Deze hond was zo dik dat hij niet meer kon lopen! Een gedaanteverandering redde zijn leven.

Obesitas komt elk jaar steeds vaker voor. Een slecht dieet dat voornamelijk bestaat uit gemodificeerde en veel te zoete producten, en een gebrek aan lichaamsbeweging, zijn de belangrijkste redenen waarom dit ontstaat. Het zijn niet alleen mensen die last hebben van een overmatig gewicht, maar ook huisdieren, meestal katten en honden.

Hun eigenaren brengen hen veel schade toe door ze op de verkeerde manier te voeden. Dat was het geval met een 8 jaar oude beagle genaamd Kale, die zo dik werd dat zijn leven in gevaar was.


dog-p


Door de zware obesitas raakte Kale verlamd, omdat zijn bewegingsvrijheid sterk beperkt was. De hond had veel te lijden van zijn buitensporige omvang die zijn botten en gewrichten zwaar belastte. Deze hond behoort tot de kleinste soort jachthonden maar woog meer dan 35 kg, terwijl het normale gewicht ongeveer 15-18 kilo hoort te zijn.

Beagles zijn jachthonden, maar Kale was daar zeker geen goed voorbeeld van.

dog (5)


De vreselijke toestand waarin de hond verkeerde was niet de schuld of domheid van zijn eigenaar, maar van een ziekte. De eigenaar van de hond was een oudere man die op een gegeven moment aan dementie begon te lijden en het besef kwijt was van hoe hij het dier moest verzorgen. Hij gaf Kale waarschijnlijk verkeerd voedsel en zoetigheid, wat de hond bijna fataal was geworden. Het dier kon niet meer normaal lopen, om het maar niet te hebben over rennen.

Hoeveel gewicht heeft Kale verloren en hoe ziet hij er nu uit?

Ontdek het op de volgende pagina.

dog (4)bron : hefty.co

Facebook Comment
De mensen dachten dat deze pup zijn overleden baasje miste. De waarheid bleek heel anders te zijn!
Het is bijna een jaar geleden dat het internet werd overspoeld door een foto van een hond die een gat groef in het graf van zijn meester, en daar lange tijd in bleef rouwen. Dergelijk gedrag komt natuurlijk soms voor, zoals hier, maar de hond had hetDeze dieren feesten wel erg overdreven! En jij, hoe is jou gezicht na een weekend feestje?
Elk feestje moet een keer stoppen. Wat op 1 uur in de nacht een goed idee lijkt, komt terug. Dan droomt u om in bed worden te worden met een glas water, doordat de keuken zo ver weg is… Bekijk hier hoe de dieren iets soortgelijks beleven! :D &#

Deze mannen zijn echte waaghalzen! Hun hangmat hing 120m boven de grond! Kijk wat ze deden!
Dit prachtige landschap deed het bloed in de aderen van deze sensatiezoekers sneller stromen. Op zoek naar wat adrenaline liepen de mannen over het slappe koord, één deed een parachute sprong door een gat in de opbouw. En hun vrienden de piloten vl

Een oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Over de hele wereld zijn vele verpleeghuizen waar ouderen en zieke mensen tijdelijk of voor altijd wonen. Niemand herinnert zich hen meer erg duidelijk! Sommige mensen hebben geen familie, anderen belanden er omdat hun dierbaren hebben besloten ze na