Heb je je ooit afgevraagd wat die gekleurde strepen op de tandpasta betekenen? Nee? Dat zou je wel moeten! Het is heel belangrijk informatie!

De meest gebruikelijke manier om halfvloeibare cosmetische en hygiënische stoffen te verpakken is in een tube. We kunnen tandpasta, handcreme, lotions, enz. in tubes kopen. We hebben vaak de neiging meer aandacht aan het interessante uiterlijk te besteden dan aan welke ingrediënten er in zitten. We zouden vooral meer moeten letten op de gekleurde strepen die op de zijkant van de tubes staan.

Ze kunnen ons veel vertellen over waar het van gemaakt is zonder onnodig de ingrediënten te moeten controleren. Het is niet anders dan een ISO-kwaliteitscertificaat dat door de Europese Unie wordt gebruikt voor onze veiligheid. Wanneer we naar de winkel gaan, zouden we het product met een groene streep moeten nemen.


De groene opdruk geeft aan dat de tandpasta werd geproduceerd zonder gebruik van chemicaliën, fluoride, of aspartaam. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten!

De kleur zwart vertelt ons dat het is gemaakt van voornamelijk chemische ingrediënten. Van parabenen tot formaline en dergelijke. De slechtste van de parabenen zijn ethylparabeen, benzylparabeen, Methylparbeen, isopropylparabeen, Propylparabeen en butylparabeen.

Een rode streep betekent dat de pasta chemische toevoegingen bevat, zoals bicarbonaat, parabenen, paraffine of aluminium.

Een blauwe streep betekent dat het product ingrediënten bevat die deels natuurlijk en deels chemisch zijn.

11

7 8

Pagina 1 van 1


bron : wittyfeed.com

3 tekens van de dierenriem die de beste echtgenotes opleveren. Kijk met wie je moet trouwen en of je tot een kleine groep volmaakte mensen behoort
Tekens van de dierenriem kunnen veel vertellen over de persoon waar je de rest van je leven mee zult doorbrengen. Natuurlijk moet je er niet blindelings in geloven, maar gebruik ze in plaats daarvan als tips bij het kiezen van de ware. Bij het beslisEen meisje werd zonder benen geboren, en haar moeder liet haar op straat achter. Je zult niet geloven wie ze nu is! Ze verdient tegenwoordig $1000 per dag.
Kanya Sesser werd door haar moeder direct na de geboorte achtergelaten. Ze werd bij de deur van een tempel neergelegd in de hoop dat iemand medelijden zou krijgen en een meisje zonder benen zou adopteren. Niet al te lang daarna werd de kleine Kanya m

Tijden het wandelen begon haar hond in de sneeuw te graven. Na een tijdje zag ze wat de hond had geroken!
Onze viervoetige vrienden houden van lange wandelingen. Hoewel de eigenaren niet altijd zin hebben om te gaan wandelen, is het moeilijk om nee te zeggen tegen de arme hond. Dus pakken ze de riem en gaan naar buiten, zelfs als het slecht weer is. Met

Dit Is Niet Zomaar Een Hond! Dit Huisdier Heeft Een Geweldig Hobby! Kijk Eens Hoe Het Zijn Meester Helpt!
Lemon – een schnauzer die in de buurt van Omsk in Rusland woont, helpt elke dag zijn meester bij het werken op de boerderij! Zijn taken zijn niet gemakkelijk, maar het dappere hondje voert ze heel goed uit. Het is moeilijk te geloven wat hij do