Ze Redden Het Diertje Toen Het In De Modder Zonk. Daarna Wasten Ze Het… Kijk Eens Wat Ze Uit De Prut Hebben Getrokken!

Het was een gewone dag op de bouwplaats in de buurt van het Londense Canary Wharf. Arbeiders hadden verschillende greppels gemaakt, dus toen ze gejank hoorden, wisten ze waar ze moesten kijken.

Toen ze in één van de diepe gaten keken, zagen ze het worstelende en verdrinkende dier daarbinnen. Over het verhaal van deze charmante peuter die in de problemen was gekomen kun je op de volgende pagina lezen.

De mannen wisten niet wat ze hadden gered, maar ze zorgden onmiddellijk voor het dier. Ze namen hem mee naar het ziekenhuis voor wilde dieren South Essex Wildlife.

1Een van de verpleegkundigen gewaste en voedde het dier. Vanwege de plaats waar hij werd gevonden, kreeg het dier de naam “Muddsey” :).

2De mensen wisten toen nog niet wat voor dier het was, maar de waarheid kwam steeds dichterbij. Het bleek dat Muddsey een schattige kleine vosje was.

3

Ik ben echt blij dat hij op het juiste moment werd gered. Vond je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden op Facebook!:)

Pagina 1 van 1Na het lezen van een bericht aan de halsband van het huisdier was ik sprakeloos…
Op een dag zag ik een hond in mijn tuin rondlopen. Het was een oudere hond, en hij had een halsband om, dus hij had een eigenaar. Hij zag eruit alsof hij goed werd verzorgd. Toen hij me zag, kwam hij naar me toe en liet me hem aaien. Nadat het ijs tuDeze video is door meer dan 8 miljoen mensen bekeken! Kijk zelf maar welke verschrikking door een camera in de kamer van een kind werd opgenomen
Ouders installeren uit zorg voor hun kinderen steeds vaker een camera in hun slaapkamer om te weten wat er met hun kind gebeurt. Ook in de kamer van de enkele maanden oude Connor was zo’n camera aanwezig, en deze opname deed miljoenen mensen vrezen

15 verbazingwekkende feiten over het leven van Elvis Presley. Veel details zullen je zeker verrassen!
Elvis Aaron Presley, algemeen bekend als de “King of Rock and Roll”, was één van de iconen van deze populaire cultuur in de twintigste eeuw. Hij verkocht meer dan 600 miljoen platen over de hele wereld en werd aangeprezen als de beste a

Hij sneed een banaan in tweeën en deed er een paar blokjes chocolade in. Toen ik het uiteindelijke effect zag, was ik met stomheid geslagen!
Als het om snelle en eenvoudige desserts gaat, staan er tal van recepten online en in kookboeken. Maar hier houden we het meeste van. Heel makkelijk te maken, het vult, en vooral: het smelt in je mond.  Niet alleen kinderen zullen er van houden, maa