Zijn werk is voor deze dierenarts echt zijn passie! Kijk hoe hij op een ongebruikelijke manier een dakloze hond hielp

Het werk van een dierenarts is uitdagend, en daar kwam Dr. Andy Mathis, die in Elberton, Georgia (USA) woont, ook achter. Toen hij op een dag op het punt stond om zijn werk af te maken en naar huis te gaan, beantwoordde hij nog één telefoontje dat hem onderbrak. Dat was het begin van een bijzonder verhaal, dat gaat over veel liefde voor dieren, empathie en doorzettingsvermogen.

Het telefoontje dat de dierenarts kreeg kwam van een vrouw die een dakloze hond langs de weg gevonden had. Ze kon helaas niet voor hem zorgen, maar wilde het dier niet achterlaten om te sterven, dus belde ze Granite Hills Animal Care, de opvang waarbij Dr. Mathis werkte. De hond kwam ‘s nachts in het asiel aan, en zijn toestand was voor iedereen een schok.ał wszystkich.


Er komen elke dag honden naar de opvang die zorg nodig hebben.

dog-1068275_960_720


De hond die gevonden was, bleek een kruising van een Pitbull te zijn, en kreeg de naam Graycie Claire. Ze was erg mager en uitgedroogd, wat betekent dat de hond niet op straat leefde, want dan zou zij wel geweten hebben hoe ze aan voedsel moest komen. Waarschijnlijk was ze bij haar eigenaars weggelopen of achtergelaten en gaan zwerven, voedsel en water te kunnen vinden. Ondervoeding leidt tot bloedarmoede en algemene apathie. De hond werd bovendien geplaagd door andere ziekten, met name ontstekingsaandoeningen. Het is ongelooflijk dat deze lieve pup geen huis heeft.

12644638_1005463812843392_8310951512575816707_n-600x399-622x414bron : likemag.com

Hoeveel tijgers kun je op deze foto zien? Het antwoord ligt niet zo voor de hand!
Na een lange vakantie van het werk of de school moet je op een of andere manier je hersencellen weer stimuleren. Als sterke koffie niet helpt, kan het een goede oplossing zijn om een paar puzzels op te lossen. Een kruiswoordraadsel, sudoku of een fotDeze badkamers zijn echte kunstwerken
De meesten van ons hecht veel waarde aan een uniek ontwerp van hun huis of appartement, maar vaak negeren we de badkamer. We hebben genoeg aan een geschikt bad of douche, maar ook al voldoen ze niet aan onze wensen, wuiven we het weg…. Jammer!

Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.

Ze vond een gewonde hond op het strand terwijl ze op vakantie was. Ze deed vervolgens een gedurfde stap. Ik ben onder de indruk!
Toen ze op vakantie naar Thailand ging, had Jamie Smith niet verwacht dat ze een souvenir mee terug zou brengen die haar leven zou veranderen! WTijdens het wandelen op het strand zag ze een arme, kleine hond, die zijn verlamde lichaam over het zand s