Een man zag dat een dakloze midden in de winter zelfs geen shirt aanhad, wat hij deed zal je tot tranen roeren!

Daklozen worden vaak op flinke afstand gehouden, we doen net alsof we ze niet zien, alsof ze niet bestaan. En dan niet alleen de mensen die naar alcohol ruiken, en al dagenlang geen bad hebben gehad. Mensen worden vaak dakloos, niet vanwege drugs, maar doordat het ze tegenzit in het leven of door ziekte.

Het is goed dat te beseffen. Dankzij de nieuwste technologie kun je zien dat er mensen in deze wereld zijn die anderen willen helpen. Zelfs als het om hun laatste shirt gaat.Dit is precies wat deze jongeman in de metro deed. Er zat een dakloze man in de metro die niet eens een t-shirt had. De jongeman ging naar hem toe, en gaf hem zijn eigen overhemd en pet. In New York zijn de winters niet streng, maar het is er wel winter, met koude dagen en nachten.

1 men


Toen bleek dat de dakloze een probleem met zijn handen had, hielp de jongen hem zonder aarzelen om zich aan te kleden.

2men


De metro was bijna leeg, en de jongeman deed dit niet voor lof en publiciteit, maar recht uit het hart. Hij zag een man die een zwaar leven had gehad, en het erg koud had. Hij vroeg er niets voor, hij hielp hem gewoon vanwege een zuiver verlangen om te helpen.
Het is geweldig om te weten dat er mensen zoals hij in deze wereld leven. Het enige dat er voor ons overblijft is om zijn voorbeeld te volgen en de armen om ons heen niet te ontwijken.

 

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
De 6 meest unieke stranden in de wereld. 2 lijken wel van een andere planeet! PRACHTIG!
Wanneer je denkt aan de strand, dan denk je aan zand. Hier zie je 15 stranden, die geen normale zand hebben… Je zal verrast zijn! Bron: Burno Carlos 1. Strand in een grot in Algarve, Portugal Deze prachtige grot is ver weg van de strand Benagil9 dingen die je moeder je nooit heeft verteld. Het wordt tijd dat je er achter komt!
Moeders zijn absoluut de belangrijkste persoon in het leven van ieder kind. Het maakt niet uit of ze twee maanden oud zijn of twintig jaar. Het is onze moeder waar we naar toe gaan wanneer we een probleem hebben, willen huilen of alleen maar praten.

Ik dacht dat het een gewoon strand was, maar als de foto is ingezoomd… Het is zo triest.
Van een afstand lijkt het een kiezelstrand, maar als je goed kijkt zie je dat het geen zand of stenen zijn. Deze kust is bedekt met walrussen!  Op het strand van Point Lay (noord-westen van Alaska) zijn er 35.000.000 walrussen geteld! Door de drasti

10 vreemde bruiloft tradities uit de hele wereld. No. 5 verslaat ze allemaal!
Het huwelijk is een instelling die al eeuwen bekend is. Het kent verschillende periodes van gelukzaligheid en perioden van stress. Een ding is zeker, de bruiloft zelf is een prachtige gebeurtenis, die je niet meer zult vergeten. Het is een combinatie