Ze deed klimop in de sokken en deed ze in de wasmachine. Toen ze de was eruit haalde, was ze verbaasd dat deze onopvallend plant zulke eigenschappen heeft!Hoe dat moet?

Neem een paar takken klimop en trek de bladeren los. Scheur ze in stukken en doe ze in een sok of een waszakje. Gebruik per keer een handvol klimop. Als je met extreem moeilijke vlekken te maken hebt, voeg er dan wat azijn of zuiveringszout aan toe.

hedera-helix4Waarschuwing!
Gebruik geen jonge, heldergroene bladeren. De oudere, donkere bladeren zijn het beste omdat ze beter reinigende eigenschappen hebben.

hedera-helix2

hedera-helix5bron : genialetricks.de

Twee jaar na de dood van zijn vrouw luisterde hij naar haar emotionele boodschap. Die was ook voor zijn huidige partner bestemd.
David was erg ontroerd door wat hij hoorde. Het was een bijzondere ervaring die hij de rest van zijn leven niet meer zal vergeten. Sponsors hadden al snel het geld bij elkaar en Brenda’s wensen werden gefinancierd. Het is mooi dat alles gebeurdEen dozijn handige trucs die elke ouder moet kennen. Nummer 10 is de beste!
5. Om zo’n hangmat te maken, heb je een groot laken en een stevige tafel nodig. 6. Verander een oud bed in een bureau. Je kind zal het geweldig vinden. 7. Verander een DVD-hoesje in een interessante etui voor potloden en pennen. 8. Een plastic schu

Hoewel deze vijfling gezond geboren werd, verraste hun goede conditie de artsen! Kijk maar waarom!
Het echtpaar besloot later om het nogmaals te proberen. En deze keer bleek dat ze de ouders van een vijfling zouden worden. Opgewonden begonnen ze het huis voor te bereiden op de komst van de baby’s. Danielle was de eerste vrouw in de Verenigde

Zij voegden een paar druppels van slangengif om een schotel met menselijk bloed. Ik kreeg de rillingen, toen ik zag hoe het experiment bleek!
Dit is wat je krijgt. Het bloed verandert in een dikke gelei. Het zien ervan geeft stof tot nadenken, en laat zien hoe gevaarlijk deze slangen zijn. Gelukkig komt deze soort niet in Polen voor! Bekijk de video waarop het experiment te zien is. Ik had