Ze pakte een mes en sneed deze steen in tweeën. Ze was doodsbang toen het bloed eruit begon te stromen!

We beseffen vaak niet hoe mooi onze planeet is. Er leven prachtige dieren en verbazingwekkende planten en er vinden diverse atmosferisch fenomenen plaats. Sommige zijn gevaarlijk, andere zijn aangenaam.

Elk land wordt gekenmerkt door andere culturen, tradities en bezienswaardigheden. Bekijk de verbazingwekkende fenomeen en fraaie plekjes, die je de adem doen inhouden.1. Onweer in Rio Catatumbo.

Als je bang bent voor onweer, dan moet je deze plek vermijden, omdat dit natuurlijke fenomeen hier heel vaak voorkomt.

12. Christmas Island.

Een migratie van krabben, die allemaal naar de oceaan willen om daar hun eieren te leggen.

2 33. Pyura chilensis – “levende stenen”.

Een ongewerveld zeedier dat in grote groepen op de kusten van Chili en Peru voorkomt.

4

54. Een gigantische groep spinnen.

Tijdens een overstroming in Pakistan vluchten enorme hoeveelheden spinnen de bomen in om aan het water te ontsnappen. Zij vangen de muskieten die zich in de vochtige omstandigheden voortplanten, en beschermen op die manier de mens voor malaria.

6 75. Een uitzonderlijke wolk boven de vulkaan Fuji.

86. IJs dat besmet is met de bacterie Pseudomonas Syrinae.

97. Het Noorderlicht.

108. “Een rivier in een rivier” – het schiereiland Yucatan.

11 129. Oplichtend plankton dat op een blauw tapijt lijkt.

13bron : imgur.com

“Ik hoop dat je dit bericht deelt…” De oproep van een acteur ontroert je!
Als we rijke en beroemde mensen zien, lijkt het vaak alsof hun leven over rozen gaat, maar dat is niet altijd zo. Dit zijn mensen met dezelfde problemen en moeilijkheden als gewone mensen. Op de fanpagina van de acteur Keanu Reeves, Before Christmas,Maak zelf een luchtverfrisser voor je huis. Het is niet giftig en het kost weinig om te maken!
We vinden het heerlijk als ons huis fris en fruitig ruikt. We kopen vaak de verschillende luchtverfrissers die in winkels en drogisterijen verkrijgbaar zijn, maar we vragen ons zelden af wat we eigenlijk inademen als we deze geuren in de lucht spuite

Een man bedekt met dollars loopt rond in de straten met een bord waarop staat: “Neem wat je nodig hebt.” Raad een wie ze het eerst pakt?
Een YouTube-beroemdheid, de 21 jaar oude Coby Persin, bekend van vele sociale experimenten, besloot nog een keer de straat op te gaan om te testen hoe mensen zich gedragen. Deze keer ging hij gekleed in een mooi pak, bedekt met dollarbiljetten en gin

Grappige bijbelse verboden die wij regelmatig overtreden. Sommigen ervan zijn geweldig!
De Bijbel is een van de belangrijkste pijlers van onze cultuur. Het wordt beschouwd als een heilig boek, een drager van ideeën en morele principes die de patronen vormen van het menselijk gedrag. Het is ongetwijfeld een bron van kennis over de werel