Een man zag dat een dakloze midden in de winter zelfs geen shirt aanhad, wat hij deed zal je tot tranen roeren!

Daklozen worden vaak op flinke afstand gehouden, we doen net alsof we ze niet zien, alsof ze niet bestaan. En dan niet alleen de mensen die naar alcohol ruiken, en al dagenlang geen bad hebben gehad. Mensen worden vaak dakloos, niet vanwege drugs, maar doordat het ze tegenzit in het leven of door ziekte.

Het is goed dat te beseffen. Dankzij de nieuwste technologie kun je zien dat er mensen in deze wereld zijn die anderen willen helpen. Zelfs als het om hun laatste shirt gaat.Dit is precies wat deze jongeman in de metro deed. Er zat een dakloze man in de metro die niet eens een t-shirt had. De jongeman ging naar hem toe, en gaf hem zijn eigen overhemd en pet. In New York zijn de winters niet streng, maar het is er wel winter, met koude dagen en nachten.

1 men


Toen bleek dat de dakloze een probleem met zijn handen had, hielp de jongen hem zonder aarzelen om zich aan te kleden.

2men


De metro was bijna leeg, en de jongeman deed dit niet voor lof en publiciteit, maar recht uit het hart. Hij zag een man die een zwaar leven had gehad, en het erg koud had. Hij vroeg er niets voor, hij hielp hem gewoon vanwege een zuiver verlangen om te helpen.
Het is geweldig om te weten dat er mensen zoals hij in deze wereld leven. Het enige dat er voor ons overblijft is om zijn voorbeeld te volgen en de armen om ons heen niet te ontwijken.

 

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Een zak gebruikte kleding bevatte een trouwjurk uit 1950. Het bijgevoegde bericht heeft me tot tranen toe beroerd.
Op een dag kreeg een winkel voor tweedehands kleding een grote zak met kleding. Het pakket kwam van het St. Gemma’s Hospice in Leeds (UK). Het personeel keek onmiddellijk in de zak om te zien wat er in zat. Ze zagen meteen een witte kanten doekDeze Lieve Baby’s Verloren Hun Moeders… Kijk Wie Hen Hielp En Wat Er Met Hen Gebeurde!
Het verliezen van ouders is een zeer traumatische ervaring. Het is nog dramatischer als het in de vroege kinderjaren gebeurt. Vergelijkbare regels gelden in de wereld van wilde dieren. Zonder de aanwezigheid van een ouder hebben dieren weinig kans om

Een camera registreerde wat een hond met een slapend kind deed. Het is geweldig!
Dieren bewijzen vaak dat ze meer empathie en sympathie hebben dan mensen. Ze kunnen onvoorwaardelijk van mensen houden en proberen hen bij elke stap te helpen. Vooral honden! Het zijn dieren die al eeuwenlang bij de mens zijn geweest, voor hen zorgen

Deze man opent binnen 15 seconden een kokosnoot met zijn tanden! Laten we hopen dat hij een goede tandarts heeft!
Kokosnoten hebben een heleboel geneeskrachtige eigenschappen, dankzij een zeldzame groep verzadigde vetzuren. Het is bewezen dat deze vrucht kan helpen in de strijd tegen obesitas, cholesterol verlaagt en tandbederf voorkomt. Blijkbaar is hij ook goe