Kijk deze mooie taart eens! Denk je dat hij heel makkelijk te maken is? Wij laten je een eenvoudig recept zien!

Iedere keer dat we iets zien dat zo mooi gebakken is, vragen we ons af hoe het zelfs maar mogelijk is dat het gemaakt werd. Wij zijn ervan overtuigd dat de cake werd gemaakt door een professionele banketbakker, en dat het enorm moeilijk is om te maken. Maar soms is een simpele trucje genoeg om een gewone cake te veranderen in een kleurrijk mozaïek, dat net zo lekker zal zijn als het eruit ziet.
In dit geval ligt het geheim in de juiste overlappende lagen. Je moet het deeg in 3 stukken verdelen en spiralen op elk ervan vormen, zodat ze er na het snijden uit zullen zien als vlekken van een cheetah.

44Regenboogkleuren worden natuurlijk gevormd door het gebruik van kleurstoffen voor levensmiddelen, die bij de meeste supermarkten voor weinig geld kunnen worden gekocht.

tort-gepard


Bekijk om het werk te vergemakkelijken eens naar deze handige videotutorial.

Op de volgende pagina vind je een recept voor de vanillecake die in het recept werd gebruikt.bron : Cookies Cupcakes and Cardio

Een man liep langs en dacht dat het gewoon een hoop afval was. Toen hij wat beter keek zag hij iets bewegen…
Er wordt geschat dat er maar liefst vijf keer meer dakloze dieren zijn dan daklozen. Waarschijnlijk zal niemand verrast zijn bij het zien van een hond die over straat loopt. Het merendeel werd weggedaan omdat de eigenaar er genoeg van had of zij beslGeloof het of niet, maar deze foto’s zijn 100 jaar oud en ze zijn niet bewerkt in Photoshop! Kijk zelf maar!
Wanneer je naar foto’s op het internet kijkt en ze zien er geweldig mooi uit, dan zijn zij vast en zeker bewerkt. De hoeveelheid software voor beeldbewerking wordt steeds groter, omdat we graag iets trimmen, of groter maken voor een beter effec

Deze fotograaf zag iets op de muur van het gebouw. Je raad nooit wat dat is….. WAUW!
Fotograaf Paolo Seimandi bracht een bezoek aan Nationaal Park Gran Paradiso, Noord-Italië, toen zijn aandacht getrokken werd door iets vreemds. Kijk goed, en probeer te raden zonder verder te kijken, wat Seimandi zag.

Dit is wat jij zal zien in een moment, het zal je verassen! Maak je maar geen zorgen, het is geen kudde sprinkhanen!
De meeste mensen houden niet zo van de herfst. Deze dagen zijn vaak kort, koud en erg somber… In deze tijd van het jaar, kunnen wij getuigen zijn van een bijzonder fenomeen! Wie dit voor het eerst ziet, zal dit voor zijn hele leven blijven heri