Dankzij de snelle reactie van deze hond leeft deze twee jaar oude jongen nog!

De bewusteloze jongen werd in het ziekenhuis naar een intensive care unit gebracht, waar ze begonnen te  vechten voor het leven van de jongen. De artsen stelden de ouders op de hoogte, dat er een grote kans was dat de jongen nooit meer terug naar huis zou kunnen. Zelfs als hij het overleefde, zou hij onherstelbare hersenenbeschadiging kunnen hebben.

3


Na 48 uur in coma, gebeurde er een wonder! De jongen werd weer wakker en bleek perfect in orde te zijn. Dit is een van die gevallen waarbij er ondanks zo’n ongeluk, geen hersenschade optrad.

4


Dankzij de snelle interventie van Leali’s is het kind nog springlevend! Er kan geen twijfel zijn dat een hond je beste vriend is!

5

Als je het hiermee eens bent, deel het dan met je vrienden op Facebook!
Na het lezen van een bericht aan de halsband van het huisdier was ik sprakeloos…
Op een dag zag ik een hond in mijn tuin rondlopen. Het was een oudere hond, en hij had een halsband om, dus hij had een eigenaar. Hij zag eruit alsof hij goed werd verzorgd. Toen hij me zag, kwam hij naar me toe en liet me hem aaien. Nadat het ijs tuEen 90-jarige vrouw weigerde een kankerbehandeling, en besloot in plaats daarvan iets bijzonders te gaan doen!
Opmerkelijk is dat haar kankersymptomen verminderden, en de vrouw geen pijn meer voelde. Ze waardeert alles wat ze tegenkomt. Zelfs de kleine dingen, zoals het voedsel dat ze kan eten. Ze heeft zelfs een ballonvaart gemaakt! Het is moeilijk om je nee

16 dingen die al eeuwenlang niet zijn veranderd in het huis van oma
5. Een hele kast vol met plastic zakken, hoewel mijn oma altijd een eco-boodschappentas gebruikt. 6. Je weet nooit helemaal zeker wat er in werkelijkheid in de dozen zit. 7. Dit soort programma’s is altijd op tv, en oma geeft commentaar bij de gebe

Een oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Altijd een sok of een schoen kwijt zijn. Waar je zonder verzet mee kunt doen wat je wil. Tijdens het baden en voeden, een hele lange dag. Is dat wat je denkt? Is dat wat je ziet? Open dan je ogen, zuster, je kijkt niet naar mij. Ik zal je vertellen w