Een paar redenen waarom je dagelijks gember zou moeten eten. Je zult versteld staan welke veranderingen er in je lichaam plaats zullen vinden!

Gember is voor Aziaten een must voor veel gerechten en een effectieve remedie voor verschillende ziekten. De helende eigenschappen ervan zijn enorm! Het verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de concentratie en geneest hoofdpijn en verkoudheid. Als je het tot nu toe niet gebruikt, zijn hier een aantal redenen waarom je zou moeten beginnen het aan gerechten toe te voegen!

De voordelen zullen enorm zijn, en niet alleen voor de smaak, maar ook voor je gezondheid!

11. Bestrijdt problemen met de spijsvertering
Het bevat fenolische verbindingen die irritaties van het maagdarmkanaal onderdrukken. Het ondersteunt ook de productie van gal, speeksel en maagzuur. Bovendien werkt het relaxerend en vermindert indigestie en een opgeblazen gevoel.

22. Misselijkheid
Gemberthee en kruidenthee helpen heel goed tegen misselijkheid. Ze worden aanbevolen voor mensen die zwanger zijn of chemotherapie ondergaan. Gember is ook onderdeel van geneesmiddelen tegen reisziekte.

33. Het verlicht menstruatiepijn, spierpijn en migraine
Vergeet niet om het regelmatig in te nemen. Zo nu en dan gember eten zal niet tot grote veranderingen leiden!

Lees op de volgende pagina over de andere gunstige eigenschappen van gember!

4bron : houseofhealth.us

15 pups die “plotseling” tot volwassen honden uitgroeiden. Verbazingwekkend hoe snel de tijd vliegt!
Alles verandert zo verschrikkelijk snel. We merken het niet wanneer er nieuwe rimpels op ons gezicht verschijnen, of de eerste haren grijs worden. Helaas kan dit proces niet worden gestopt en hoewel velen het proberen, bereiken ze niet altijd het gewDe juryleden waren onder de indruk van haar stem, en toen zij zich omdraaide om te zien wie zozingt, waren ze in shock.
In de Italiaanse The Voice kwam een geweldige kandidaat, een non genaamd Christina Sciccia. De was geweldig, en de jury in een shock toen zij zich omdraaiden. Zuster Christina won de talentenjacht. En dat vinden we helemaal niet vreemd! Als je dit op

Ik denk niet dat de wereld zulke geweldige plekken heeft! Voor dusver heb ik het alleen gezien in mijn dromen!
Onze wereld is vol met magische plekken, waarvan je niet afwist van het bestaan! Wist je dat er meren en rivieren waren in bijna alle kleuren? Deze foto’s zijn niet bewerkt met Photoshop! Alles bestaat allemaal echt! Maak je klaar van een geweldige

Pastelkleurig Haar En Regenboog Kleuren Is Een Nieuwe Trend In Het Verven Voor 2015
Het jaar 2015 zit vol met nieuwe trends in haarkleuring. Je kent al de trend voor haar in een grijstint. Maar dat is niet alles wat dit seizoen in de mode is. Maak je klaar voor een kleurrijke duizeligheid. Haar in een veelkleurige regenboog van vers