Kijk Naar De Uitvindingen Die Ooit Een Krankzinnig Idee Waren, Maar Een Inspiratie Werden Voor Moderne Objecten!

4. Een fax die het nieuws afdrukt. Zou dat het begin van het internet zijn geweest?

65. Een radiohoed. Een interessante uitvinding die voorkomt dat je voorover buigt.

7

 

6. Een pistool met camera die een foto neemt voordat het pistool wordt afgevuurd.

9bron : imgur.com

Ontdek Het Verhaal Van Acer, Een Van De Kleinste Paarden Ter Wereld. Glimlach Gegarandeerd!
Acer houdt niet van de grote vertegenwoordigers van zijn soort. Hij heeft een bijzondere voorliefde voor Demon – een Labrador. Hij nam van hem een paar interessante eigenschappen over. Het paard denkt en gedraagt zich soms als een hond. Hij maaJongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!
Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie z

Deze olifant werd na 50 jaar gered uit een keiharde slavernij. Op het moment van zijn vrijlating vulden zijn ogen zich met tranen…
Dierenartsen, leden van de Wildlife SOS en politieagenten namen deel aan het redden van dit arme dier.

Hij vond een jong dat op straat lag te sterven. Hij wist nog niet dat hij een trouwe vriend zou krijgen door hem mee naar huis te nemen!
Zonder Jeff’s tussenkomst zou het beestje geen overlevingskans hebben gehad. Het was erg klein – kleiner dan de duim van een man!