Dit kleintje werd van de straat gehaald. Ze hadden niet verwacht dat het zou uitgroeien tot zoiets!

Hoewel een volwassen kat wel kans heeft om alleen op straat en zonder verzorging te overleven, is dat voor zo’n klein katje niet mogelijk. De natuur is daar ongevoelig voor. Daarom zorgen zoogdieren zo’n lange tijd voor hun jongen. Wat katten deden voordat mensen ervoor begonnen te zorgen… dat is moeilijk te zeggen, maar het is vast niet prettig.

Een gezin uit Florida zag hem aan de kant van de weg, op sterven na dood. Ziek en hongerig, en zonder iemand om voor hem te zorgen, had hij maar weinig kans om te overleven.Het gezin liet hem niet alleen achter en begon voor de kitten te zorgen. Ze gaven hem de beste verzorging, en hij begon al snel weer beter te worden.

 kot

Ze brachten de kitten ook naar de dierenarts, die met zijn behandeling begon. Hij werd Sir Silas genoemd, omdat hij al snel begon te herstellen en de magere kitten veranderde in een zachte pluizenbol.

kot2bron : hefty.co

Facebook Comment
Hij Hoorde Zacht Geblaf Van Onder De Bumper Van Zijn Auto! Hij Besloot Te Gaan Kijken. Hij Kon Niet Geloven Wat Hij Zag!
Een Chinese chauffeur genaamd Zhang raakte met hoge snelheid een hond. Hij stopte niet om te kijken wat er was gebeurd. Hij dacht dat het dier dood was. Plotseling hoorde hij zwak geblaf. Aanvankelijk wist hij niet waar het vandaan kwam. Hij stopte dEen dozijn handige trucs die elke ouder moet kennen. Nummer 10 is de beste!
Het opvoeden van een kind is een kunst die veel geduld vergt. Niemand is perfect en iedereen zal als ouder wel eens wat fouten maken. Ondanks grote inspanningen lukt het een peuter soms op de zenuwen van zelfs de rustigste ouder te werken. Het is bel

Deze vader vond zijn zoon na 60 jaar! Het lezen hiervan zal je vast tot tranen toe roeren.
Tony Trapani wilde altijd al een baby te hebben, maar het is hem nooit gelukt. Het was zijn grootste verdriet. Toen hij echter 81 was vond hij een brief die zijn leven veranderde! Na de dood van zijn vrouw besloot hij de documenten op te ruimen die h

Hij kwam in een gele jurk op de begrafenis! Als je er achter komt, krijg je er helemaal tranen van…
Kevin Elliot en Barry Delaney waren beste vrienden. Kevin was op een missie in Afhanistan. Voor het vertrek het was in een pact met Barry! Elliot kwam erachter dat hij overlijden in actie, Barry kwam naar de begrafenis in de lelijkste jurk die hij ko