Heb je je ooit afgevraagd wat die gekleurde strepen op de tandpasta betekenen? Nee? Dat zou je wel moeten! Het is heel belangrijk informatie!

De meest gebruikelijke manier om halfvloeibare cosmetische en hygiënische stoffen te verpakken is in een tube. We kunnen tandpasta, handcreme, lotions, enz. in tubes kopen. We hebben vaak de neiging meer aandacht aan het interessante uiterlijk te besteden dan aan welke ingrediënten er in zitten. We zouden vooral meer moeten letten op de gekleurde strepen die op de zijkant van de tubes staan.

Ze kunnen ons veel vertellen over waar het van gemaakt is zonder onnodig de ingrediënten te moeten controleren. Het is niet anders dan een ISO-kwaliteitscertificaat dat door de Europese Unie wordt gebruikt voor onze veiligheid. Wanneer we naar de winkel gaan, zouden we het product met een groene streep moeten nemen.


De groene opdruk geeft aan dat de tandpasta werd geproduceerd zonder gebruik van chemicaliën, fluoride, of aspartaam. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten!

De kleur zwart vertelt ons dat het is gemaakt van voornamelijk chemische ingrediënten. Van parabenen tot formaline en dergelijke. De slechtste van de parabenen zijn ethylparabeen, benzylparabeen, Methylparbeen, isopropylparabeen, Propylparabeen en butylparabeen.

Een rode streep betekent dat de pasta chemische toevoegingen bevat, zoals bicarbonaat, parabenen, paraffine of aluminium.

Een blauwe streep betekent dat het product ingrediënten bevat die deels natuurlijk en deels chemisch zijn.

11

7 8

Pagina 1 van 1


bron : wittyfeed.com

Het sterkste zelfgemaakte antibioticum. Het doodt een infectie in het lichaam in maar een paar dagen!
Het recept voor deze “elixir” dateert vermoedelijk al uit de Middeleeuwen, de tijd waarin mensen aan allerlei ziekten en epidemieën leden en stierven. Men zocht naar verschillende manieren om het lichaam te immuniseren en naar een univerHeb je een zware dag gehad? Zorg ervoor dat je deze video bekijkt! Lachen gegarandeerd!
Deze kinderen weten wat leuk is, en hun capriolen laten je lachen als gekken. Geloof je me niet? Nog eventjes, dan kun je er op de moeilijke manier achter komen!

Hij wist dat zijn vrouw hem bedroog. Hij zocht geen ruzie, maar organiseerde in plaats daarvan een surpriseparty. Dat zal ze voor de rest van haar leven niet meer vergeten!
Bedrog is op den duur moeilijk te verbergen. Ontrouwe partners die opgetogen zijn over hun nieuwe relatie maken vaak fouten en laten dingen merken. Het plotseling veranderen van hun uiterlijk, vaak telefoontjes krijgen, onduidelijke uitgaven en vaker

Een meisje liep naar een hondenkooi en zag iets dat geen van de volwassenen had o-gemerkt!
De ogen van een leuke vrouwtjeshond keken elke dag hoopvol naar de mensen die langs haar kooi liepen, maar iedereen liep door, zonder aandacht voor haar lot. Ze kon niet wachten op de dag dat ze eindelijk haar eigen thuis en gezin zou vinden. Het was