Heb je je ooit afgevraagd wat die gekleurde strepen op de tandpasta betekenen? Nee? Dat zou je wel moeten! Het is heel belangrijk informatie!

De meest gebruikelijke manier om halfvloeibare cosmetische en hygiënische stoffen te verpakken is in een tube. We kunnen tandpasta, handcreme, lotions, enz. in tubes kopen. We hebben vaak de neiging meer aandacht aan het interessante uiterlijk te besteden dan aan welke ingrediënten er in zitten. We zouden vooral meer moeten letten op de gekleurde strepen die op de zijkant van de tubes staan.

Ze kunnen ons veel vertellen over waar het van gemaakt is zonder onnodig de ingrediënten te moeten controleren. Het is niet anders dan een ISO-kwaliteitscertificaat dat door de Europese Unie wordt gebruikt voor onze veiligheid. Wanneer we naar de winkel gaan, zouden we het product met een groene streep moeten nemen.


De groene opdruk geeft aan dat de tandpasta werd geproduceerd zonder gebruik van chemicaliën, fluoride, of aspartaam. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten!

De kleur zwart vertelt ons dat het is gemaakt van voornamelijk chemische ingrediënten. Van parabenen tot formaline en dergelijke. De slechtste van de parabenen zijn ethylparabeen, benzylparabeen, Methylparbeen, isopropylparabeen, Propylparabeen en butylparabeen.

Een rode streep betekent dat de pasta chemische toevoegingen bevat, zoals bicarbonaat, parabenen, paraffine of aluminium.

Een blauwe streep betekent dat het product ingrediënten bevat die deels natuurlijk en deels chemisch zijn.

11

7 8

Pagina 1 van 1


bron : wittyfeed.com

Facebook Comment
Na de bevalling deed een moeder haar pasgeborene in een afvalbak. Toen ik erachter kwam wie het had geadopteerd, was ik tot tranen toe geroerd…
8 jaar geleden was een dakloze man uit China in de afvalbakken op zoek naar flessen om te verkopen. Plotseling hoorde hij een verontrustend geluid uit een van de bakken komen. Hij zag dat bovenop het afval een pasgeboren kind lag met een kaartje erbiDe vader van een 6-jarige meisje kreeg een tatoeage, zodat ze zich niet anders zou voelen!
Het is pijnlijk voor ouders als hun kinderen aan een ziekte lijden. In Nieuw-Zeeland besloot Alistair Campbell om een stap extra te doen om zijn dochter te helpen. Dus om haar beter te laten voelen over haar cochleaire implantaat, kreeg hij er een op

Heb je een probleem met snel vermenigvuldigen? Deze eenvoudige methode kan nuttig zijn, niet alleen maar voor een quiz!
Zelfs de meest fervente tegenstanders van wiskunde moeten toegeven dat het nuttig kan zijn in het dagelijks leven. Het gaat natuurlijk niet over integralen en ontleden, maar over elementaire wiskundige bewerkingen zoals optellen, aftrekken, vermenigv

Twee Allerbeste Vrienden In De Wereld. Ze Zijn Zo Schattig Dat Je Niet Kunt Stoppen Met Glimlachen
Elk kind droomt ervan om een of ander dier, kat, hond of zelfs een hamster te hebben. Soms mogen kinderen als resultaat van allergieën of andere redenen alleen maar opgezette huisdieren hebben. Deze kleine 2-jarige Libby is heel erg gelukkig. Ze hee