Deze hond was zo dik dat hij niet meer kon lopen! Een gedaanteverandering redde zijn leven.

Obesitas komt elk jaar steeds vaker voor. Een slecht dieet dat voornamelijk bestaat uit gemodificeerde en veel te zoete producten, en een gebrek aan lichaamsbeweging, zijn de belangrijkste redenen waarom dit ontstaat. Het zijn niet alleen mensen die last hebben van een overmatig gewicht, maar ook huisdieren, meestal katten en honden.

Hun eigenaren brengen hen veel schade toe door ze op de verkeerde manier te voeden. Dat was het geval met een 8 jaar oude beagle genaamd Kale, die zo dik werd dat zijn leven in gevaar was.


dog-p


Door de zware obesitas raakte Kale verlamd, omdat zijn bewegingsvrijheid sterk beperkt was. De hond had veel te lijden van zijn buitensporige omvang die zijn botten en gewrichten zwaar belastte. Deze hond behoort tot de kleinste soort jachthonden maar woog meer dan 35 kg, terwijl het normale gewicht ongeveer 15-18 kilo hoort te zijn.

Beagles zijn jachthonden, maar Kale was daar zeker geen goed voorbeeld van.

dog (5)


De vreselijke toestand waarin de hond verkeerde was niet de schuld of domheid van zijn eigenaar, maar van een ziekte. De eigenaar van de hond was een oudere man die op een gegeven moment aan dementie begon te lijden en het besef kwijt was van hoe hij het dier moest verzorgen. Hij gaf Kale waarschijnlijk verkeerd voedsel en zoetigheid, wat de hond bijna fataal was geworden. Het dier kon niet meer normaal lopen, om het maar niet te hebben over rennen.

Hoeveel gewicht heeft Kale verloren en hoe ziet hij er nu uit?

Ontdek het op de volgende pagina.

dog (4)bron : hefty.co

Zo ziet een exploderende Samsung Galaxy Note 7 eruit! Dit meisje had erg veel geluk dat er niets vervelends met haar gebeurde
Ooit werden mobiele telefoons alleen gebruikt om te bellen, maar tegenwoordig hebben ze een miljoen andere functies, dus mensen willen ze niet missen. Bij het verbeteren van design en functionaliteit vergeten de fabrikanten van smartphone helaas datDankzij het idee van een arts en de liefde van een broer, kregen deze baby’s een kans om te overleven! Dit verhaal is hartverwarmend!
Kinderen zijn voor hun ouders de kostbaarste schatten. Als ze oudere broers en zussen hebben worden die ook betrokken bij hun verzorging en problemen. Helaas gebeurt het wel eens dat kinderen te vroeg geboren worden of ziek zijn en dat vervolgens de

Wat deze mensen in hun eten hebben gevonden zal je wel twee keer doen nadenken voordat je iets in je mond stopt. Nummer 7 is echt walgelijk!
We leven in een tijdperk waarin de hygiëne op het werk en de naleving van strenge kwaliteitsnormen een dwingende voorwaarde is. Desondanks komt het nog voor dat er ongewenste dingen in een zak chips of in een brood zitten. Het is wel leuk als het wa

Zij bewonderden een ijsberg, plotseling riepen ze….. WAUW!
Wanda en Rick Stead bewonderden een ijsberg in Exploity baai in New Foundland Canada. Plotseling schreeuwden ze toen ze een grote golf richting hun kant op zagen komen. Dit is een foto die de ijsrots vanuit een andere hoek laat zien. Ijsrots is veel