Slaap jij op je rechterzijde? Dan maak je een grote fout! Zie hier waarom!

Slapen is erg belangrijk voor onze gezondheid, omdat het ervoor zorgt dat lichaam en geest zich kunnen herstellen. Er wordt geschat dat als je in goede conditie wilt blijven, je 6 tot 8 uur per dag moet slapen (dit geldt niet voor kleine kinderen). Je kunt eenvoudig uitrekenen dat we ongeveer 1/3 van ons leven slapen.

Dat is nogal wat, maar het is niet anders. Een mens moet op de een of andere manier na een vermoeiende dag weer kunnen herstellen, zodat hij de volgende dag weer verder kan. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je het beste kunt slapen. Op je buik? Op je rug of misschien op een van je zijden? Artsen zeggen dat het het beste is om op je linkerkant te slapen. Kijk maar waarom!

11. Verbeterde lymfecirculatie.

Op je linkerkant liggen heeft een gunstig effect op het lymfestelsel. Het verbetert de werking en helpt bij het transport van voedingsstoffen door het lichaam. Het maakt het organisme ook schoon en maakt het makkelijker om zich te ontdoen van afval, dat door de lymfatische knooppunten wordt gefilterd.

22. Verbeterde functie van maag en pancreas.

Deze twee organen bevinden zich aan de linkerkant van het lichaam. Als je op je rechterzijde gaat slapen, zal dat de normale functies belemmeren omdat ze tegen de zwaartekracht in moeten functioneren. De maag knijpt dan de alvleesklier af en vertraagt haar werk.

3bron : www.heftig.co

Toen deze baby uit een hoge boom viel, had niemand verwacht dat hij zou overleven. Na een paar weken was het uitgegroeid tot iets heel liefs.
Dit kleine schepsel werd door een hond gevonden. Het was uit een hoge boom gevallen, en wekte de interesse van het huisdier. Hij deed het gelukkig geen pijn, maar waarschuwde Steve en Terri Irwin. Ze wisten meteen dat het hulp nodig had. Ze brachtenAls Je Ziet Wat Deze Man Met Een Schaar Doet, Roep Je WOW! :)
Adam Saaks staat bekend om zijn live optredens, waarbij hij knipt in T-shirts, badpakken… in het algemeen alles wat bij de hand is. Hij is een gerespecteerde figuur in de wereld van de mode, en heeft een zeer unieke talent. Hij kan iets unieks

Dit Meisje Verloor Haar Tas Met Portemonnee En Creditcard. Je Zult Niet Geloven Wie Haar Zijn Laatste Geld Gaf!
De vrouw op de foto heet Dominique Harrison-Bentzen. Op een dag verloor ze haar tas, waar haar portemonnee en andere benodigde dingen in zaten. Ze stond alleen op het station op een koude en regenachtige dag. Ze kon niet naar huis want ze had geen ge

Welkom in Australische grootste stad dat…. nooit heeft bestaan!
In de staat New South Whales, Australie zijn de ruïnes wat ooit de stad environ had moeten zijn. Dit gebied is ontwikkeld in de late jaren ’20. De twintigste eeuw. Alhoewel de druk van de Grote Depressie heeft besloten dat de ontwikkelaars ges