Ze pakte een mes en sneed deze steen in tweeën. Ze was doodsbang toen het bloed eruit begon te stromen!

We beseffen vaak niet hoe mooi onze planeet is. Er leven prachtige dieren en verbazingwekkende planten en er vinden diverse atmosferisch fenomenen plaats. Sommige zijn gevaarlijk, andere zijn aangenaam.

Elk land wordt gekenmerkt door andere culturen, tradities en bezienswaardigheden. Bekijk de verbazingwekkende fenomeen en fraaie plekjes, die je de adem doen inhouden.1. Onweer in Rio Catatumbo.

Als je bang bent voor onweer, dan moet je deze plek vermijden, omdat dit natuurlijke fenomeen hier heel vaak voorkomt.

12. Christmas Island.

Een migratie van krabben, die allemaal naar de oceaan willen om daar hun eieren te leggen.

2 33. Pyura chilensis – “levende stenen”.

Een ongewerveld zeedier dat in grote groepen op de kusten van Chili en Peru voorkomt.

4

54. Een gigantische groep spinnen.

Tijdens een overstroming in Pakistan vluchten enorme hoeveelheden spinnen de bomen in om aan het water te ontsnappen. Zij vangen de muskieten die zich in de vochtige omstandigheden voortplanten, en beschermen op die manier de mens voor malaria.

6 75. Een uitzonderlijke wolk boven de vulkaan Fuji.

86. IJs dat besmet is met de bacterie Pseudomonas Syrinae.

97. Het Noorderlicht.

108. “Een rivier in een rivier” – het schiereiland Yucatan.

11 129. Oplichtend plankton dat op een blauw tapijt lijkt.

13bron : imgur.com

Facebook Comment
Het verhaal van de 23-jarige Tommy is ongelooflijk. De jongen werd vader en toen grootvader binnen een paar weken!
Er wordt wel gezegd dat het leven zelf z’n scenario’s schrijft, en soms heel verrassende, zoals Tommy Connolly heeft ontdekt. Op een dag veranderde zijn gewone leven door een bericht op Facebook dat hij kreeg van een nichtje dat hij lang nietDe Reactie Van Dit Meisje Op Het Nieuwe Lid Van De Huishouding Is Onmogelijk Na Te Spelen
Velen van jullie hebben in hun jeugd vast wel gedroomd over het krijgen van een huisdier. Sommigen droomden over een hond, anderen over een kat, vogel, vis, konijn… Zij droomde over een hond. Sommigen hadden geluk en kregen een huisdier, andere

Producten die niet zijn zoals ze beschreven worden. Je bestelt iets en krijgt iets anders! Je zult niet geloven hoe je kunt worden opgelicht!
Kopen via internet is erg populair en je hoeft nergens verbaasd over te staan. Je kunt thuis allerlei dingen snel kopen zonder uren in de paskamer te hoeven zitten. Alle kleding is op foto’s heel goed te zien. Het ziet er allemaal mooi uit, het

Het charmante eiland in de Adriatische Zee. Je raad nooit hoe het is!
Voor de kust in Kroatië ligt een kleine eiland. Vanaf de kant zul je niet zien, maar Google Earth zal zien dat deze mooie plek.