Slaap jij op je rechterzijde? Dan maak je een grote fout! Zie hier waarom!

3. Een gunstig effect op het hart.

Slapen op je linkerzijde helpt om bloed rond te pompen. Je aorta buigt naar links, dus als je op je rechterzijde ligt, zal je hart beginnen bloed “omhoog” te pompen.

44. Goede spijsvertering.

Op je rechterzijde liggen helpt de maagreflux ontstaan. Wanneer je op je rechterzijde in slaap valt, zul je hier geen last van hebben, omdat het maagzuur niet naar de slokdarm gaat.

55. Een positief effect op de milt.

Net zoals de maag en pancreas, bevindt de milt zich ook aan de linkerkant van het lichaam. Het is verantwoordelijk voor het reinigen van het bloed. De afvalstoffen, die door het lymfestelsel worden vervoerd, zullen sneller uiteen vallen wanneer je op de linkerkant van het lichaam slaapt.

6bron : www.heftig.co

Dit echtpaar was dichtbij een echtscheiding en verspilde een tiental jaren van hun huwelijk. Alles veranderde met één zin!
Ik thuis kwam, begroette mijn vrouw me niet eens. Ik ging naar haar toe en vroeg: – Wat kan ik doen om jouw dag beter te maken? – Wat? – vroeg ze. – Wat kan ik doen zodat jouw dag beter wordt? – vroeg ik opnieuw. –Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Zout Het goedkoopste reinigingsmiddel in de keuken. Zout zal het vuil in de keuken doen verdwijnen en een tapijt dat ermee bestrooid wordt, krijgt haar oorspronkelijke kleur terug. Cola Het maakt niet uit van welk bedrijf het afkomstig is. Het is gem

Sommige Interessante Feiten Die Je Niet Wist! Heb Je Ooit Gehoord Dat Watermeloenen Bosbessen Zijn, En Pinda’s Geen Noten ?!
4. Melkchocolade werd ooit verkocht als medicijn. Het werd bedacht door een Ierse arts en in Engeland verkocht als medicijn. 5. Een zaag werd niet alleen gebruikt om hout te zagen. Oorspronkelijk diende het als een chirurgisch instrument. Het werd va

Toen Ik Zag Wat Deze Man Kon Doen, Kon Ik Mijn Lachen Niet Inhouden! Hij Is Geweldig!
Na een lange winter willen de meeste van ons wel enkele kilo’s verliezen. Deze video zal jullie allemaal inspireren! Een man besloot om zijn spieren te oefenen, dus hij sloot zich aan bij een aerobics groep. Het lukte hem zelfs om het beter te