Zijn werk is voor deze dierenarts echt zijn passie! Kijk hoe hij op een ongebruikelijke manier een dakloze hond hielp

Het werk van een dierenarts is uitdagend, en daar kwam Dr. Andy Mathis, die in Elberton, Georgia (USA) woont, ook achter. Toen hij op een dag op het punt stond om zijn werk af te maken en naar huis te gaan, beantwoordde hij nog één telefoontje dat hem onderbrak. Dat was het begin van een bijzonder verhaal, dat gaat over veel liefde voor dieren, empathie en doorzettingsvermogen.

Het telefoontje dat de dierenarts kreeg kwam van een vrouw die een dakloze hond langs de weg gevonden had. Ze kon helaas niet voor hem zorgen, maar wilde het dier niet achterlaten om te sterven, dus belde ze Granite Hills Animal Care, de opvang waarbij Dr. Mathis werkte. De hond kwam ‘s nachts in het asiel aan, en zijn toestand was voor iedereen een schok.ał wszystkich.


Er komen elke dag honden naar de opvang die zorg nodig hebben.

dog-1068275_960_720


De hond die gevonden was, bleek een kruising van een Pitbull te zijn, en kreeg de naam Graycie Claire. Ze was erg mager en uitgedroogd, wat betekent dat de hond niet op straat leefde, want dan zou zij wel geweten hebben hoe ze aan voedsel moest komen. Waarschijnlijk was ze bij haar eigenaars weggelopen of achtergelaten en gaan zwerven, voedsel en water te kunnen vinden. Ondervoeding leidt tot bloedarmoede en algemene apathie. De hond werd bovendien geplaagd door andere ziekten, met name ontstekingsaandoeningen. Het is ongelooflijk dat deze lieve pup geen huis heeft.

12644638_1005463812843392_8310951512575816707_n-600x399-622x414bron : likemag.com

Een gezondere keuken zonder bouillonblokjes. Kijk hoe je een gezonde en smakelijke groentebouillon kunt bereiden
Ik vind het jammer dat ik pas beter ben begonnen te letten op wat ik at, nadat ik gezondheidsproblemen kreeg, maar zoals men zegt, beter laat dan nooit. Er is sindsdien al weer enige tijd verstreken en ik heb tijdens de dagelijkse boodschappen altijdDe mooiste verlaten plekken uit de hele wereld! Je moet het gezien hebben!
Onze planeet zit vol met dagelijkse verassingen met schoon mooie landschappen en gebouwen! Sommigen van hen zijn verlaten en verwaarloosd, maar nog steeds betoveren van haar charme.   Het ligt in verschillende delen van de wereld, en wekken bij iede

21 Voorbeelden Van Bouwkundige Gebreken. Deze Moet Je Zien. Grappig!
Op deze foto’s is duidelijk iets fout gegaan. Zoals je kunt zien is architectuur niet echt eenvoudig. 1. “Fietspad”.  2. Omgedraaide letters van het STOP-teken.   3. Ik vraag me af wat er het eerst was, de deur of de leuning?

Hij doet een rauw ei in zijn koffie en krijgt iets verrassends. Deze tip kende je vast nog niet!
Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat ze ‘s ochtends normaal kunnen functioneren zonder koffie. Sommigen drinken het voor de smaak, anderen vanwege de cafeïne die er in zit en de stimulerende eigenschappen. Het klopt dat koffie de effic