Medische studenten hadden maar weinig aandacht voor hun conciërge. De professor richtte hun aandacht op één feitje en zij begonnen anders naar haar te kijken…Deze vraag zal toch niet meetellen, wel? – vroeg een andere jongeman.

Natuurlijk wel. In je professionele leven ontmoet je verschillende mensen. Iedereen is even belangrijk en verdient respect. Een glimlach en een vriendelijke begroeting kosten immers maar weinig – antwoordde de leraar.

2


De studenten kregen een zeer waardevolle les in nederigheid en zullen deze test de komende tijd vast niet vergeten. Niet alle mensen hebben een goed betaalde en prestigieuze baan. Dat betekent niet dat zij moeten worden onderschat en als minderwaardig worden beschouwd. Vergeet niet, geen enkele baan is te min voor jou!

De vrouw heette Marianna. Helaas wist niemand het.

24978817211_7e95c1cdaa_bbron : heftig.de

De vorm van je neus en je persoonlijkheid. Kijk wat dit deel van je gezicht over je karakter zegt!
3. Haakneus Mensen met zo’n neus zijn over het algemeen creatief en in staat om zich te concentreren op hun doelstellingen. Zij geloven in hun overtuiging en kunnen zich fel verdedigen, ze zijn bereid om offers te brengen, vooral als het om de uitvDeze brandweermannen tijdens hun reddingsactie vonden iets wat ze niet hadden verwacht!
Kijk wat er gebeurde! Als jij de actie van de brandweer interessant vond, deel deze video dan met jouw vrienden!

Heb je iemand met één gelakte nagel gezien en weet je niet wat het betekent? Het is belangrijker dan je denkt!
Elliot raakte betrokken bij het probleem en kwam te weten dat elke vijfde kind ter wereld wordt of werd misbruikt. Meestal is de dader iemand uit de familie, een vriend of een naast familielid. De man startte een campagne met de titel “Geschild

Ze ging naar haar zoon toe en vroeg om een appel. Zijn antwoord maakte haar erg verdrietig…
Dit verhaal gebeurde toen mijn kind bijna 6 jaar werd. Ik merkte dat mijn zoon in de woonkamer op de bank zat en twee grote appels vasthield. Ze waren mooi rood, roken heerlijk en zagen er heel lekker uit. Ik ging naar hem toe en vroeg: “Wil je mam