Hij vroeg zijn vrouw om al zijn spaargeld samen met hem te begraven. De vrouw deed wat haar gezegd werd… Wat er later gebeurde, deed me huilen van het lachen!

Een man hield zoveel van geld dat hij na zijn dood begraven wilde worden met al zijn spaargeld. Hij werkte zijn hele leven hard en spaarde al zijn geld op. Hij verdiende veel, maar wilde zijn bezittingen niet met iedereen delen. Hij zei dat zijn inkomsten van hem waren en dat niemand daar recht op had.

De man hield meer van materiële dingen dan van mensen. Voor zijn dood zei hij tegen zijn vrouw: “Als ik sterf, wil ik dat je al mijn geld in mijn doodskist doet.” De vrouw beloofd dat ze haar woord zou houden.


1


Toen de dag van de begrafenis kwam, ging de weduwe naar het lichaam en stopte een klein doosje in de zak van de overledene. Haar beste vriend vertelde haar:

“Ik hoop dat je niet zo dom bent om te doen wat hij vroeg. Je stopt toch zeker niet al het geld dat die vrek in zijn leven gespaard heeft daarin?”

2De weduwe antwoordde rustig: “Ik ben een christen en ik mag niet liegen. Ik deed wat ik hem beloofde dat ik zou doen.”

3bron : boredomtherapy.com

Sterren die er net zo uit zien als hun beroemde ouders!
Talent is blijkbaar erfelijk. Misschien is dat de reden waarom zoveel kinderen van beroemde ouders voor een soortgelijke carrière kiezen. Soms slagen ze er door het veranderen van hun achternamen in om hun zelfbeeld op te bouwen en anders staan ze bOp Het Eerste Gezicht Lijkt Het Stom… Maar Er Zit Logica In Deze Waanzin!
Soms is iets dat op het eerste gezicht gek lijkt een slimme en eenvoudige oplossing voor het probleem. We kunnen lachen, maar we weten dat noodzaak de moeder is van alle uitvindingen! Bekijk de oplossingen die op je lachspieren werken, maar ze blijke

Een oudere man poseerde voor foto’s met zijn 12-jarige vrouw. Voorbijgangers konden hun emotionele reacties niet bedwingen!
De YouTuber Coby Persin is een wereldberoemd provocateur. Maar bij zijn experimenten heeft hij wel altijd een specifiek doel in het achterhoofd. Hij wil de reacties van mensen op ongewone situaties laten zien, en de aandacht vestigen op de echt belan

Toen hij zijn hond op zee verloor, wist hij zeker dat hij haar nooit meer terug zou zien. Maar na vijf weken…
Honden doen vrijwel alle activiteiten samen met mensen. Ze vinden het heerlijk om met hun eigenaar te zijn en samen met hen de wereld te verkennen. Soms betalen ze een enorme prijs voor hun nieuwsgierigheid. Luna, een 18 maanden oude hond die haar ba