Ze pakte een mes en sneed deze steen in tweeën. Ze was doodsbang toen het bloed eruit begon te stromen!

We beseffen vaak niet hoe mooi onze planeet is. Er leven prachtige dieren en verbazingwekkende planten en er vinden diverse atmosferisch fenomenen plaats. Sommige zijn gevaarlijk, andere zijn aangenaam.

Elk land wordt gekenmerkt door andere culturen, tradities en bezienswaardigheden. Bekijk de verbazingwekkende fenomeen en fraaie plekjes, die je de adem doen inhouden.1. Onweer in Rio Catatumbo.

Als je bang bent voor onweer, dan moet je deze plek vermijden, omdat dit natuurlijke fenomeen hier heel vaak voorkomt.

12. Christmas Island.

Een migratie van krabben, die allemaal naar de oceaan willen om daar hun eieren te leggen.

2 33. Pyura chilensis – “levende stenen”.

Een ongewerveld zeedier dat in grote groepen op de kusten van Chili en Peru voorkomt.

4

54. Een gigantische groep spinnen.

Tijdens een overstroming in Pakistan vluchten enorme hoeveelheden spinnen de bomen in om aan het water te ontsnappen. Zij vangen de muskieten die zich in de vochtige omstandigheden voortplanten, en beschermen op die manier de mens voor malaria.

6 75. Een uitzonderlijke wolk boven de vulkaan Fuji.

86. IJs dat besmet is met de bacterie Pseudomonas Syrinae.

97. Het Noorderlicht.

108. “Een rivier in een rivier” – het schiereiland Yucatan.

11 129. Oplichtend plankton dat op een blauw tapijt lijkt.

13bron : imgur.com

5 toepassingen van aluminiumfolie waar je geen idee van had. De laatste truc is de beste!
Op dagelijkse basis gebruiken we aluminiumfolie meestal als verpakking van levensmiddelen. Echter, er zijn verschillende opties over hoe je het elke dag kunt gebruiken.   Ben je benieuwd hoe je het anders kan gebruiken? Bekijk de video hieronder27 voorbeelden van waarom het belangrijk is om na te denken over wat je doet.
Als je iets wilt ontwerpen, is het belangrijk om te weten wat je gaat doen. Mensen betalen veel geld voor de zekerheid dat het project goed zal worden uitgevoerd, en niet in iets belachelijks zal veranderen. Van tijd tot tijd gebeuren er fouten, maar

Een voorbijganger zag dat er iets uit een grote pijp stak. Gelukkig besloot hij het te controleren!
Een arme kat kwam ongelukkig vast te zitten in een grote metalen pijp, en kon er niet meer uit komen. Het zat daar twee dagen lang zonder voedsel of water. Hij was bijna volledig uitgeput. Zijn kopje zat urenlang in de volle zon. Het is zelfs een won

Niks was in staat om het leven te redden van de pasgeboren. Het was een mirakel wat er gebeurden.
Karen was extreem blij toen ze wist dat ze voor de tweede keer zwanger was! Ze was al moeder van de driejarige Michael, die niet kon wachten om een zusje te krijgen. Hij was erg blij. Elke dag de buik knuffelen moeder en zus zong zijn favoriete lied.