Slaap jij op je rechterzijde? Dan maak je een grote fout! Zie hier waarom!

Slapen is erg belangrijk voor onze gezondheid, omdat het ervoor zorgt dat lichaam en geest zich kunnen herstellen. Er wordt geschat dat als je in goede conditie wilt blijven, je 6 tot 8 uur per dag moet slapen (dit geldt niet voor kleine kinderen). Je kunt eenvoudig uitrekenen dat we ongeveer 1/3 van ons leven slapen.

Dat is nogal wat, maar het is niet anders. Een mens moet op de een of andere manier na een vermoeiende dag weer kunnen herstellen, zodat hij de volgende dag weer verder kan. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je het beste kunt slapen. Op je buik? Op je rug of misschien op een van je zijden? Artsen zeggen dat het het beste is om op je linkerkant te slapen. Kijk maar waarom!

11. Verbeterde lymfecirculatie.

Op je linkerkant liggen heeft een gunstig effect op het lymfestelsel. Het verbetert de werking en helpt bij het transport van voedingsstoffen door het lichaam. Het maakt het organisme ook schoon en maakt het makkelijker om zich te ontdoen van afval, dat door de lymfatische knooppunten wordt gefilterd.

22. Verbeterde functie van maag en pancreas.

Deze twee organen bevinden zich aan de linkerkant van het lichaam. Als je op je rechterzijde gaat slapen, zal dat de normale functies belemmeren omdat ze tegen de zwaartekracht in moeten functioneren. De maag knijpt dan de alvleesklier af en vertraagt haar werk.

3bron : www.heftig.co

14 voedingsmiddelen die niet in de koelkast bewaard moeten worden
Er zijn een aantal voedingsmiddelen die snel bederven wanneer ze buiten de koelkast worden bewaard, zoals vlees en zuivelproducten. Er zijn ook soorten voedsel, die niet in de koelkast thuis horen. Als je ooit met een kamergenoot ruzie hebt gemaakt oJe Zult Niet Geloven Wat Er Op De Top Van Deze Ski Jump Zit!
Een uitzicht op de skischans voor de renovatie. Maar er is iets bijzonders – wonen op de top van de Holmenkollen skischans in Oslo. De schans wordt gebruikt tijdens de Olympische Winterspelen, de World Cup en vele andere competities. Meestal zi

Ik Dacht Dat Het Een Gewone Boer Was… Toen Kwam Ik Erachter Wie Hij Werkelijk was! Een Geweldige Man!
Op het eerste gezicht lijkt hij onopvallend. Een oudere man, gekleed in werkkleding staande voor een bescheiden huis. Hij ziet eruit als een gemiddelde, niet bijzondere burger. Dit is echter een unieke man, die door zijn houding een voorbeeld geeft a

Bij de bouw van het gebouw met meerdere verdiepingen, overleed de maker! Dit is wat er is gebeurd en het is verschrikkelijk.
Caracas is de hoofdstad en tevens de grootste stad in Venezuela. Op dat moment, hadden ze hoogte aantal moorden en criminele activiteiten in de wereld! De meeste inwoners van de stad zijn arm en wonen in sloppenwijken. In het centrum van Caracas, er