Vraag je je af hoe een persoon verandert na twee dagen zonder slaap? Wij hebben het antwoord!

Veel mensen hebben al geschreven over de gunstige effecten van de slaap. Het is een van de meest natuurlijke behoeften van een persoon. Ongestoorde slaap is de belangrijkste pro-gezondheid factor voor de mens.

Het heeft een effect op de algemene gezondheid en de lengte en kwaliteit van het leven. Tijdens de slaap worden de cellen die overdag beschadigd zijn, gerepareerd. Om de slaap haar eigenlijke functie te laten uitvoeren, moet je rekening houden met de kwaliteit.

Ieder van ons heeft een ander tijdschema voor de regeneratie. Voor sommigen is het 5 uur en voor anderen is het 10 uur per dag. Gedurende de eerste 2 – 3 cycli hebben we de diepste slaap, dan komt de niet-snelle oogbeweging cyclus, waarbij het lichaam wordt geregenereerd. De laatste 2 – 3 uur is rapid-eye movement slaap – extra. Je kunt afleiden dat de kwaliteit van de slaap afhankelijk is van de diepte, niet van de lengte. Deze mensen maakten deel uit van een test om te zien hoe de slaap het algemene uiterlijk van een persoon verandert. Kijk hoe hun gezichten na twee dagen zonder slaap zijn veranderd. Aan de rechterkant is een persoon volledig uitgerust, aan de linkerkant is dezelfde persoon met 2 dagen slaaptekort.

 Dit is hoe een gezicht eruit ziet na het missen van twee dagen slaap.

1

2

3
Dierlijke hybriden uit de hele wereld. Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan! Zie de geweldige foto’s!
Ik dacht dat ik alle wilde dieren op aarde had gezien. Ik had echter niet verwacht dat het mogelijk was om ze bij elkaar te zetten en nog meer verbazingwekkende wezens te maken. Sommige zijn lief, sommige zien eruit als het monster van Frankenstein&#De vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!
Mindi en haar man waren dol op hun tweejarige Schotse herder genaamd Papillon. Toen hij zich na de geboorte van hun dochter echter vreemd begon te gedragen en in meubels beet, begonnen ze te vermoeden dat het dier jaloers was op het meisje. Na een ti

Terwijl Ze Deed Alsof Ze Sliep Filmde Ze Haar Baby! Dit Is Waarschijnlijk De Grappigste Film Die Ik Tot Nu Toe Heb Gezien!
Deze kleine baby is erg druk en kan er niet tegen als hij niet genoeg aandacht krijgt. Zijn moeder, Esther Anderson, besloten zijn gedrag te filmen. Ze lag naast hem met de telefoon in haar hand en ze deed alsof ze sliep. De peuter probeerde ten kost

Ik was sprakeloos toen ik zag wat er in dit land gebeurde! Hoe kun je een tragedie als dit laten gebeuren?
In de afgelopen jaren groeit de Chinese economie verrassend snel. De snelle groei heeft te maken met de productie van grote hoeveelheden verontreiniging. Op dit moment is China een van de meest vervuilde landen ter wereld en de grootste producent van