Een paar redenen waarom je dagelijks gember zou moeten eten. Je zult versteld staan welke veranderingen er in je lichaam plaats zullen vinden!

Gember is voor Aziaten een must voor veel gerechten en een effectieve remedie voor verschillende ziekten. De helende eigenschappen ervan zijn enorm! Het verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de concentratie en geneest hoofdpijn en verkoudheid. Als je het tot nu toe niet gebruikt, zijn hier een aantal redenen waarom je zou moeten beginnen het aan gerechten toe te voegen!

De voordelen zullen enorm zijn, en niet alleen voor de smaak, maar ook voor je gezondheid!

11. Bestrijdt problemen met de spijsvertering
Het bevat fenolische verbindingen die irritaties van het maagdarmkanaal onderdrukken. Het ondersteunt ook de productie van gal, speeksel en maagzuur. Bovendien werkt het relaxerend en vermindert indigestie en een opgeblazen gevoel.

22. Misselijkheid
Gemberthee en kruidenthee helpen heel goed tegen misselijkheid. Ze worden aanbevolen voor mensen die zwanger zijn of chemotherapie ondergaan. Gember is ook onderdeel van geneesmiddelen tegen reisziekte.

33. Het verlicht menstruatiepijn, spierpijn en migraine
Vergeet niet om het regelmatig in te nemen. Zo nu en dan gember eten zal niet tot grote veranderingen leiden!

Lees op de volgende pagina over de andere gunstige eigenschappen van gember!

4bron : houseofhealth.us

7 survival tips! In het geval je het nodig hebt… Ik vraag mij wel af of het allemaal zo effect zal zijn?
Heb jij jezelf ooit afgevraagd wat jij zou doen als je zonder water of licht zou komen te zitten? Er zijn een aantal tips die jij kan gebruiken om te overleden in de meest afschuwelijke scenario’s. Als je ooit toevallig een auto ongeluk krijgt enDeze Dieren Waren Totaal Geschokt Toen Hun Eigenaars Eerder Dan Verwacht Thuis Kwamen. Zie Hun Reacties!
Deze schattige dieren zijn betrapt op iets dat ze niet hadden moeten doen. Je kunt niet ontkennen dat hun reactie ontwapenend was! Bekijk 20 echt lieve katten en honden. Ik kan niet ophouden te glimlachen :). Pak het van mij af! We hebben afgesproken

9 manieren om tijd te besparen in de keuken! Ik wist niet dat het zo simpel was!
Zelfs als je van koken houdt, zijn er dagen dat je er geen tijd voor hebt en kan het de moeite waard zijn om snel en efficiënt iets te maken. Je wilt graag dat een gerecht in een oogwenk klaar zou kunnen zijn, zodat jij je weer andere taken kunt wij

Dit koppel besloot om samen gewicht te verliezen voor hun bruiloft. Bekijk hier hoeveel kilo zij afvielen.
Een bruiloft is voor veel mensen een belangrijke dag in hun leven. In de voorbereiding willen ze zorgen dat alles goed was dichtgeknoopt. Het is daarom geen wonder dat ze op deze dag graag in hun leven willen kijken. Dit echtpaar heeft daarom beslote