De glimlach op de gezichten van deze meisjes als ze hun vader zien, is onbetaalbaar!

Er bestaat een speciale band tussen vaders en dochters, tussen moeders en zoons. Het opvoeden van een kind is voor ouders een grote uitdaging, en een dochter opvoeden is voor elke vader een uitdaging. Niemand weet waarom, maar zo is het is al tijden. Veel jonge mannen weten het nog niet, maar ook zij zullen bezwijken voor de charmes van het kind, dat papa’s kleine meid zal worden.

Waarschijnlijk gaat het zo omdat zij de eerste mannen in hun leven zijn en niemand anders heeft zo’n invloed op hun opvoeding. Gebaseerd op wat de moeder van deze tweelingen op kon nemen, kun je zien hoe sterk de band is tussen papa en zijn kleine meisjes.Elke keer dat papa in de deuropening verschijnt, lichten hun kleine gezichtjes op met een glimlach, die de hele planeet zou kunnen verlichten. Dit is hoe de echte band tussen vaders en dochters eruit ziet op basis van onvoorwaardelijke liefde.

miniaturka2De glimlach van deze twee kleine jonge dames zegt alles.

 Bekijk de video, die vastlegt hoeveel geluk de aanwezigheid van een vader kan geven. Als deze video een glimlach op jouw gezicht deed verschijnen, deel hem dan met je vrienden.

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Een vader weigerde te betalen voor het huwelijk van zijn dochter. Toen ik erachter kwam waarom, was ik het met hem eens!
Gezinnen vallen wel vaker uit elkaar en beginnen ergens anders opnieuw. Sommige ouders hechten aan hun verantwoordelijkheden en proberen het toch, zodat hun kinderen alles krijgen wat ze nodig hebben. Anderen lopen weg voor hun verantwoordelijkheid eZe gingen op een boottour… En verwachtten niet dat ze zoiets in het water zouden vinden!
Tom Satre heeft al veel zeedieren gezien, maar dit exemplaar had hij zeker niet verwacht… Tom en zijn familie waren op ongeveer 1,2 km van de kust af, toen ze herten zagen zwemmen in de richting van de boot. Zonder na te denken pakte hij een la

Grote Bange Ogen Kijken Soms In Wat Vreemde Plaatsen. Maak Kennis Met Enkele Van Onze Meest Bizarre Fobieën.
Angst is een van de lastigste gevoelens die ons bijna elke dag vergezellen. We zijn bang voor slangen, spinnen, artsen, of een plotselinge stijging in koers van de frank. Soms kan de bron van onze angsten en fobieën een beetje… tactloos zijn.

Toen ze vanachter de muur een luide schreeuw hoorde, belde ze de politie. Wat die ontdekte zal ook jou iets doen!
Het is soms erg moeilijk te zeggen waarom we zo weinig tijd doorbrengen met onze dierbaren. Pas wanneer ze er niet meer zijn gaan we de kennis van onze opa of het koken van onze oma waarderen. Maar dan is het te laat. Vorige week werd de politie in A