Ze Redden Het Diertje Toen Het In De Modder Zonk. Daarna Wasten Ze Het… Kijk Eens Wat Ze Uit De Prut Hebben Getrokken!

Het was een gewone dag op de bouwplaats in de buurt van het Londense Canary Wharf. Arbeiders hadden verschillende greppels gemaakt, dus toen ze gejank hoorden, wisten ze waar ze moesten kijken.

Toen ze in één van de diepe gaten keken, zagen ze het worstelende en verdrinkende dier daarbinnen. Over het verhaal van deze charmante peuter die in de problemen was gekomen kun je op de volgende pagina lezen.

De mannen wisten niet wat ze hadden gered, maar ze zorgden onmiddellijk voor het dier. Ze namen hem mee naar het ziekenhuis voor wilde dieren South Essex Wildlife.

1Een van de verpleegkundigen gewaste en voedde het dier. Vanwege de plaats waar hij werd gevonden, kreeg het dier de naam “Muddsey” :).

2De mensen wisten toen nog niet wat voor dier het was, maar de waarheid kwam steeds dichterbij. Het bleek dat Muddsey een schattige kleine vosje was.

3

Ik ben echt blij dat hij op het juiste moment werd gered. Vond je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden op Facebook!:)

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Hoe de baby eruit ziet – verwachtingen versus realiteit. Deze foto’s zullen iedereen opvrolijken!
Bij het planning van een gezinsuitbreiding kijken de toekomstige ouders vaak naar foto’s van schattige baby’s op het internet. Hun mooie, vrolijke gezichtjes kijken je vanaf de monitor met grote ogen aan. Ze denken meteen dat hun kind net15 verschillen tussen moeder en vader. No. 8 is het meest schokkend!
Het is algemeen bekend dat er grote verschillen zijn tussen de aanpak van mama en papa bij het opvoeden van kinderen. Meestal moeders zijn degenen die controle hebben, kijken wat er aan de hand is, weten waar hun kind moet trainen, in welke klas ze n

Zo veranderden schoonheidsidealen in de afgelopen 100 jaar. Ik weet niet zeker of de moderne de beste is!
De filmmakers van ‘100 Years of Beauty in 1 minute” toonde een kort overzicht van trends in make-up en kapsels in de afgelopen 100 jaar. Ze lieten veranderingen zien die soms subtiel waren en soms heel duidelijk. En hoewel het eindresulta

Zo vader zo zoon. 20 grappige foto’s die je zeker op zullen vrolijken!
Hoewel kinderen evenveel van beide ouders houden, volgen kleine jongens vaak het voorbeeld van hun vaders. De kopie van hun gezichtsuitdrukkingen, hun manier van leven en smaak in hun kleding. Soms hebben ze zelfs dezelfde interesses en passies. Blij