Deze kerel reed meer dan 200 000 km binnen 600 dagen. Je moet zijn reisfilmpje zien. Het is echt waard om te zien!

Alex Chacon nam een camera mee tijdens zijn reis op een motorfiets.

Deze camera heeft een 360 graden draaifunctie die maakt dat men alles kan opnemen wat rond de fotograferende persoon zich bevindt.

 

Bron: Alex Chacon

Bez nazwy 1
Deze oude man heeft bijna 400 slachtoffers gered van een poging tot zelfdoding door hen een simpele vraag te stellen. Zijn resultaten zijn een groot succes!
Zuid-Wales in Australië is een erg mooie en pittoreske omgeving. Helaas heeft het ook een schaduwzijde. In Zuid-Wales bevindt zich The Gap en dat is een favoriete plek voor mensen met plannen voor zelfdoding. Mensen storten zich er om verschillendeDit varken is bekender dan alle dansers op YouTube!
Wanneer er een nieuwe hit van een bekende zanger is, loopt het aantal views van zo’n hit in de miljoenen. Zo’n treffer is meestal gebaseerd op een nietszeggende, korte tekst die wordt aangevuld met een videoclip. Dat voorkomt echter niet dat zo

Een jongen zag iets in het meer… niemand die zo’n ontdekking had verwacht
De Tweede Wereldoorlog was het bloedigste gewapende conflict ooit in Europa. Er worden tegenwoordig nog steeds overblijfselen gevonden die uit deze periode dateren, wat herinnert aan de omvang en reikwijdte van het conflict. Een jongen uit Estland wa

De kleine gaat het zwembad in
Wat een slimmerik…. Kijk zelf :). Als je lacht, deel deze film dan met je vrienden! :)