Heb je je ooit afgevraagd wat die gekleurde strepen op de tandpasta betekenen? Nee? Dat zou je wel moeten! Het is heel belangrijk informatie!

De meest gebruikelijke manier om halfvloeibare cosmetische en hygiënische stoffen te verpakken is in een tube. We kunnen tandpasta, handcreme, lotions, enz. in tubes kopen. We hebben vaak de neiging meer aandacht aan het interessante uiterlijk te besteden dan aan welke ingrediënten er in zitten. We zouden vooral meer moeten letten op de gekleurde strepen die op de zijkant van de tubes staan.

Ze kunnen ons veel vertellen over waar het van gemaakt is zonder onnodig de ingrediënten te moeten controleren. Het is niet anders dan een ISO-kwaliteitscertificaat dat door de Europese Unie wordt gebruikt voor onze veiligheid. Wanneer we naar de winkel gaan, zouden we het product met een groene streep moeten nemen.


De groene opdruk geeft aan dat de tandpasta werd geproduceerd zonder gebruik van chemicaliën, fluoride, of aspartaam. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten!

De kleur zwart vertelt ons dat het is gemaakt van voornamelijk chemische ingrediënten. Van parabenen tot formaline en dergelijke. De slechtste van de parabenen zijn ethylparabeen, benzylparabeen, Methylparbeen, isopropylparabeen, Propylparabeen en butylparabeen.

Een rode streep betekent dat de pasta chemische toevoegingen bevat, zoals bicarbonaat, parabenen, paraffine of aluminium.

Een blauwe streep betekent dat het product ingrediënten bevat die deels natuurlijk en deels chemisch zijn.

11

7 8

Pagina 1 van 1


bron : wittyfeed.com

Een dakloze hond meegenomen! Bekijk hier het hele verhaal!
Deze dakloze had alleen ding wat hij wou: een hond genaamd Handover. Ik spendeer de tijd altijd samen, de eigenaar nam de hond altijd mee, om iets te eten te komen, zelfs als hijzelf uithongerde. Op een dag was de hond naar hem gebracht. Iedereen wisGebruik je de telefoon met de oplader aangesloten? Met die gewoonte kun je maar beter stoppen.
Jackie Fedro is een gelukkige moeder van vier kinderen. Samen met haar familie woont ze in Chicago. Haar 13-jarige dochter Gabbie droomde ervan voor Kerstmis de telefoon te krijgen die ze altijd al had gewild. En zo gebeurde het ook. De ouders gaven

Een vernielde trouwring en geen kans dat hij gerepareerd kon worden. Maar deze juwelier gaf niet op. Zie de gevolgen van zijn werk!
Voor de meeste mensen is een trouwring een symbool dat echtgenoten verbindt. Voor degenen die er een dragen, wordt het een teken van volwassenheid en hun bereidheid om samen door het leven te gaan. En er is niets erger dan de vernieling of het verlie

Een dove jongen gaat voor de eerste keer naar een gewone school, en had beslist niet verwacht wat hij daar zou vinden.
Een zesjarige jongen uit Sarajevo, Zejd Ćoralić, werd volledig doof geboren. Vorig jaar besloot zijn moeder om hem naar een school te sturen waar alleen kinderen zitten die kunnen horen. De kleuter was niet zo blij, omdat hij niet met zijn klasgeno