Iedereen die wel eens op z’n nagels bijt, moet deze feiten kennen! Dit is geen grap, maar een serieus probleem!

Nagelbijten lijkt een triviaal probleem te zijn, maar het blijkt onaangename gevolgen voor de gezondheid te kunnen hebben. Er wordt geschat dat één op de vier tiener worstelt met deze vervelende gewoonte. Dat is voor ouders een serieus teken dat er iets in het leven van het kind verstoord is.
Het blijkt dat vooral mensen die gespannen zijn en emotionele problemen hebben op hun nagels bijten. Onychophagia komt bij kinderen en adolescenten vaker voor dan bij volwassenen. Behalve onaangenaam uitziende nagels, veroorzaakt nagelbijten ook een teveel aan speeksel, bacteriële infecties en zelfs scheefstaande tanden. Kijk welke consequenties deze nogal gevaarlijke gewoonte nog meer heeft!

1. Ziektekiemen

Er zit een groot aantal microben op de handen. Of we deurknoppen aanraken, gebruik maken van het toilet of gewoon op openbare plaatsen zijn, we krijgen miljoenen bacteriën op onze huid. Zelfs als je je handen goed wast, zullen er nog steeds enorme hoeveelheden bacteriën en schimmels onder de nagels zitten. Wanneer we een vinger aan onze lippen brengen, komen ze direct bij ons binnen.
1


2. E. coli en Salmonella bacteriën

In 2007 deden Turkse wetenschappers een experiment bij een groep van 59 mensen om te onderzoeken welke gevolgen nagelbijten heeft op het naar de mond brengen van bacteriën. Van de patiënten had 76% last van braken en diarree die werd veroorzaakt door een bacteriële infectie!

2


3. Microscopische scheurtjes in het glazuur

De tanden van mensen die vaak op hun nagels bijten, zijn meer vatbaar voor tandbederf!

3bron : mostextremenews.com

Marine soldaat gered en omhelsden de kleine beestjes. Zie wat er uit kwam!
KToen de marine soldaat, vier kleine konijntje zag, dichtbij de dode moeder, wist hij direct wat hij moest doen. Er ontwaakte in hem een held, dus de man nam de konijntjes naar de basis.   Voor maanden vele uren wijdde hij een kans om te leven hazenNiet meer dan 3% van de mensen kan in minder dan 5 seconden op deze foto een paard ontdekken. Kun jij het ook?
Het waarnemingsvermogen is een bijzonder nuttig zintuig. Hiermee kun je de situatie snel beoordelen, wat er voor zorgt dat je belangrijke kansen niet laat glippen en een voorsprong behoudt. De mogelijkheid om iets snel op te merken kan worden geperfe

Deze uiterst charmante munchkin katten veroveren de wereld!
Katten van het Munchkin ras zijn een aparte soort. De mutatie die is opgetreden, is er de oorzaak van dat het ras extreem korte poten heeft. En nog belangrijker, ze merken het zelf helemaal niet en doen net als de gewone standaard katten. Eigenaren b

Dit zijn de gezondste chips ter wereld. Ze smaken heerlijk, en zelfs een kind zou ze kunnen maken!
Chips zijn een van de meest gekozen snacks. We nemen ze tijdens het kijken naar een film, gezellig met vrienden of tijdens de schoolpauze. Ze zijn lekker, gemakkelijk verkrijgbaar, en als we er één nemen, hebben we het gevoel dat we een hele zak op