Hij vroeg zijn vrouw om al zijn spaargeld samen met hem te begraven. De vrouw deed wat haar gezegd werd… Wat er later gebeurde, deed me huilen van het lachen!

Een man hield zoveel van geld dat hij na zijn dood begraven wilde worden met al zijn spaargeld. Hij werkte zijn hele leven hard en spaarde al zijn geld op. Hij verdiende veel, maar wilde zijn bezittingen niet met iedereen delen. Hij zei dat zijn inkomsten van hem waren en dat niemand daar recht op had.

De man hield meer van materiële dingen dan van mensen. Voor zijn dood zei hij tegen zijn vrouw: “Als ik sterf, wil ik dat je al mijn geld in mijn doodskist doet.” De vrouw beloofd dat ze haar woord zou houden.


1


Toen de dag van de begrafenis kwam, ging de weduwe naar het lichaam en stopte een klein doosje in de zak van de overledene. Haar beste vriend vertelde haar:

“Ik hoop dat je niet zo dom bent om te doen wat hij vroeg. Je stopt toch zeker niet al het geld dat die vrek in zijn leven gespaard heeft daarin?”

2De weduwe antwoordde rustig: “Ik ben een christen en ik mag niet liegen. Ik deed wat ik hem beloofde dat ik zou doen.”

3bron : boredomtherapy.com

Hou Je Van Illusies? Dan Zal Het Werk Van Deze Kunstenares Je Zeker Aanspreken. Kijk Wat Dit Meisje Allemaal Kan!
Hikaru Cho schildert vooral voedsel dat zo realistisch geschilderd is dat je het wilt proeven. Maar dat is niet alles. Zij kan ook op het menselijk lichaam zulke geweldig illusies schilderen dat je je eigen ogen niet zou geloven, en de hersenen hun bJe Weet Niet Hoe Je Droombruiloft Moet Financieren? Soms Heb Je Alleen Maar Een Passende Naam Nodig!
Een populaire achternaam helpt veel in het dagelijks leven. Het kan leiden tot nieuwe carrièremogelijkheden, politieke perspectieven of een aantal onverwachte cadeaus opleveren.   Een Amerikaans echtpaar was er direct van overtuigd. Luister naar he

Deze leeuw laat jou lachen totdat je tranen krijgt!
Deze krachtige “Koning van de Savanna” ziet er niet uit als een sterke jongen als je je gedraagt als een noodle! Ontmoet Hercules, een ongebruikelijke Afrikaanse leeuw.   Hercules is door een vrouw uit Manhattan genomen als een huisd

Koop jij wel eens kleren en doet ze dan direct aan? Als je dit gelezen hebt zullen je deze gewoonte wel veranderen!
Iets nieuws kopen is voor ons altijd een plezier, vooral als het om nieuwe dingen of kleding gaat. Vooral vrouwen hebben dat, wanneer zij een nieuw shirt, broek of andere kleding kopen kunnen ze niet wachten om het te laten zien. Meestal doen ze de k