amador uit San Francisco bewerkt de bodem. Hij gebruikt alleen… een hark. Amador maakt zijn geweldige tekeningen en geometrische patronen bij laag tij. Het tekenproces duurt ongeveer twee uur en beslaat een aanzienlijke opp