Slaap jij op je rechterzijde? Dan maak je een grote fout! Zie hier waarom!

Slapen is erg belangrijk voor onze gezondheid, omdat het ervoor zorgt dat lichaam en geest zich kunnen herstellen. Er wordt geschat dat als je in goede conditie wilt blijven, je 6 tot 8 uur per dag moet slapen (dit geldt niet voor kleine kinderen). Je kunt eenvoudig uitrekenen dat we ongeveer 1/3 van ons leven slapen.

Dat is nogal wat, maar het is niet anders. Een mens moet op de een of andere manier na een vermoeiende dag weer kunnen herstellen, zodat hij de volgende dag weer verder kan. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je het beste kunt slapen. Op je buik? Op je rug of misschien op een van je zijden? Artsen zeggen dat het het beste is om op je linkerkant te slapen. Kijk maar waarom!

11. Verbeterde lymfecirculatie.

Op je linkerkant liggen heeft een gunstig effect op het lymfestelsel. Het verbetert de werking en helpt bij het transport van voedingsstoffen door het lichaam. Het maakt het organisme ook schoon en maakt het makkelijker om zich te ontdoen van afval, dat door de lymfatische knooppunten wordt gefilterd.

22. Verbeterde functie van maag en pancreas.

Deze twee organen bevinden zich aan de linkerkant van het lichaam. Als je op je rechterzijde gaat slapen, zal dat de normale functies belemmeren omdat ze tegen de zwaartekracht in moeten functioneren. De maag knijpt dan de alvleesklier af en vertraagt haar werk.

3bron : www.heftig.co

Honderd Jaar Verschil In Eén Foto! Ontroerend!
Toen de kleindochter van Rosa Camfield een foto op internet zette van haar 101-jarige grootmoeder en haar twee weken oude kleindochter, veroorzaakte ze een echte lawine van ontroerende foto’s. De gebruikers van de verschillende portals begon opTwee jaar na de dood van zijn vrouw luisterde hij naar haar emotionele boodschap. Die was ook voor zijn huidige partner bestemd.
De vrouw van David Schmitz vrouw, Brenda, stierf in augustus 2011 aan eierstokkanker. Vóór haar dood schreef ze een brief aan de redacteur van KSTZ radio, en verzocht een vriendin deze op te sturen. De radiopresentatoren besloten haar laatste wens

Een vrouw in de winkel had geen geld meer… ze had beslist niet verwacht, wat er even later gebeurde
De Duitse boekenschrijver Dirk-Oliver Lange ging naar de winkel om snel een paar boodschappen te doen. Hij werd geconfronteerd met een situatie waarover hij besloot op Facebook te schrijven. Kijk maar wat hem overkwam! “Ik ging naar de winkel o

Tweelingbroers trouwden met Hindu tweelingzussen, maar dat is niet het vreemdste. Kijk maar wie hen in de echt verbond!
Onlangs vond er een bijzonder en unieke huwelijk plaats in de St. Xavier kerk in de wijk Thissur in Kerala (zuidwesten van India). Wat de ceremonie zo anders maakte dan alle andere is het feit dat er twee paren identieke tweelingen voor het altaar st