Dit kleintje werd van de straat gehaald. Ze hadden niet verwacht dat het zou uitgroeien tot zoiets!

Hoewel een volwassen kat wel kans heeft om alleen op straat en zonder verzorging te overleven, is dat voor zo’n klein katje niet mogelijk. De natuur is daar ongevoelig voor. Daarom zorgen zoogdieren zo’n lange tijd voor hun jongen. Wat katten deden voordat mensen ervoor begonnen te zorgen… dat is moeilijk te zeggen, maar het is vast niet prettig.

Een gezin uit Florida zag hem aan de kant van de weg, op sterven na dood. Ziek en hongerig, en zonder iemand om voor hem te zorgen, had hij maar weinig kans om te overleven.Het gezin liet hem niet alleen achter en begon voor de kitten te zorgen. Ze gaven hem de beste verzorging, en hij begon al snel weer beter te worden.

 kot

Ze brachten de kitten ook naar de dierenarts, die met zijn behandeling begon. Hij werd Sir Silas genoemd, omdat hij al snel begon te herstellen en de magere kitten veranderde in een zachte pluizenbol.

kot2bron : hefty.co

Facebook Comment
Een Hondenvriend Zal Altijd Van Je Houden, Maakt Niet Uit Hoeveel Geld Je Hebt…
Een hond met zijn eigenaar zorgt voor een soort vriendschappelijke relatie. Toewijding, loyaliteit en liefde van begin tot eind. Samen met zijn baasje – in voor- en tegenspoed. In tegenstelling tot mensen zullen honden iemand niet verlaten omdaHet Was Een Eenvoudige Wandeling Langs Het Strand… Hij Had Niet Verwacht Getuige Te Zijn Van Een Doorbraak In De Kennis Over De Lynx!
Onze huiskatten houden van vis, zowel van ingeblikte tonijn als rauwe filet. Maar niet alleen huiskatten houden van zulke gerechten. Wilde dieren ook. Het enige verschil is dat de wilde kat zijn diner moet vangen. Zoals onderstaand voorbeeld laat zie

Ze werd wakker in het ziekenhuis en zag dat haar kind was verdwenen! Het is eng wat er met de camera werd opgenomen.
Het dochtertje van Lory Beth Snyder werd opgenomen in het NEA Baptist Memorial Hospital in Jonesboro (Verenigde Staten). De 4 maanden oude Lorelai had zware bloedingen en moest onmiddellijke worden behandeld. Zowel moeder als dochter waren uitgeput e

Laat jij je niet voor de gek houden door optische illusies? Je zult van gedachten veranderen als je erachter komt wat deze foto laten zien!
Optische illusies worden waargenomen als visuele beelden die afwijken van de objectieve realiteit. Sommige optische illusies zijn al jaren geleden verklaard, maar er komen steeds weer nieuwe die je hersenen nog meer verbazen. En hoewel we weten dat o