Slaap jij op je rechterzijde? Dan maak je een grote fout! Zie hier waarom!

Slapen is erg belangrijk voor onze gezondheid, omdat het ervoor zorgt dat lichaam en geest zich kunnen herstellen. Er wordt geschat dat als je in goede conditie wilt blijven, je 6 tot 8 uur per dag moet slapen (dit geldt niet voor kleine kinderen). Je kunt eenvoudig uitrekenen dat we ongeveer 1/3 van ons leven slapen.

Dat is nogal wat, maar het is niet anders. Een mens moet op de een of andere manier na een vermoeiende dag weer kunnen herstellen, zodat hij de volgende dag weer verder kan. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je het beste kunt slapen. Op je buik? Op je rug of misschien op een van je zijden? Artsen zeggen dat het het beste is om op je linkerkant te slapen. Kijk maar waarom!

11. Verbeterde lymfecirculatie.

Op je linkerkant liggen heeft een gunstig effect op het lymfestelsel. Het verbetert de werking en helpt bij het transport van voedingsstoffen door het lichaam. Het maakt het organisme ook schoon en maakt het makkelijker om zich te ontdoen van afval, dat door de lymfatische knooppunten wordt gefilterd.

22. Verbeterde functie van maag en pancreas.

Deze twee organen bevinden zich aan de linkerkant van het lichaam. Als je op je rechterzijde gaat slapen, zal dat de normale functies belemmeren omdat ze tegen de zwaartekracht in moeten functioneren. De maag knijpt dan de alvleesklier af en vertraagt haar werk.

3bron : www.heftig.co

Toen een oude man stierf vonden reddingswerkers in zijn appartement iets dat hen behoorlijk schokte. Dit hadden ze zeker niet verwacht!
“Dikke Vincent” is een zevenjarige teckel die in Houston, Texas woont. Na de dood van de eigenaar werd de hond meegenomen naar een plaats waar dieren hulp krijgen, genaamd “K-9 Angels Rescue”. Toen reddingswerkers hem vonden,Ik was doodsbang toen ik deze Japanse snelweg zag… Ik denk dat ik liever over de Poolse wegen zou reizen!
Ik ken niemand die niet klaagt over de Poolse wegen. Dat is niet zo verwonderlijk, omdat ze niet in zo’n geweldige toestaand zijn. Ze zijn vaak hobbelig, hebben verwarrende verkeersborden en zijn erg verwaarloosd. Kortom, onze infrastructuur wi

Wil je een object uit het museum mee naar huis nemen? Nu kan het!
Het British Museum in Londen is een van de beste musea ter wereld. Je kunt er verbazingwekkende artefacten uit het domein van de menselijke geschiedenis en cultuur vinden. Je kunt er uren naar kijken, maar wat als je graag een schat mee naar huis wil

Liefde vanuit het graf!? Het blijkt mogelijk te zijn!
Liefde is ongetwijfeld een sterk gevoel. Jonge koppels geven in de huwelijksgeloften toewijding tot aan het graf! Maar is het echt mogelijk om lief te hebben na de dood? Het blijkt wel zo! Er zijn veel verhalen over geesten die het verlies van dierba