Ze Redden Het Diertje Toen Het In De Modder Zonk. Daarna Wasten Ze Het… Kijk Eens Wat Ze Uit De Prut Hebben Getrokken!

Het was een gewone dag op de bouwplaats in de buurt van het Londense Canary Wharf. Arbeiders hadden verschillende greppels gemaakt, dus toen ze gejank hoorden, wisten ze waar ze moesten kijken.

Toen ze in één van de diepe gaten keken, zagen ze het worstelende en verdrinkende dier daarbinnen. Over het verhaal van deze charmante peuter die in de problemen was gekomen kun je op de volgende pagina lezen.

De mannen wisten niet wat ze hadden gered, maar ze zorgden onmiddellijk voor het dier. Ze namen hem mee naar het ziekenhuis voor wilde dieren South Essex Wildlife.

1Een van de verpleegkundigen gewaste en voedde het dier. Vanwege de plaats waar hij werd gevonden, kreeg het dier de naam “Muddsey” :).

2De mensen wisten toen nog niet wat voor dier het was, maar de waarheid kwam steeds dichterbij. Het bleek dat Muddsey een schattige kleine vosje was.

3

Ik ben echt blij dat hij op het juiste moment werd gered. Vond je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden op Facebook!:)

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Als Je Deze Juwelen Ziet Zul Je Onder De Indruk Zijn! Kijk Maar Wat Er Van Is Gemaakt!
De vader van de 23-jarige studente Caroline Breeze liet haar zijn eigen sieraden zien die gemaakt waren van schroot. De sieraden maakten nogal indruk op zijn dochter. Een armband.Behalve dat de sieraden er heel indrukwekkend uitzien, is het voor haarDeze Mensen Zien Er Net Zo Uit Als De Bekende Helden Uit Tekenfilms. De Gelijkenis Is Opvallend.
Bijna iedereen heeft wel een favoriete tekenfilm. Sommige mensen zijn nog steeds enthousiast, zelfs wanneer ze volwassen zijn. Dankzij hen hebben we een vrolijke groep kleurrijke personages ontmoet waar we op slag verliefd op werden. Het is daarom fa

12 meisjes met veel te veel make-up! No. 7 is een horror!
Het is geen geheim dat vrouwen make-up gebruiken om sommige dingen te verdoezelen en andere te benadrukken. Als het vakkundig gedaan wordt is het effect altijd goed. Delicate accenten op de vorm van de mond en het vergroten van de ogen zijn nuttig tr

Een voormalig model laat zien wat er onder een dikke laag make-up schuil gaat. Moet ze zich ervoor schamen?
Er zijn vrouwen die last hebben van een minderwaardigheidscomplex, en hoewel ze er aardig uitzien en best wel slim zijn, is er altijd wel iets waar ze zich zorgen over maken. Vaak hebben ze het mis en is iets dat zij onaantrekkelijk vinden, in feite