Een man zag dat een dakloze midden in de winter zelfs geen shirt aanhad, wat hij deed zal je tot tranen roeren!

Daklozen worden vaak op flinke afstand gehouden, we doen net alsof we ze niet zien, alsof ze niet bestaan. En dan niet alleen de mensen die naar alcohol ruiken, en al dagenlang geen bad hebben gehad. Mensen worden vaak dakloos, niet vanwege drugs, maar doordat het ze tegenzit in het leven of door ziekte.

Het is goed dat te beseffen. Dankzij de nieuwste technologie kun je zien dat er mensen in deze wereld zijn die anderen willen helpen. Zelfs als het om hun laatste shirt gaat.Dit is precies wat deze jongeman in de metro deed. Er zat een dakloze man in de metro die niet eens een t-shirt had. De jongeman ging naar hem toe, en gaf hem zijn eigen overhemd en pet. In New York zijn de winters niet streng, maar het is er wel winter, met koude dagen en nachten.

1 men


Toen bleek dat de dakloze een probleem met zijn handen had, hielp de jongen hem zonder aarzelen om zich aan te kleden.

2men


De metro was bijna leeg, en de jongeman deed dit niet voor lof en publiciteit, maar recht uit het hart. Hij zag een man die een zwaar leven had gehad, en het erg koud had. Hij vroeg er niets voor, hij hielp hem gewoon vanwege een zuiver verlangen om te helpen.
Het is geweldig om te weten dat er mensen zoals hij in deze wereld leven. Het enige dat er voor ons overblijft is om zijn voorbeeld te volgen en de armen om ons heen niet te ontwijken.

 

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Iemand maakte een foto van een bijzonder moment tussen een maatschappelijk werker en leerling. De foto veroverde het internet.
De vrouw van Jason Heckman plaatste een foto van haar man op Facebook. Er zou niets bijzonders mee zijn behalve dan dat de man aan het werk was en een volledig onbekend kind troostte. Ze legde alles uit in een emotioneel bericht, waarmee ze niet alle11 Voorbeelden Van Opvallende Gelijkenis. Je Lacht Je Kapot!
Wie was de inspiratie? De gelijkenis van mensen, dieren en objecten in deze foto’s is echt opvallend!  Check het zelf… Ik weet zeker dat je het ermee eens bent :) 1. Nicky Mintaj en een Troll Doll. 2. Het haar van Justin Timberlake en

Deze man kan zeggen dat hij een speciale vriend heeft. Bekijk wie zijn hart heeft gestolen!
Frikkie Von Solms, een 69-jarige leeuwenverzorger uit Zuid-Afrika, heeft elf jaar lang een leeuwenwelpje genaamd Zion groot gebracht, deze – nu volgroeid – is zijn beste vriend. De welp werd in gevangenschap geboren.   Hij moest bij zijn

We weten nooit wanneer we onze beste vriend zullen ontmoeten. Soms kan het een heel onverwachte ontmoeting zijn…
Het werk van een politieagent zit vol uitdagingen, gevaarlijke voorvallen en hartverscheurende situaties. Gelukkig zijn er ook een heleboel die een happy end kennen dat niemand had verwacht. Dat was ook zo in het geval van een Amerikaanse politieagen