Heb je je ooit afgevraagd wat die gekleurde strepen op de tandpasta betekenen? Nee? Dat zou je wel moeten! Het is heel belangrijk informatie!

De meest gebruikelijke manier om halfvloeibare cosmetische en hygiënische stoffen te verpakken is in een tube. We kunnen tandpasta, handcreme, lotions, enz. in tubes kopen. We hebben vaak de neiging meer aandacht aan het interessante uiterlijk te besteden dan aan welke ingrediënten er in zitten. We zouden vooral meer moeten letten op de gekleurde strepen die op de zijkant van de tubes staan.

Ze kunnen ons veel vertellen over waar het van gemaakt is zonder onnodig de ingrediënten te moeten controleren. Het is niet anders dan een ISO-kwaliteitscertificaat dat door de Europese Unie wordt gebruikt voor onze veiligheid. Wanneer we naar de winkel gaan, zouden we het product met een groene streep moeten nemen.


De groene opdruk geeft aan dat de tandpasta werd geproduceerd zonder gebruik van chemicaliën, fluoride, of aspartaam. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten!

De kleur zwart vertelt ons dat het is gemaakt van voornamelijk chemische ingrediënten. Van parabenen tot formaline en dergelijke. De slechtste van de parabenen zijn ethylparabeen, benzylparabeen, Methylparbeen, isopropylparabeen, Propylparabeen en butylparabeen.

Een rode streep betekent dat de pasta chemische toevoegingen bevat, zoals bicarbonaat, parabenen, paraffine of aluminium.

Een blauwe streep betekent dat het product ingrediënten bevat die deels natuurlijk en deels chemisch zijn.

11

7 8

Pagina 1 van 1


bron : wittyfeed.com

Dit Kleine Huis Ziet Er Op Het Eerste Gezicht Vreemd Uit. Maar Wacht Maar Tot Je Het Van Binnen Ziet… WOW!
Het heeft 484 vierkante meter bruikbaar vloeroppervlakte en alles wat je verder nodig hebt: keuken, open haard, badkamer met douche, een tafel in de eetkamer, slaapkamer. Het huis biedt plaats aan acht mensen. Het is het hele jaar door te huur. Het iNa het sterven van deze mysterieuze vrouw liet een briefje achter! De code was eindelijk gekraakt, de rest wacht nog op een oplossing! Je kan dus gewoon slagen!?
Toen Janna Holm om sterven kwam te liggen door kanker, verloor zij de mogelijkheid om te praten. Notities lijken net op een willekeurige letter van het alfabet. De waarheid was eigenlijk anders! De vrouw liet een ongecodeerde code achter! Ze kwam te

Een 90-jarige vrouw weigerde een kankerbehandeling, en besloot in plaats daarvan iets bijzonders te gaan doen!
Een negentigjarige vrouw besloot zich niet aan de ziekte over te geven, weigerde tegen het advies van de artsen een behandeling en benutte de tijd die ze nog over had. Ze vertrok voor een reis door verschillende staten en is van plan om nog vele plaa

Een gigantische olifant die in IJsland uit de oceaan komt. Je moet dit gezien hebben!
Waarschijnlijk hoeft niemand eraan herinnerd te worden dat onze planeet mooi en vol diversiteit zit. Haar schoonheid kan bijna elke dag worden gezien in de vorm van schilderachtige landschappen, prachtige zonsondergangen, of originele planten- en die