Deze vader heeft geen benen en draagt zware zakken om zijn vier kinderen te voeden. Zijn toewijding is bewonderenswaardig

Ouders die van hun kinderen houden zijn bereid om van alles en nog wat te doen om ervoor te zorgen dat hun engeltjes alles hebben wat ze nodig hebben, met inbegrip van voedsel, onderdak en een goede opleiding. Veel ouders geven elke cent zij verdienen alleen uit aan hun kinderen.
Ze willen dat ze alles krijgen wat ze nodig hebben, en een gelukkig leven kunnen leiden. Dat is de enige eigenschap die alle ouders verenigt, zowel arm als rijk. Ze zijn bereid om voor hun kinderen de grootste offers te brengen, zelfs ten koste van hun eigen gezondheid en geluk.

child


Deze vader is het beste voorbeeld daarvan. Hoewel de man gehandicapt is, werkt hij hard door enorme zakken op zijn schouders te dragen. Hij houdt zich staande met behulp van een paar versleten krukken. Hij doet het om zijn vier kinderen te voeden. De man werd op de Facebook-pagina “Music for Jesus” gekenmerkt als model van ouderlijke liefde en geweldige toewijding.

Zijn naam is helaas niet bekend. Het is ook niet bekend waar de foto werd genomen. Internetgebruikers doen hun uiterste best om de man op te sporen, omdat veel mensen hem willen steunen, zowel geestelijk als materieel.

hardworking-dad


Het ouderschap is geen gemakkelijke taak. We moeten niet vergeten dat zowel onze vader als moeder zich hebben opgeofferd en veel voor ons hebben gedaan. Dat moeten we ons elke dag realiseren.

thumbor4.tasty0.ru

mother-father

Pagina 1 van 1


bron : Music For Jesus

Toen de helikopter over de jungle vloog, zagen ze een vreemd dorp. Toen ze de constructie wat beter bekeken, wisten ze dat ze het beter niet konden benaderen!
De aarde lijkt wel een groot werelddorp, maar er zijn in feite nog een heleboel onontdekte plekken op onze planeet. We leven in de beschaafde wereld: we hebben rechtssystemen, overheden, bewaren onze kennis in boeken en gebruiken dagelijks de productDeze schatten op zolders zijn getransformeerd menselijk leven!
De populariteit van “Store Wars” en “Pawn Stars” maakt mensen geïnteresseerd in het vinden van een schat in de verwaarloosde delen van huizen. Het is meer dan waarschijnlijk dat ze niet zoals op televisie iets in de oude schu

Deze uiterst charmante munchkin katten veroveren de wereld!
Katten van het Munchkin ras zijn een aparte soort. De mutatie die is opgetreden, is er de oorzaak van dat het ras extreem korte poten heeft. En nog belangrijker, ze merken het zelf helemaal niet en doen net als de gewone standaard katten. Eigenaren b

Er verschuilt zich iets heel ongebruikelijks achter de deuren van een Coca-Cola automaat. Dergelijke wonderen vind je alleen in Shanghai!
Deze vintage Coca-Cola automaat in Shanghai verbergt prachtige en heerlijke geheimen. In feite leiden de automatische deuren naar een stijlvol rotsachtig interieur genaamd “Fles”. Behalve de bescheiden Coca-Cola automaat, de sandwich pers